Finden Discount Louis Vuitton Handtaschen
Wie zu erkennen Replica Gucci Handtaschen
Trova Sconto Borse Louis Vuitton
buy cheap louis vuitton Borse sito ufficiale

Réplique Louis Vuitton sac à main Monogram Mirage Mirage Mono
Acheter Discounted Chanel Sacs Boutique en ligne

Trouver Discount Louis Vuitton Sacs

Compra con descuento Chanel Bolsos tienda online

Louis Vuitton Replica Bolsas: Popular E Onde Comprar
Todo el mundo impresionar con Hermes réplica Bolsos

Louis Vuitton Réplique Sacs à main Populaire et où acheter
Louis Vuitton Τσάντες, τσάντες και πορτοφόλια

FRIDAY 20 NOVEMBER, 2009 | RSS Feed

UGG Twist-Pas Tote

by Eluxuryblog.com | post a comment

Ok, tako da morda nisem najostrejšo nož v predalu, tako da nosi z menoj, vendar pa UGG vedno torbice? No, če ne, pa ne zdaj! Pravkar sem našel to absolutno čudovito Twist-Pas vreča ...
Urban Outffitters Twisted Hardware zdravnik torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Litterally opravljajo svoje življenje na ramo z ogromno Twisted Hardware Doctor Bag s Urban Outfitters. Narejen je iz PVC, to krasen Bag funkcije zvije kovinske podrobnosti, odstranljiva ramo ...
Bottega Veneta

by Eluxuryblog.com | post a comment

T y p e: Podružnica Gucci Group
Founded: 1966
Ustanovitelj (-a): Vittorio & Laura Moltedo
Sedež: Vicenza, Italija
Površina dobi: Worldwide
Ključni ljudje: Tomas Maier
Industry: Fashion
Izdelki: Usnjena galanterija
Lastnik: Gucci Group
Bottega Veneta je proizvajalec blaga luksuznih usnja, najbolj znan po svojem vrstico Intrecciato iz tkanega usnja. Podjetje s sedežem v Vicenzi, v regiji Veneto v severovzhod Italije. Družinsko podjetje ustanovljeno leta 1966, je bil Bottega Veneta kupil Gucci leta 2001.
Zgodovina
Bottega Veneta se je začela z Vittorio in Laura Moltedo leta 1966.
Vendar interes znamke padal v 1990-ih tako v letu 2000, Moltedos prinesel britanski oblikovalec Giles Deacon preurediti posustaje hiši. Po Deacon, intervju je potekal v postelji George V v Parizu, in je dobil službo, ker Laura Moltedo všeč sliko v svojem portfelju, od Papigica vožnjo Rolls-Royce. Pod Deacon družba začela uspešno linijo Ready-To-Wear oblačila, vendar julija 2001 Tom Ford prepričati, Gucci Group za nakup Bottega Veneta.
Ford je Deacon, da ženska moda Gucci, in nemška rojen oblikovalec Tomas Maier je prevzela na Bottega Veneta. S podporo za Gucci, Bottega Veneta je predelan svoj vodilni položaj v luksuznih usnjenih izdelkov na trgu.
Style
Bottega je najbolj znana po svojih ročno tkane usnjenih izdelkov - torbice, pasovi in čevlji. Vsi so obrtniški v Italiji in na drobno, za € 1000 ali več. Current Bottega handbags tipično hvalil čiste linijami, softest Intreciatto tkani usnje, in klasično paleto. Glavni trendi so namignil (kot lakasto usnje in čepi jeseni 2007), vendar vedno v napeta navzdol, enostavno nositi način. Večinoma so označeni le v notranjosti, čeprav pod Deacon, kovine je majhen, subtilne logos). Pristop Bottega Veneta je najbolje kratko povzame slogan, da je družba ohlapno prevaja kot "Ko se vaše začetnice je dovolj"
Estetske Maier za Bottega Veneta Ready-To-Wear bolj podcenjeni in klasične kot "Deacon je z visokim deležem oktana, ultra-seksi" videz. Linije so enostavne in čiste, z Ženskast silhuet in (še posebej za pomlad / poletje zbirk), grško-rimski navdih Drapiranje in folding prevladuje. Barvno paleto je sestavljen večinoma iz lahkih napeta nevtralnih in pasteli za nedavne pomlad / poletje zbirk in črno, nevtralnih in blede barve, kot so rdeče in rumena za jesen / zima 2007-08.
Butici
Podjetje ima trenutno butiki v Italiji, Španiji, Franciji, Velika Britanija, Švica, Nemčija, Grčija, Rusija, Turčija, Danska, Švedska, Litva, Ukrajina, Japonska, Hong Kong, Guam, Koreja, Tajvan, Singapur, Indonezija, Filipini, Tajska, Kuvajt, Indija, Malezija, Združeni arabski emirati in Savdska Arabija.

70% verodostojno meša s 30% replikami

by Eluxuryblog.com | post a comment

Brand poraba je sam um vojno. Ko oblikovalec obleke so na kmečkih laborers, ljudje verjamejo, da so ponaredki, čeprav so verodostojni, vendar ko oblikovalca obleke so na znane osebnosti, ljudje verjamejo, da so verodostojni, čeprav so dejansko replik. To ni nikomur baz, za družbo samo je to všeč. Ali je to resnično ali ponaredek, to dobro veš.
Miss Wong, ki dela za tuje družbe, ki se nahaja v Wan See Rd. je oboževalec oblikovalca blagovnih znamk na hitro. Zaradi svoje delovno mesto, ima za izpolnitev različnih pomembnih osebnosti, in torbice pogosto postane lažja za njo nakupu oblikovalca predmetov.
Ona pove novinar, da je bila na izhodu pred in izkušnje, ni zadovoljen: oblačila za prodajo kup v vozički, kose vi določi na oči ne more biti preizkušen naprej, hrupne množice povsod, včasih boste našli težave z elemente, ki jih Samo kupi, vendar ne more vrniti, in včasih si drznete ne nositi obleko kupite na mestih, ki izpolnjuje vaše stranke, čeprav je dejansko blagovna znamka in del je nizko-design je zastarel. Torej ona najde način, da prihranite denar, ki je dopolniti verodostojno oblikovalec torbici z nekaterimi replikami stopnje Ultra v sezoni za dokončanje celoten videz.
Ona pogosto ostane na trg replik, veleprodajnih trgih in malih modnih hiš v razredu replike s svojo punco prijatelji. Z njo okusa in znanja o blagovnih znamk, ki ji izbirčen niso splošno replike, in večina od njih so stopnje Ultra ali celo 1:1 imitacije, da stroški na stotine.
"Ni zanikanje, da sem kot oblikovalec blagovne znamke, ampak kot moje finančne sposobnosti je trenutno ne more podpreti me, da kupujejo vsak oblikovalec točka mi je všeč, tako da je večina mojih zbirk, so verodostojni, ampak bom tudi kupite replika pribor za dopolnitev moje garderobo. Razmerje je približno 70% verodostojno meša s 30% replikami ", pravi gospodična Wong. Ona kupuje verodostojna Louis Vuitton torbico, Chanel čevljev in nekaj dodatkov, medtem pa je tudi kupi Grade Ultra replik predmetov oblikovalec. Ko je treba, da se udeležijo uradnega priložnostih, ona bo obleko v kosih verodostojni oblikovalec šele, ko je prireditev ima, da se udeleži manj formalnih in bolj priložnostno, ona odloči za obleko v verodostojni obleko oblikovalca, in za dodatno opremo, kot so čevlji in torbico ona bo šel za razred kopije Ultra, saj se lahko to prepreči verodostojna predmetov pred praskami in umazanijo v vsakodnevno uporabo. Še več, sodeč od nje temperament in dodelava slog, čeprav vedo, adeptov vsak top blagovne znamke tudi ne nujno gledati skozi njo trikov. Torej odkup replika torbice, je dober način, da prihranite denar in hkrati lahko izpolni svojih oblikovalec blagovne znamke fantasy.
Poraba razlago:
Ti ljudje imajo običajno nekatere visokim dohodkom in socialni status in so zelo Posvojni oblikovalec za blagovne znamke in blagovne znamke vedo kultur in okolij dobro. Z drugimi besedami, oni so že stopili v luksuznih obroč, in se uporabljajo za zaužiti oblikovalca blagovnih znamk, in jih lahko videli le tistih nekaj blagovnih znamk v svojih glavah, ko so kmalu shop. In oni so neke vrste želi! Svežino. Ti bodo sledili, če ustrezajo njihovi prijatelji buy replikami. Ampak včasih se ne počutim krivega in se čuti pomanjkanje zaupanja, saj je potrošnja blaga oblikovalca sam um vojno. Kako lahko držite glavo visoko, če mislite, da ste z ponaredki?

Glede zaporno naredi srce za modo težka

by Eluxuryblog.com | post a comment

Osebnost in želja je všeč sladek par. Če vašo denarnico, ne more spoznati modne fantazije, tako kot ne morete jesti vašo torto in ga imeli preveč, potem scrounging razred replike na spletu, je najboljši način za izpolnitev svojih hrepenenje za verodostojno oblikovalec torbice.
Zdi se, da v 80-generacija narave določiti poudarek na posameznih slog in pozorno svetovnih modnih trendih. 22-letni študent univerze junior Maggie je očitno eden izmed njih. Na začetku pogovora, je razburjeno fiddled z najnovejšo različico Louis Vuitton torbico oblikovalca, da je kupil od spletnih trgovin, pred mojimi očmi in boste lahko našli vse najnovejše modne namige od nje: seksi mini krilo v svetlih barv, IPod MP4 predvajalnik stvari v svojem žepu, laptop IBM z WiFi.
Maggie pravi, da je leto mlajši bolj skrbi za študente, da se pripraviš za stažu in ima zato veliko manj razrede za njihovo opravljati, in Maggie bodo porabili pet do šest ur deskanja na internetu vsak dan. Rekla je, da je pogosto trgovina za ročne torbice, knjige in digitalnih izdelkov po spletnih trgovin, v prostem času ona bo "PM" (zasebno sporočilo), njeni prijatelji, da odide na KTV in stranke, ter za svoje počitnice, bi izgleda za drugova, da go, ki potujejo iz virtualnih skupnostih.
"Vidim, da ni nič narobe o replikami. Več roommates moj jih kupili torbice replik oblikovalec. Lahko prikažete izključi, ko gre za stranke, po vsem, smo tik pred vstopom pravi družbi, "pravi Maggie. Povedala je, da je novinar več nizov realnih obleke oblikovalca, in torbica oblikovalec replika je bila zelo prepričljiva, je videti, ko se je ujema s temi obleko. Poleg tega, Maggie delil tudi z našimi reporter njo ugotavlja, replike nakupovanje exultingly: bolje komunicirati z lastnika trgovine, preden bo vaš um kupiti, da bi videli, koliko veste o lastnik blagovne znamke in moda. To je pomembno zato, ker jih na trgu obstajajo kopije vseh vrst in kakovosti, in je odvisna od lastnika trgovine, sposobnosti, če želite izvedeti resnično prepričljivo usmerjen oblikovalec replika torbice v razmerju 1:1, in tako komunikacija je in mora preskus kakovosti, kot tudi.
Poraba razlago:
80 generacija, Maggie, da je ime ene generacije mode in stila. Z visoko razvitih medijev, je hiter pretok informacij in vseh vrst modnih elementov v življenju izpolni, "najbolj" poraba koncepta, vneseno obstoja. Ta generacija vedo veliko o blagovnih znamk, in imajo močno blagovno znamko zavest, so radi rezbarstvo modi, sveže in zmanjšanje porabe rob plimovanja, in vrednostjo proizvoda, ki kažejo na sposobnost off in predstavitvijo s simboli.
Ampak za njih, pomanjkanje finančnih zmožnosti je njihova največja ovira v luksuznih blaga, ki porabi, zato večina od njih so padle nazaj na replike kot zamenjavo.

Kdo je HandbagsMaster.com

by Eluxuryblog.com | post a comment

Kaj je 1:1 vrhunska replika torbice deisgner
1:1 replika deisgner torbici je vrh kakovosti replika torbici:
V industrijski verigo replik, 1:1 imitacija oblikovalec torbice, je odlično kakovost, zlasti pri materialu in najlepših v izdelave vseh vrst replik torbice.
1:1 vrhunsko kakovost replika deisgner torbici je vaša najboljša izbira:
Če želite kupiti torbico, ki je kakovost in uporabljenih materialov je lep, kot verodostojni oblikovalec torbici, ali še bolje, nato pa vrhovni 1:1 imitacija bo nato vaš edina izbira.
Vendar pa zaradi visokih stroškov proizvodnje in njegove stroge specifikacije za surovine in izdelave, količina vrhovni 1:1 torbice replika oblikovalca "proizvodnje, je precej majhen, in proizvajalcem, ki lahko dobavi popolno linijo blagovne znamke postavke so redkost redkosti .
Je 1:1 HandbagsMaster.com vrhunska replika deisgner torbici Master:
HandbagsMaster.com je ena od teh redkih dobaviteljev, mojster replik industriji pisma in ponuja vrhovnim 1:1 oblikovalec replika torbice po vsem svetu.
HandbagsMaster.com je poklicni prodajalec na spletu ciljanje srednje in visoko zmogljive strank, ki ponujajo vrhovni 1:1 torbice replika oblikovalec štirih glavnih blagovnih znamk-Louis Vuitton, Prada, Gucci in Hermes, prav tako je eden in edini izhod v zagotavljanju strokovne celoti linije od teh štirih blagovnih znamk na svetu.
HandbagsMaster.com se osredotoča le na 1:1 vrhu torbice kakovost deisgner replik, ki jih imajo velik poudarek na kakovosti svojih proizvodov "in razred. Če ste tip ljudi, ki želijo kakovost življenja, potem se bo HandbagsMaster.com vaša najboljša izbira kdaj, kakovost življenja in veselje vam prinaša je onstran domišljije.

ReplicaEstore.com: Replica umeten Kultura revolucija

by Eluxuryblog.com | post a comment

Po mnenju nekaterih opazovalcev je trženje luksuzne špekulacije, na svetovnem obsegu, število ljudi, ki so pripravljeni sprejeti in uporabljati izdelke replika oblikovalka je petkrat tistih, ki uporabljajo eno verodostojni.
Morda, ta številka ne pove točno resnico. Zakaj sem rekel, kot je ta? Ker smo zagotovo prijatelje, ki imajo visoke plače in kaj je v svoji garderobi, so vse blagovne znamke kosov te sezone, vendar občasno tudi poberem več visoko kakovostnih replika oblikovalec torbice so še posebej všeč bolh na trgih, ali nekaj prijateljev, ki so reden trgovin prodajo ponarejenih oblikovalec blaga na EBay, občasno pa bodo nadaljevali z izključno trgovinah Louis Vuitton kupiti sami 2009 nov prihod Monogram kot darilo za rojstni dan, in tudi, obstaja veliko, ki še ne vedo, da se je oblikovalec torbici jih imajo v posesti ali ga pošlje svoje fante so ponaredek. Zapletene odnose med prave, kopije in ponaredki ne morejo biti pojasnjeni v sam besed, vendar smo lahko prepričani, da bodo replike zadnjega s časom, saj je ta industrija verigi in zmogljivosti na trgu, je presenetljivo veliko, da sem pripravljen, da zdravljenje s tem pojav z besedami "replik kulture".
Obstaja rek, da je zgodovina človeške zgodovine razreda konfliktov, to je, človeško družbo neizogibno družbenih slojih, ter najbolj pomembne razlike pri različnih razredov je premoženje v njihovi lasti. Človeštva uresničevanju bo lep traja večno, in za razmeroma majhno skupino dohodkov, torbico Louis Vuitton prodaja za tisoče dolarjev, še zdaleč ni dostopno z njimi. Mogoče pa ne smemo si jo ogledate v slabo razumevanje Samoobramba in kratkovidnosti ter začeti razmišljati o sebi več, ko si stal na odru za vašo srebrno medaljo, ne bo vam želi, da si ti zmagovalec namesto da bi ji / mu?
Na to moramo razumeti to splošen pojav, iz drugega zornega kota.
"Klon slog in status" je ideja, da ReplicaEstore.com Designer Handbag Kloniranje Master ostaja. Ljudje imajo pravico do opravljanja več lepih stvari, in da uživajo boljše življenje. Za različne vrh znamk in luksuznega blaga, so najboljše ljudi umetnosti in življenja, in ga je treba okusili in uživajo več ljudi. To je kot lep kos glasbe, nazaj v času, ko kasetofon še niso izumili, lahko uživajo le da na kraju samem, kupiti danes, lahko vsak posameznik uživaj kjerkoli kadarkoli. Kaj je velik prispevek je razmnoževanje in širjenje glasbe storiti za razvoj človeške civilizacije!
Vendar pa obstaja ena stvar, ki jo je treba upoštevati, da je izvirno obliko in kakovost odlično prototipa bi bilo treba ohraniti v času razmnoževanja in širjenja. V nasprotnem primeru, če je v delni odsotnosti ali napačne razlage, ljudje, audient bo, ne more resnično Uživati osrednja vrednota, ki izumitelja želi očitno. ReplicaEstore.com ve, to v celoti dobro in zato ReplicaEstore.com je nameščena samo kot "oblikovalec torbici kloniranje poveljnik ladje" na trgu, saj dan je utemeljen.
Vemo tudi, da z izboljšano zmogljivost proizvodnje v državah v razvoju, mnoge znane blagovne znamke so prenesli svojo osnovno proizvodnjo in predelavo v državah v razvoju po upoštevanju varstva okolja, stroške, nakup visoko kakovostnih surovin in zadevajo izkoriščanje novi trg. To ima veliko prednosti, ki jih na eni strani vrhunske kakovosti mnogih znanih blaga, blagovne znamke, je treba ohraniti možnost, da na poceni delovno sile in nizke cene, vendar visoke kakovosti surovin, ter za države v razvoju, zunanje izvajanje proizvodnje in predelave je močno izboljšale svoje obrti in proizvodnje sposobnosti. Vendar pa so proizvajalci začeli serijo bi Shams nizke kakovosti, ki uporabljajo nižje material in surovo obrti. Zasnov je, da če hočeš, da do pomladi kot nova sila, morate imeti vi lasten vztrajanja. Le visoko kakovostnih replika lahko pomaga svojim strankam pri doseganju iskreno lepo, da bi lahko uživali užitek kakovosti življenja. Zato, ReplicaEstore.com je to vztrajanje, da smo proizvodnjo najboljši replike.
ReplicaEstore.com je usmerjeno v zagotavljanje najboljših replik. Kot oblikovalec torbico kloniranje mojster na svojem področju, bo ReplicaEstore.com opravlja svoje ideje in zagotavlja svojim strankam zelo najnovejše in najboljše nakupovanje izkušenj in izdelkov.

Fosilni Michelle's Weekender Tote

by Eluxuryblog.com | post a comment

Jasper, TN
Mama mi je kupila me to novo vrečko nekaj dni nazaj & I love it! Jaz vedno nosite moje:
• Dayplanner
• Fosilni denarnice
• Trener sončna očala & Coach očala
• fotoaparat Sony Cybershot
• Ipod video
• bela žvečilnega gumija Orbit
• Veliko črnila pisala in svinčniki
• LG Dare mobilnega telefona (kar me pošlje nazaj!)
• Čeki knjižica kritje
• Bedhead lipglosses
• Benefit lip glos
• Bliss lip balm
• Mac spice ustnice svinčnik
• Neutrogena olje blotting članek
• Immodium ad
• American orel parfuma
• Flossers
• Keychain
• Mirror
• higieno rok
• Advil
• Twilight zob za solarij
• Skull sladkarije slušalke
handbagsmaster.com oblikovalec torbice mojster
torbice v fantastično oblik

by Eluxuryblog.com | post a comment

Ne verjamem, da je zame veliko za povedati o nakupu ljudi moč danes. In dejstvo je s tako veliko možnosti so na voljo na trgu, ljudje plačujejo več in več pozornosti proizvoda kreativnost in edinstvenost, in to tudi zgodi, da torbici nakupovanje. Zelo naravno dejstvo je, da potem z vztrajanjem na svojih običajnih slog, bi ljudje radi poskusiti nekaj drugega, ko v nekaj časa. Tako v takih trenutkih, torbice na fantastično oblik prejmejo vse več pozornosti. Samo pogled na naslednje fotografije in boste našli v vsaki torbici je edinstven stil in obliko. Mislim, da bo zelo zabavno in zelo zanimivo, da so navado zbiranja torbice v čudne oblike, saj, ko potujejo v tujino, poleg znamenitosti, lahko ugotovitve fantastično torbice je zelo kul možnost in jo lahko prinese v neverjetne pustolovščine.
Bagaholics (handbagsmaster.com)

by Eluxuryblog.com | post a comment

Dragi LL prišel daleč, da me go torbici nakupih z njo.
Miu Miu, Prada, YSL, Mulberry ... lepe svetle barve so velike zadetki v tej sezoni, kot Živahno rdeča, vijolična grozdja, rdeče vino, ki izgledajo kot bonboni in izdelavo ene neradi s strani!
To me spominja na vrečke Mickey, da je moja mati kupila me zelo dolgo časa nazaj. Mislil sem, da je bilo drago, v tistem času, luksuzno darilo. Všeč mi je ta torba toliko, da sem to v šoli, ki se vsak dan leta. Na koncu sem dal od sebe lansko leto, skupaj z veliko drugih stvari, nekatere od njih Obožujem, nekateri ne.
Izbira, hrepenenje, ki ima v lasti, ki uživajo, dolgčas, in opustitev pri koncu.
Bilo je včeraj, da sem se nenadoma spomnil stvari, ki sem zakopani globoko v mojih mislih, stvari, ki ponavadi ne razmišljam veliko, stvar, ki sem se kot veliko.
Vsi materiali bodo dobili uničene in zapuščene. Ni nobena izjema. Nekateri s priloženo čustva in spomine. Vendar pa je za ponudbo za slovo.
Ampak mislim, da smo bili trenutki, ko se je dotaknil vredno.
Snap gor vrečko Gucci Pelham iz serije Guccissima (HandbagsMaste

by Eluxuryblog.com | post a comment

Po kosilu sem odhitela k Sinyi življenje Square v New Taipei obiskala različne blagovne znamke in trgovine znotraj A4, A8 in A9 blagovne hiše. Sem vprašal o popustih vse moje poti navzdol, in ugotovila, da nekateri popusti še vedno na voljo, vendar so nekateri že prenehali danes! Kako blizu! Na srečo znamk Raje še popuste, lol ~ ~ ~ (popusti tem času je redko. Kar vem izključno trgovine v Taipei na splošno 30% popust na največ) v preteklosti, celinsko Kitajsko in Hong Kong so večje popuste. Zato sem kupil kar mi je všeč, brez veliko razmišljanja.
Pripeto je popust seznam različnih blagovnih znamk
Tod's
PRADA
CELINE
Louis Vuitton
Fendi
Blagovne znamke, ki imajo 50% popust:
Gucci
Ferrogamo,
Marc Jacob
YSL
Hogan
trackback: http://blog.handbagsmaster.com/index.php/2009/03/snap-up-the-pelham-bag-from-gucci-guccissima-serieshandbagsmastercom/
In tako naprej ...
Ženske oblačenja Cutted Kratek Louis Vuitton, ki jih v današnjem

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Women's Dress Cutted Short Z Louis Vuitton v današnjem Finacial Kriza
Žensko kratko krilo bo postala maxiskit v slabem okolju gospodarstva, to je pravilo v modnih krogih 20. centry, zlasti med 1920 in 1970's.

Vendar pa to pravilo ni več ne dela v današnjih razmerah.
Ta teden, celoten globalni stalež met črno ponedeljek. Dan pred tem je konec Paris Fashion Week, vsem je presenečenje, bomo videli Louis Vuitton cut kratko obleko žensk precej veliko in Désigné iz tkanin postajajo zelo hiperbolični, skrivnosten. Čeprav smo lahko videli malo pesimistično čustva skozi gunny tkanine iz Miu Miu, vendar nekateri Trgovkinja velikih trgovin njujorškog služba povedal resnico, čeprav gospodarstva se zmanjšuje, ženske še vedno želijo nekaj posebej nazaj domov.
Zdaj bodo ljudje našli lepe manekenka se je pojavila na pisti, ki ga obrne za obleko raj enako kot prej, vendar modnih opazovalcev se je začelo naricati, da bodo ti, ki kupujejo blago na teh modelov
Luksuzno blago najem naredi vaše domišljije uresničile

by Eluxuryblog.com | post a comment

Oblikovalec oblačila in torbice po vaši izbiri vsak dan, živi slaven življenje na vaše srce vsebino
Želite vožnja v najnovejši športni avto? Ali sproščujoče počitnice na plaži v vaš najljubši jadrnici? To razkošno in udobno življenje, da mnogi premožni ljudje so vodilni je absolutno ne sanja za navadne ljudi kot si ti in jaz. Nedavno luksuznega blaga v najem skladišča so velik hit v Združenih državah Amerike in so zelo priljubljene med številnimi živalmi stranke, kot so izpolnili željo in so najnovejše vrhu blagovne znamke postavke vsak dan. Lahko najamete drago oblikovalec torbice, ogrlice in celo luksuzni izdelki, kot limuzina, omenjenih v teh trgovinah.
Nakit in oblikovalec torbici najem so hottest
V zadnjem času v Združenih državah v najem spletnih trgovin, ki sprejemajo sistem članstva v zraku. Te trgovine ponujajo v najem veliko dodatkov, da vznemirjenje gospe kot vrhunski oblikovalec torbice in ogrlice. Dokler boste plačali nekaterih članarino, potem lahko izberete, da bo spreminjala oblikovalca torbice za nekaj časa. Na ta način, dekleta, ki se ne privoščil nakup dragih blagovnih znamk postavke lahko priložnost, da živijo slaven življenje in nositi drugo znamko oblačil za vsak dan delajo.
Seveda se spreminja v najem za različne predmete, na primer, serija pionir moda (tudi torbice in nakit) najbolj priljubljena med mladimi bele ovratnike potrebuje približno dvajset dolarjev takse vsak mesec, boste morali plačati približno petdeset dolar na mesec, če želite najeti American blagovne znamke, kot so Gucci torbice in Nine West. Premišljen trgovina lastniki so pripravili slavni Cole Haan čevlje, če želite najeti nežni serije princeso, članarine, je okoli sto dolarjev. In lahko najemnina je lep, če želite bolje blagovnih znamk, kot so Hermes in Louis Vuitton. Vendar je še vedno veliko ceneje, kot bi kupili sami in vam lahko spremenite kadarkoli želite, ki je kot nalašč za dekle Izginila v svoji naklonjenosti. Po upravnik skladišča Michael Smith, bodo uvedli bolj top blagovne znamke ročnih ur in nakita, kot so Tiffany to pomlad, "mi bo v 10 in več blagovnih znamk za potrošnike o izboru iz".

Racing avtomobilov, jadrnic in čudovito stanovanje po vaši izbiri
Ni dvoma, nakit, torbice, oblikovalec in čevlji so preveč vegetarijanci v poslovni najem luksuznega blaga. V Brezskrbno Miami's Style, lahko izbirate med grand hiš na plaži, in italijanske dirkalne avtomobile, džipi, jadrnice in manjših letal, odlična priložnost, da okus, slaven življenje. Članarino je približno 75.000 $, seveda ni nizka cena, vendar pa je privabila več kot 5000 članov, saj se je začela pred petimi leti.

Visoka cena ne zagotavlja vse za visoko torbice replika oblikova

by Eluxuryblog.com | post a comment

Vemo, da razred Ultra torbice replika oblikovalca so dosegle precej visoki ravni v repliko industriji in večina replik stopnje proizvajalci Ultra bo vzorce, da bi delili in študijem verodostojni torbice ali uporabljajo podjetja. Tako na splošno vzorci in modeli v razredu replik Ultra so skladni s tistimi iz verodostojna proizvodov in uporabljene tkanine so ponavadi uvoženi iz Koreje in Tajvana. Uvožene vrh usnje je splošno znan kot beli usnjeni in barvo potemni zaradi oksidacije, in bo Obezbojiti kadar se uporabljajo za vodo ali mokro krpo. Dodatki so običajno uvažajo YKK zadrge, tako da ni bistvenih razlik v ročnega dela in šivi. Ni pretiravanje, da lahko izdelke iz nekaterih res super proizvajalci razlikujejo le strokovnjaki. Če želite izvedeti več o razvrščanje replika in razlike med različne razrede, vljudno prosimo, obisk na domu repliko blog BuyReplicaHandbags.info. Ker Grade Ultra repliko so prijetne na oko, tako da morate biti previdni, da se ljudje prodajajo vam jih, če so verodostojni.
Razlika v ceni med replikami je ogromen, in ne morete sodnik cen le z zasnovo, saj lahko cena istega modela razlikujejo od šest ali sedem sto Yuan le deset Yuan. Ker lahko izdelave in materialov se razlikujejo, zato je nepraktično, da se dobesedno zgolj primerjavo cen. Ampak vam lahko povem z gotovostjo, da so vsi Louis Vuitton torbice prodaja zunaj izključne trgovinah Louis Vuitton, so replike. Nikoli ne verjamejo prodajalca zgodbo, da so njihove torbice neustreznih izdelkov iz določene države. S svojim strogim nadzorom izdelkov, Louis Vuitton ne bo nikoli dopustila izdelka z napako, da pokažejo na trgu. Razen če je prosti tek levo posameznikov, ne mislim, da je vrečko, v kateri ste stroški 3000-5000 Yuan, je verodostojno. Pravzaprav so stopnje Ultra replike, in je trik prodajalca, saj kupci dobro vedo, da se ljudje pogosto mislijo, visoke cene jamstva pristnosti. (By: ReplicaEstore.com)

rabljene Designer torbice Boter - Milan postaja

by Eluxuryblog.com | post a comment

Milan postaja je znana veriga rabljene oblikovalec torbici trgovina Kateri poiščite v Hongkongu in Tajvanu celinsko Kitajsko.
Lahko se sprašujem vir secondhandbag torbice oblikovalca. G. Yao, šef Milan uhajanja postaj iz secrect nam. G. Yao so imeli skupno delovanje rabljene krpo oblikovalec trgovino z nekaterimi partnerskimi zgodnjih let, v tem času, je dvignila veliko gentlewomen in pogosto je padla v in recikliranih rabljene oblikovalec tkanine iz hiše gentlewomen's.
Potem, Milan postaja ustanovljeno leta 2001. Involuntary, pogoste gostje gospoda Yao, ti gentlewomen postal Milan Station je enakomerno rabljene oblikovalec torbice dobavitelja. G. Yao celo izberite nekaj vadili salesclerk in vzpostaviti strokovno ekipo, da zagotovijo VIP storitve za slaven, filmska zvezda, gentlewomen in druge znane in bogate ljudi. Večina rabljene torbice oblikovalca iz teh bogatih so ženske uporabljajo le eno ali vleko krat, nekateri celo nikoli.
Zaradi tega, Milan postaja ni samo rabljene oblikovalec torbice trgovina. Said g. Deng Haoran, skladiščnik postaje Milan Taibei City, ki se je uporabil besedo na milanskem Station Hong Kong, približno polovica oblikovalca torbice razprodana, ki jih Milan postaja dejansko neporabljen. Milan Store odkup oblikovalca torbice z gotovino, je v pogodbi z drugimi rabljene trgovci vrečko, tako, gentlewomen in drugi ljudje so pripravljeni prodati svoje luksuzne stvari Milan Station.
Preden se zaletite Milan Station, morate dobiti psihično pripravo, samo ljudje, ki so močni samo psihologija zmožnosti nadzora lahko nosijo speljati od lepo in torbice najboljšo ceno oblikovalec.
Milan Station, boter za rabljene torbice oblikovalca, ki čaka vaše panike odkup

The na svetu najgršo luksuzno blago, umetniška vrednost Podpis C

by Eluxuryblog.com | post a comment

Svet je najgrša luksuzno blago, umetniška vrednost Podpis Cobr
Težko je za oblikovalca, da pripravi zasnovo, da so vsi ljudje po vsem svetu zdi grdo in je še vedno težko, da bi jo na proizvodno linijo, vendar, oblikovalci od umetniška vrednost so se je to zgodilo. V zadnjem času, umetniška vrednost, razkošje mobilni telefon Nokia črto, je readapted zasnovo Podpis Cobr, ki je prejela veliko preveč slab pregled leti. Po spremembo Previjanje kača v entwining zmaj, umetniška vrednost je izdal ta design. Ta omejena izdaja najnovejši mobilni telefon je imenovan Podpis Dragon, in je trenutno na ogled v izključni trgovini Wynn hotela umetniška vrednost v Las Vegas, Združene države Amerike.
Pred tem Previjanje design kačo na tipkovnici in oblikovalca izmišljena izbiro barve so uspešno osvojila Podpis Cobr tisto leto najgršo razkošje mobilni telefon. In letošnji entwining zmaj ne bo veliko pomembnih sprememb v primerjavi s prejšnjo različico. Podoba kitajskega zmaja je vedno visok in mogočen, vendar lahko vidimo na zmaja Podpis Dragon v zaslonu videti skoraj kot kača, ne clue od zmaja duše naj bi se opazili, lahko rečemo, da je še design za katastrofo . Cena Podpis Cobr v letu 2006 do RMB300, 000 Yuan, s kačo, ki se v celoti diamantna in kristalov. Čeprav je cena tega leta je nova različica še ni napovedal, lahko pričakujemo, da bo še bolj presenetljivo.

Oduprite Finančna kriza, HandbagsOutlet.biz Thrust Nov Designer

by Eluxuryblog.com | post a comment

V primeru replik oblikovalca Torbice industrije, storitev, potem ko je Pomembna Enako kot kakovost proizvodov, zlasti za ljudi, ki radi nakupovanja v internetu.
Ljudje vsi Vemo, da je strogo uvrstitev v replik industriji. Različnih vrst Torbice Replike načrtovalca imajo kit za differency cen, surovin iz proizvodnega procesa.
HandbagsOutlet.biz je AAA visoka oblikovalec replika Torbice vtičnice, ima Dolgo zgodovino delovanja podjetja. Danes, HandbagsOutlet.biz je zgrajena do popolnega POSTOPKA prodaje strankam, ki vključujejo presale posvetovanje, da bi sledenje, upravljanje prevoza v po vročitvi. Končni cilj tega procesa prodaje je dobim archivement za "Majhen dobiček, largh prodajo alkohola".
Zdaj, celota prestižnih znamk Světové tako lauched spomladi 2009 serija postavko, HandbagsOutlet.biz natančno spremljanje modni trend, sprostitev AAA visoko Torbice replika oblikovalca do zadovoljevanja strank. HandbagsOutlet.biz skuša upreti finacial krize odvisna od strategije velikih popusta
Recessionistas favor ekonomično trendy torbici oblikovalec

by Eluxuryblog.com | post a comment

Gospodarskega upada, saj se je razširil na vsem svetu,
vključno moda krog, ki nikoli ne mislečimi visokimi stroški. Recessionista
(kar pomeni Fashionista po recesiji), je postala Elegancija besedo, ki se nanaša
da fashionistas z Neumoran opravljanje mode v kljub njihovi
omejen proračun ali torbici prazna.
Pojem "nizka cena + + mode visoke kakovosti elementov," je prvi
ki jih uvaja Fast mode, in je zdaj briše po celem svetu, o prilagajanju
na spremembe v gospodarskem okolju. Videti, da je visoka end
veleblagovnica, kot Lane Crawford je delal z vrhunskimi oblikovalci, kot so
Alexander McQueen za javnost omejena izdaja bombažno T-shirt, ki samo
Stroški sto dolarjev na najmanj, in Chanel se je začela z nizkimi stroški
oblikovalec torbice v prosojnih materialov, celo velikih mestih, kot replika torbici Handbagsoutlet.biz je nonsked posebne ponudbe, delati vi še vedno imeli izgovor, da imajo na vaši denarnici?

Buys oblikovalec torbici dejansko vas v gorskih območjih, blago

by Eluxuryblog.com | post a comment

Na začetku januarja letos, g. Zhang preživel 848 Yuan Shenzhen na nekaterih tržnih kupiti oblikovalca handbag.But nepričakovano, potem dejansko odkril ta paket je vas v gorskih različici območju.
G. Zhang je dejal, da, da mine dan, da novi svet splošnega trgovskega blaga se želi kupiti paketa blagovno znamko, videl svetnik Lolan poseben števec ima zelo veliko torbice postaviti mečka v njem, je mislil 848 Yuan lahko kupite oblikovalec torbico z vrednost, nato pa se je odločila one.One dan v pisarni, kolega dejal, da je ta sveženj vas v gorskih različici območje - - - blagovna znamka pogledala slona "Eve svetnik Lolan" YSL ", v resnici dejansko je" VSL «. Zhang gospod Wen Yan takoj vpraša, odkril" Eve svetnika Lolan "proizvajalec Eve St Loe svetle družbe, vendar pa njegov paket proizvajalec dejansko cesti gost Hangzhou podjetju.
G. Zhang gre za to posebno boj proti takoj, nasprotna stranka zahteva, da se vrnete blaga in dati dvojno compensation.After na merring industrije in trgovine posreduje, svetnik Lolan poseben sporazum o boju proti vrnjeno blago, ampak noče povrniti denarja dolgo double.After procrastinates čas, na merring industrije in trgovine se odloči o prenehanju mediation.Mr. Zhang je dejal, da je po dolgem času šteje se je odločil, da sodni pregon, in je predložila obtožnica v predvčerajšnjim na območju Fukuda sodišča ljudi. (Glavni oblikovalec torbice: handbagsmaster.com)

Povej kopije iz verodostojna, ne da bi skrben pregled.

by Eluxuryblog.com | post a comment

Toda pred kratkim jaz jahalna šola najti nekaj razlik po primerjavi z verodostojno torbe Louis Vuitton. V nadaljevanju je le primeri prikazuje najlažjih načinov, da razlikovanje, niso vse metode. Vi o več čutiti ljubosumen, če nekdo kaže off svoje na novo kupljene torbice oblikovalec pred vami, in lahko takoj izpostavili svoje laži, to je samo ponarejen, kaj je za show off?
Metoda 1. Vonj
V bistvu vse iz usnja Louis Vuitton's izdelki so edinstven vonj. Če ste res seznanjeni z Louis Vuitton, boste takoj vedeli, če je verodostojno torbico ali ponarejen. Vonj omeniti, je, kot ena vohaš ko hodite v izključni shop Louis Vuitton, zelo poseben vonj. Ampak ne more vsak narod loči le z vonjem, pa je gotovo znanje in izkušnje niso potrebne.
2. način. Monogram
V preteklosti, ljudje mislijo, da s preverjanjem monogram na tkanino lahko nam namig, vendar je ta metoda zdaj preveč zastarel. Monogram na repliko danes je skoraj enako kot na verodostojni torbice in zato to ne velja več. Toda, če imate ostrih oči, boste ugotovili, da monogram na replika je kava barva in da je na verodostojno torbico je globoko in lahka kava mešanje barv skupaj.
3. način. Šivanja
Šivanja je prav tako pomemben namig. Nit, ki jih uporabljajo verodostojna torbico Louis Vuitton je izdelana iz vlaken, odporna, tako da prijatelji z očmi pozoren lahko ugotovite, da verodostojno Louis Viutton vrečke so črtasto šivanje in kopije, niti z uporabo splošno slabše tako fleksibilnost, šivi, je drugačna.
Metoda 4. Tkanine iz sluznice
Verodostojni Louis Vuitton torbice uporabo platno z jasnimi teksturo za oblogo, pa platno, ki jih uporabljajo replike je manj očiten teksturo.
5. način. Število preverjanje
Inside verodostojno torbico Louis Vuitton, je majhen košček usnja in edinstveno številko, ki ga priznava le Louis Vuitton je natisnjena na njem, ki jih ni mogoče najti na replik, čeprav lahko najdete številko, kraj ni desni. Poleg tega usnja, ki ga verodostojni tisti, vključno s to majhen del, so naravno teksturo, ki usnja, ki ga replike ne.
6. način. Light tiskanje
Na verodostojno Louis Cuitton torbico tam natisne "Louls Vultton Parls v Franciji" na majhen košček usnja. Bodite pozorni, da znaki so enakomerno in rahlo natisnjeno. Vendar črke na replika ni tako lepo natisnjena (na primer, lahko pride do Štamparska zmota v LV in U).
Metoda 7. Kovinski dodatki
Poleg usnjenih delov, čeprav zadrge so kovinske replike. Verodostojni Louis Vuitton kovinski dodatki so dolgočasne bron v barvi, medtem ko so v repliko plezati zlato barvo in Svetleč.
Metoda 8. Gumbi
Poleg tega so tudi gumbi natisnjena s črkami "Louls Vultton" v zlato barvo. Če ni črka na gumbe ali samo kratica je natisnjena, potem je replika, ne da bi vprašanje. Poleg tega, zadrgo avtentičnih torbico Louis Vuitton je za nekatere debeline.
Metoda 9. Bag velikost
Končno je lahko skrivnost veliko ljudi ni znano, da je na drugi strani majhen košček usnja, kjer tiskani Louls Vultton Parls v Franciji ", je natisnjen velikost te posebne torbici. Kar usnja pribor, obstajajo skriti serijskimi številkami na robu šive ", ki označuje izdelana kraj in datum te torbici. Oznako proizvoda je močno spremenilo od leta 1990. Urejeno tega koda je v skladu s tovarno ime, leto in mesec proizvodnje, kar ima za posledico nove razlage serijske številke, da je prvi in tretji lihe številke od leve strani stojalo za mesec proizvodnje, in drugi in nazaj celo številke stojalo za leto proizvodnje. Na primer, MI1021 pomeni proizvod, ki je nastal v francoski tovarni v decembru 2001.
Poleg tega, omejene izdaje uporabite drugo vrsto šifro proizvoda, in tako do tistih, prilagojenih usnjenih izdelkov.
Proizvodnja kraj, ki ga nalaga oznako proizvoda:
v Franciji:. AR. AO. AS. A1. AC. CA. CT. FL. FR. MB. MI. NO. ND. RA. SL. SP. TH. VI. VR.
v U.S.A: FH. FF. OS. SD.
v Španiji: LM. LO.
v Italiji: SA.

Vrh blagovne znamke postavke zagotavlja lastniku neprimerljivo e

by Eluxuryblog.com | post a comment

V začetku novembra lani, kmalu po Donald Tsang, Hong Kong Glavni izvršni šel na televiziji, da se pritoži za centralno državo močno podporo v okviru sedanje finančne neurje, deset žensk iz celinske energična oseba v Hong Kong za pomoč, ki prevažajo gotovino in kreditne kartice z njimi. Elementi so obsojeni na trgu, ki se odpre ni dolgo nazaj, in če situates največji zastavo Gucci-trgovina ladja v Hong Kongu. Ko te ženske nekosmičena v trgovino, prodajalke takoj vročiti jih s sadjem čaj v 3 (asistentov): 1 (kupcu) vzorec, in tako začel ogrevane nakupovanje Pijanka. Na začetku so ljudje morali nositi rokavice ceniti proizvodov na žametnih odeje, kot če bi postavke so bili na oltarju. Toda zaradi večje število ljudi, proizvodov se je zmanjšala od oltarja in je bilo pregledano, ki jih ljudje ne nosijo rokavice. Ne sanja o finančni krizi lahko najdemo v tako živahno mesto. Vsak torbici, ne glede na velike ali male, je bil pakiran v torbice Flanel oblikovalec z veliko pozornostjo in nato postavi v papirnato vrečko, označena z gilt črke Gucci. Med zaseden kupcev, je bila ženska radostno zašepetala: "le stroške 5000!" In kupil pet oblikovalec torbice na toplote. Tako je dobil papirnato vrečko, ki je bil večji od največjega prtljago Gucci.
Ko je stopil iz skladišča, ki prevažajo papirnato vrečko, destilacije nakupovanja je nato pokazala, da: ni važno, ki oblikovalca torbici ali koliko ste jih kupili, vendar se bleščijo LOGO. Čeprav je natisnjen logotip na papirnato vrečko, ki se razteza drža pisem, skupaj s svojo čarobno sijaj, so simbol najbolj grozen in najboljše življenje. V svojem videzu, lahko slišite skoraj neskončne navijanja in odobravanje zadaj. Zadrega? Kako to? To je neprimerljivo exultance!

Kako ločiti pristni v replika Gucci torbici

by Eluxuryblog.com | post a comment

Kako ločiti pristni in replika Gucci torbici
1. Dvojna logo G
Stitch of verodostojni Gucci vrečke z dvojno logo G je zelo čeden, vezavi dveh kapitala G je mogoče jasno videti. Dvojna logo G replike torbico Gucci bolj podobna črko C kot G. Sicer pa je dvojni G verodostojni Gucci ločeno in ne skupaj šivi.
Dvojna G je povsem narediti in vsak šiv je po isti smeri. Če pa Gucci torbico počasi na svetlobo, in vi boste opazili, logotipi barva se spreminja z lomom svetlobe, ki se ne bo zgodilo, da logo repliko Gucci's.
2. Izdelavi
Verodostojno Gucci torbice, ki so nežno. Šivi na robu so ravne in čiste, medtem ko se lahko replika slabo izvedena in šivi lahko poševno.
Preverite, če so nit konča cut čista, če gub usnja ali sluznice line rezano je celo ali ne, lahko skrbno proučiti dopust ponarejenega nikamor skriti.
3. Label
Obstaja majhna oznako žico na Interlining avtentičnih bags Gucci. Na zunanji strani, je napisal "Gucci-Made in Italy", na notranji strani piše številka modela in številka serije. Vendar se lahko črke na vreči replika Gucci's tag / etiketa zamegljen in ne številke je mogoče najti.
Črka na oznako verodostojni Gucci torbice "zelo jasno in oznake, ki se nežno. Vendar oznako na slabe kopije kakovost slabo opravljeno in črke ne prepoznajo.
4. Fabric
Usnja, ki se uporabljajo v verodostojni Gucci torbice je divje svinje kožo, ki ima močnejši vonj kot v drugih usnje, kot so krave kože, Napa usnje ali surove kože noja, medtem ko sintetičnih usnja, ki ga replike smrdi kot iz plastike. Na splošno je težko razlikovati realno usnja iz sintetičnega usnja, če pa torbici je kupil novo potem je lahko razlika očitna.
Gucci nylon uporablja počuti trdo in debelo, medtem ko jih uporabljajo replika počuti tanjši in mehkejši.

Brought vam pisem P, M, S, A, R & G

by Eluxuryblog.com | post a comment

Bad Day vodi do dobre Discovery
Ali
Nerd-Cool Spletna stran: Comic Strip Generator!
Sem odkril novo (mislim, ker sem iskal to lansko pomlad) strip generator, StripGenerator.com, ker sem res želela brezplačne, tako da ti pokažem kako je šlo včeraj za mene. (Kot Charlie Brown ARRG, vendar sem si mi ne bi smel uporabljati avtorsko zaščitene slike). Bilo je pravzaprav veliko sreče in zabave, da nisem mogel uporabiti licenco sliko, ker sem odkril to storitev, in lahko vodi celo zdaj malo blog o outsider-of-mode-biz življenje de Ella (si predstavljam, Ella je zgodba z naslovom Ella Preskočeno City, ker je to modno gal nikoli ne bo preselila v New Yorku).
Tu je moj blog / risanka prikazuje precej mojo celotno včeraj:

Njihove najboljše značilnosti so na voljo, ko se prijavite, ampak znaki so rahlo primanjkuje izražanja in možnosti, ali morda samo za ženske. Nekako razumljivo? No, to je definitivno luštna stran in korak v pravo smer, vendar ...
Ne zdi se veliko rešitev za mojo sanjal-stripov, Sex in mitologija. Tehe. Nekega dne ... ... ..
Kakorkoli že, si lahko ogledate mojo stran / blog na ella.stripgenerator.com.
Brought vam pisem P, M, S, A, R & G prvotno pojavila na (a) Fabulista na Fri, 03/13/2009 - 9:00 Glej (a) za Fabulista pogojih za uporabo virov .

PetFab: Celebrities & Dogs @ živali liga dogodek

by Eluxuryblog.com | post a comment

Celebrities, kot predstavnica gospa Beth Ostrosky Stern in L & O CI'sKathryn Erbe, vložene svoje hišne pooches skupaj s theNorth Shore Animal League na 9. letni Tour For Life Send-Off dogodek na 12. marec. Here's galerijo ljubek psiček zabavno!
PetFab: Celebrities & Dogs @ Animal League Event prvotno pojavila na (a) Fabulista na Fri, 03/13/2009 - 2:28 Glej (a) za Fabulista pogojih za uporabo virov.
Independent Moda Bloggers Tedenski Povezave

by Eluxuryblog.com | post a comment

Pravkar sem se pridružile Independent Fashion Bloggers in spoznanja o tej povezavi swap, zato upam, da sodelujejo v tedenskem bodisi objavo ali pa se pokaže, da pokaže, čeprav je neke vrste zgodnje ptice lovljenje črva stvar. In kaj je pravkar rekel, da sem pogosto ne počutijo dobro in morda celo bivalni prostor in Laze okoli ... kot danes! LOL. Vsaj to je odlična priložnost za izmenjavo nekaterih obravnavi drugje, kjer je na moji strani, tam je verjetno preveč možganov žganci, da bo res pisanje člankov. Uživajte v teh pošteno dobro bere.
• Zajtrk pri Saks - pristranskega poročanja o kažejo Balmain iz Balmain IAC -
• Sklopka 22 - Spotlight na treh visokih modnih oblikovalcev iz indie Etsy
• Consume ali Consumed - eleganca film izgleda speljana v smeri bolj stilsko življenje:
• Debitantkinja Oblačila - Posebno poročilo: YSL Vintage oblačila dražbe v Parizu
• Dogmom's Dish - Alexander McQueen za Target: Post-Modern Punk Princess
• ericdwills.com - Tukaj je pogled na celoten line-up barv za Kanye West x superge Louis Vuitton imenovano "Zdravo Top" Ne "in", bo izšel v juniju.
• Fashion Pulse Daily - Fashion Week ocene, čevljev Christian Siriano's, in še veliko več!
• Svečani Svečani - elegantno FEEL flip flops, narejene z ljubeznijo iz Brazilije!
• Independent Fashion Bloggers - Privacy Nasveti za Bloggers
• Mademoiselle Robot - ljubezen pismo Jeffrey Campbell
• Nico Assatly - Nova pomlad Polish bo vaš nogavice knock off!
• Retro Chick - Effect Primark - poceni način se lahko etična moda?
• Nakupi in Info - Enter za svojo priložnost za zmago Dvanajsta Street By Cynthia Vincent pulover od Nakupi in Info pomlad nenamerno odkritje.
• Solo Lisa - manj drage, ampak tudi očarljiv alternative nov ključ ogrlice Tiffany
• Studio purpuri - Milan Fashion Week Fall 2009 predstavil ustvarjalno barvne sheme in modeli za Golicati vaše fancy!
• Style Amor - ogroženih revija, 2009 fashion Mags
• Style Bite - usmerjena navzgor za Newest Etten Eller's Collection
• Style Symmetry - Eyeliah rad plast nogavice!
• Style With Anna - Kako Dress češko
• hrepeneti - Ooh sijoče! Vivienne Tam HP Mini Laptop Review
Independent Fashion Bloggers Tedenski Povezave prvotno pojavila na (a) Fabulista dne Čet, 03/12/2009 - 2:38 Glej (a) za Fabulista pogojih za uporabo virov.

Odd Dejstvo: Moški modeli "je treba" Povprečna višina

by Eluxuryblog.com | post a comment

Pravkar sem izvedel za danes kažejo od Tyson Beckford of Make Me Supermodel moški modeli, ki so običajno med višinami 5'10 "(v povprečju) in 6'2. Vse višje in tam je vgradnja v težave moških oblačil.
Petite, 4'11 "1 / 4 Ella pravi," ni pošteno! "
Odd Dejstvo: Moški modeli "je treba" Povprečna višina prvotno pojavila na (a) Fabulista dne Sre, 03/11/2009 - 7:58 Glej (a) za Fabulista pogojih za uporabo virov.
Kaj strasti cann't "IT" vreča dvigniti ali Ugušiti?

by Eluxuryblog.com | post a comment

-V zadnjem času je bilo, Bag, ki jih pogosto fashionistas in medijev. To pomeni, Bag "morajo imeti" vrečke, in "da" je v kratkem za neizogibne. Oblikovalec torbici, tako dolgo, kot je to je vrečko, nato pa bo prodal, in je velik proda, ne glede na to da je majhen, srednje velikosti, velikosti ali velikosti plus, ne glede na to je v lakasto usnje, ovčje kože ali PVC, s tassel, zakovice ali sequins. Torba se nanaša na torbice, da zmaga največ pozornosti, so najbolj priljubljeni, so najdaljši seznam rezervacija, se zdi, najpogosteje z igralke in znane osebnosti in imajo največ replike. Hollywood mediji celo vzdevek je Arm Candy, ker je sladkorček za orožje, ki lahko prinesejo prevoznik exultance in da drugi ljubosumen.
Top-luksuznih blagovnih znamk vem porabo strank miselnosti dobro in pogosto odprla nove modele Torba je zaradi velikega prodati. In je Torbe Običajno imajo edinstveno ime, ki torbici ljubitelji klic intimno, kot sta Kelly in Birkin Bag Torba iz Hermes, Smiling Cherry od Louis Vuitton, Silverado, Paddington in Kerala od Chloe, Balenciaga Moto stranke (imenovane tudi kot Classic), Fendi Spy's, Dior je detektiv, Benečijo Marc Jacobs, od 2,55 Channel, Phoebe od Mulberry, Novak od Alexander McQueen in tako naprej. Ta imena definitivno zmede laika, vendar bo veliko tem za oblikovalca torbice ljubitelje in njihovo uresničenje navdušeni užitek.
-Prada je najlon vrečko in francoske štruce Fendi je igral vlogo Bag je v 90-ih let prejšnjega stoletja. Vendar pa je čas, ko lahko oblikovalec torbico igrajo polno vlogo že dolgo ni več, in v zadnjih sezonah ni več deset oblikovalca torbice čaka, da se podeli naziv "To Bag". Hollywood stilistka Rachel Zoe je zahteval že prej to sezona, ki jo je našel 20 novih tem Torbe v Parizu. Vprašanje marca Vogue, Paris centriranje na "nov oblikovalec torbice za to sezono", se je najprej pustiti vse je Torbe kažejo v svojih štirih sklopov slike za 48-krat v vsem! In tam je samo ena tema za letošnje To Torbe: večji boljši, večji bolj eleganten.

Svet najdražje oblikovalec torbice ranking

by Eluxuryblog.com | post a comment

v letu 2007 "Forbes" zbira svetovni deset velikih luksuznih torbice in napoveduje čin, ti pogosto več deset tisoč do več kot 20 deset tisoč oblikovalec torbice Yuan, potegnite v roki absolutno je status symbols.The ultra luksuzno torbico Vrhovni je Fendi B. Bag, ena prodajna cena presega 210.000 Yuan, drugo je Hermes Birkin, vrednost presega 150.000 Yuan.
Kraji prvi Fendi B. Bag
Torbico, je pojasnil, je "ženska 21. stoletja opija". Torbici je ženska, ki se kaže z individualnosti savors.Likes odkup torbici je zelo veliko žensk "mrtve luknje", včasih celo prišli stanje, ki želi preprečiti, vendar ne morejo . Ker je za mnoge ženske zelo, privlačno edinstveno torbico pogosto osrednja točka, ki celo telo obleke gor, vstane dodaja, zaključna dotik effect.Becomes v luksuzno blago v blagovno znamko torbici bistveni element danes, Fendi torbici, postane prva izbira ljudi naravno.
"Forbes" zbira svetovni deset velikih luksuznih torbici mesta, ki se, kot sledi:
Svetovno najdražje blagovne znamke torbici
1. Fendi B. Bag prodajna cena: Exceed 216.000 Yuan svetu najdražja oblikovalec torbice
2. Hermes Birkin prodajna cena: 156.000 Yuan svetu najdražja oblikovalec torbice
3. svetnik Lolan Muse prodajna cena: Exceed 148.000 Yuan svetu najdražja ndesigner torbice
4. Prada FrameBag prodajna cena: Exceed 117.000 Yuan svetu najdražja oblikovalec torbice
5. Zac Posen Alexia prodajna cena: Približno 117.000 Yuan svetu najdražja oblikovalec torbice
6. Ralph Lauren Ricky prodajna cena: 109.000 Yuan svetu najdražja oblikovalec torbice
7. Chole Paddington prodajna cena: Približno 117.000 Yuan svetu najdražja oblikovalec torbice
8. Gucci Boston prodajna cena: 93.000 Exceed Yuan svetu najdražje blagovne znamke torbici
9. Bottega Veneta Bambina prodajna cena: 60.000 Exceed Yuan svetu najbolj expensivedesigner torbice
10. Devi Kroell Crystal Ball Disco prodajna cena: 38.000 Exceed Yuan
Celeb Kaj ne obleči: Diamond noša

by Eluxuryblog.com | post a comment

Očitno, Diamanti so Paris Hilton je novega Best Friend Forever.
Vendar se zdi, da je samo še ena frienemy, ji ne gre vse pravice.
Post to vašo * ne * krovu in ne pozabite: obdržati classy & manj neokusen.
In nimajo več rojstnodnevne zabave leto (številka ena, ki je to?).
Član družbe celo uspe strmina ji Fendi francoske štruce, ki jih združenje. Le vzdih.
Celeb Kaj ne obleči: Diamond noša prvotno pojavila na (a) Fabulista dne Pon, 03/09/2009 - 2:14 Glej (a) za Fabulista pogojih za uporabo virov.
Ella's Obleka Design & Navdih za Barbie

by Eluxuryblog.com | post a comment

Ella Mode
za Barbie
Moja obleka design se navdihuje micture od pasu Barbie's / kolka številko - za majhne pasu in bokov, vendar brez nenadnih thights - in prav tako zgodnjih 90-McDonald's Happy Meal mini Barbie Dolls z snap na oblačila. Moj top je obrazec, opremljen, kot plastične srajce od teh igrač.
Ella's Dress Design & Navdih za Barbie prvotno pojavila na (a) Fabulista dne Pon, 03/09/2009 - 10:32 Oglejte si (se) Fabulista za pogojih za uporabo virov.
(Original) blagovne znamke + PARTY, novi časi čeden moški lepo ž

by Eluxuryblog.com | post a comment

Če je treba vprašati, ali je na Kitajskem precej uradno sicer priljubljeno socialno priložnost in družbenih dejavnosti, nato pa morda veliko ljudi ne more odgovoriti.
Prav tako vedno sliši veliko komentarje ljudi, strokovnjaki vse je govoril, da je v metropoli oseba že postala dejansko bolj in bolj ravnodušni in osamljen.
Zagotovo sem tudi verjel, mnogo mlajše generacije ljudi, še posebej neporočen rase, vsak vikend, potem tudi vsak večer dobi v domu misli štirimi stenami prostorsko oddaljen, kar želi, da ljudje čutijo naslednji za zbiranje, smeh od srca vesel zabavo.
Zato smo videli veliko malih obseg novih množičnih športnih dejavnosti.Dodatne primer 35 prijatelji dosegel dogovor bar, da pravočasno eno noč, ali enkrat, medtem ko priljubljena igra umor klub, morda Internet bar zbrala segment računalniških iger in tako na.
I recollected oseba očeta generacije morda družbeno dejavnost, v parku socialne ples delničarjev bi bilo treba najbolj priljubljena dejavnost, potem pa v tistem času zelo priljubljena v modi, samo potem čisto naravna odprtina nadarjene osebe, lahko udeležbo družbene dejavnosti.
Ampak skupaj s časom za razvoj, ena vrsta sprejme enostavno za vsakogar, in že je bila priljubljena v West leto mnogih družbenih dejavnosti, že tiho popularno prišel na Kitajskem, da je bila vsaka vrsta in imena PARTY obliki. Ne glede na strani sponzorja PARTY je osebno ali združenje, in družbe, kot zaradi svoje oblike lahko različne, vedno zbirajo v različnih krogu Bezbrojan Daren, lepa ženska je po vseh potreb velik položaj pojavljati lastne čar, zagotovo, lep moški tudi craved v Izgubiti lepo dekle neprenehoma.
Na to, PARTY postal najboljši je izbral Xiu Tajvana in sprehode field.Who Xiu ne želi postati v PARTY kontaktne točke? PARTY QUEEN je bil eden je zapolnil zapeljevanje in seksi name.Regardless okus je pametno ali moški govori o neoporečno mlade ženske.
Tudi iz tega sklepa, nato pa je bil v PARTY make-up omogoča oblačiti kot up.Take PARTY, tudi če ni naravne lepote, blagovno znamko telo, je bedecked z dragulji tudi vedno Ms PARTY, da so oblačila, ki equipment.Thinks vojno, ti najlepše formalne obleke pozno obleko, prav tako je veličastno in dragih oblikovalec torbice za uhan ogrlice, prav tako je posebej PARTY kot tudi prijatelja poročni obred izbere in kupi natančno?
Zato, blagovne znamke + PARTY, novi časi lep človek, lepa ženska je življenjski slog, potem pa prihaja iz naše strani hitro širjenje.
Ampak sem mislil, da je treba to dobro človeštva deed.The je družbeno življenje skupnosti, primitivni človek čas PARTY je ognjemet stranka, so ljudje visijo Živalstvo tigra zob kosti, je revolving kres revelry.But razvija na današnji družbi , da se ljudje, se vleče Gucci Louis Vuitton Chanel, ki je šampanjec, ples je pravočasno po neonskih luči. (by: blog.handbagsmaster.com)

Luksuzni Designer torbice Gucci Znamka Kitajska odpira 25. izklj

by Eluxuryblog.com | post a comment

Posebni trgovini, ki jih zlato, srebro ton se predmet, prej še naprej uporabljajo ormosia henryi in žametna površinskim premazom, kot pred Gibak svetle, sljude dekoracijo pokazala, krasno in dražje warm.The naravno mehkega materiala je nadomestil podjetje zajeda kovine, omogoča v trgovini ozračje, ki se bolj udobno gently.The mednarodno znane blagovne znamke Gucci Hsintien se nahaja v zlato zbira shopping center lokalne, se nahaja Notranjost, zemljišče sektor superior uspešna, prevoz je priročno, Gucci je 25. posebna shop , ki se odpre na Kitajskem. Posebni shop območju približno 650 kvadratnih meters.This trgovini z zlatom, srebrom ton se predmet, prej še naprej uporabljajo ormosia henryi in žametna površinskim premazom, kot pred Gibak svetle, sljude dekoracijo pokazala, krasno in toplo dražje. Naravni mehki material nadomesti podjetje zajeda kovine, daje v trgovini ozračje, ki se bolj udobno gently.Appears sistematično razporeditev, ki jih skrbno dogovoru Gucci, se harmonično dopolnjuje z denarjem tone; On elegantno preproga, ampak je tudi z napisom klasika Gucci simbol. Zlata Gucci Pekingu zbira v nakupovalni center posebne shop proizvod, serija, ki se pripravljajo, vključno z gospodom in ženska oblačila, Designer Handbagsand Duffel Designer Handbags, tiny fine usnjenih izdelkov, obleko moški ženski čevlji, usnjeni pas, kravata, svila robec, sončna očala, ročno uro, kot tudi sedanje serije. V imenu modernega stila Italije bistvu Gucci, znane blagovne znamke visoke kakovosti blaga, ki se uporablja v okviru nekdo je banner, prodor neposredni prevoz poslovnih posebna trgovina, trgovec, Duty-free shop in vsaka velika trgovina oddelek proliferates celotno world.The domače Gucci posebna shop distribuira v mestih in tako naprej Peking, Šanghaj, Changchun, Shenyang, Qingdao, Hangzhou, Suzhou, Tianjin, Xi'an, Chengdu, Kunming, Nanjing, Wuxi, Shenzhen, Dalian, Changsha, Xiamen, zagotavlja visoko kakovost storitev z različnih strokovnih za stranko. (by: Designer Handbags Master HandbagsMaster.com)

Srečen Znamka Jeans "Srečen Sladek 70's" Sling torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Nič pravi precej zabavno, kot je ta čudovit Lucky Sweet 70 Sling Bag, ki ga Lucky Brand Jeans. Featuring krepko bič stitch detail, to vroče usnje Sling Bag daje popolnoma nov pogled na Casual Wear ....
ReplicaEstore.com pričakuje uvedbo njenih tekmecev iz novih priš

by Eluxuryblog.com | post a comment

ReplicaEstore.com pričakuje uvedba svojih konkurentov novih prihodov,
prvi sprostitvi Louis Vuitton Monogram Canvas Roses!
ReplicaEstore.com Pospešeno je njegova hitrost pri uvajanju novih predmetov kljub počasno obnovo svetovnega gospodarstva. Viewd iz replika torbici industrije in ReplicaEstore.com 's prodajo dosežek, vpliv recesije na prodaji replika torbice "je daleč [...]
Smernice za verodostojna v Replica umeten Designer torbice Shop

by Eluxuryblog.com | post a comment

Več in več ljudi, ki sami vodeni v Hong Kong in je rutinski za njihovo trgovino za znane blagovne znamke oblačil in dodatkov. Toda pozor nikoli kupiti na nizkih stojnic razred na ulici straneh, saj večina slabše ponaredkov so tam.
Dvojniki [...]
Kakšen je pomen oblikovalca torbici?

by Eluxuryblog.com | post a comment

Vsak oblikovalec torbici ima svojo zgodbo legendarnega, na primer, Jane Birkin in Hermes Birkin torbo.
Preveč pomen je bil obdarjen s spodbujanjem oblikovalca torbice "za osvoboditev žensk. Privrženci osvoboditve za ženske veselile govorimo o kovinskih verige Channel 2,55 torbici, ki menijo, da navdih Ms Channel's je osvobojeno rokah žensk. Hermes Birkin torba gre tudi za začetek kariere žensk udobje-britanska igralka Jane Birkin hotel skleniti ji Hermes notebook od nje torbico, in bang! Vse druge stvari padle ven. In igralka podpisala, da bi bilo čudovito, če bi imela primerno torbico. Seja se je gospod zraven nje, da v danem trenutku je dedič družine Hermes, da je rojen vrečko Birkin.
Vsak oblikovalec torbici ima svojo zgodbo legendarnega, na primer, gospa Coco Channel in Channel 2,55 torbo.

Pri uporabi ali torbici nima nič opraviti z osvoboditve žensk, oblikovalec torbice, imajo največ možnosti za promet med dodatki luksuznih blagovnih znamk. Ni treba poskusiti no, no velikosti razlike, lahko celo starost meja se razdelijo, oblikovalec torbici je še bolje kot parfum, drugi bomb dima razkošje, saj je mogoče videti torbico. Socialni pomen bo imela, je tam, občutljivo Ročno delo in obrti tradicijo so dobro prikazani, vendar omejeni izdaji, ki se pogosto uvaja vsako sezono ni v nobeni zvezi z zgoraj omenjeno, se kondenzirajo v dragih LOGOS polno težo.
trackback: http://blog.handbagsmaster.com/index.php/what% E2% 80% 99s-the-pomena-of-oblikovalec-torbici% EF% BC% 9F /

Do Biti Financy ženske, Upravljajte svoj Designer Handbags

by Eluxuryblog.com | post a comment

Ko smo že pri večini žensk, ki jih na "upravlja financ" moč, veliko slabše, kot če moški. "Desire Metropolis" zmagovalec Li, ko je bilo zdravljenje Man Wu žep blagovno znamko, težko zajeti v dejansko vrečko sramežljiva sprednji realnost, ona je brez dostopa išče fanta "Mr.Big", kako poiskati vzroke, da spremenite svoje bogate skrivnost.
Toda čezmorskih kitajske banke (Kitajska), predsednik Liang Weining predlog je, postane znana, mora čim prej, "upravlja financ je treba čim prej". Ženski prijatelji želijo želijo postati "bogastvo ženska", kar bi tudi iz nemudoma začne.
"Investment je pravilno" želi povedati žensko prijateljstvo, dejansko upravlja financ ni težko, le težko je "protektorji prvi korak". Preteklost žensk, tako imenovane "upravlja financ", nič drugega, ampak je "economizes", "prihrani denar "teh dveh zadev, vendar se je sodobna ženska, prav tako bi morala za" park "," sklad "in tako naprej vlagajo orodje za opravljanje stiku, kar je še pomembneje, postavljeno lastno upravlja financ idejo, ki svoje bogastvo disposition . (blog.handbagsmaster.com)
Ženska sili ven: Kdo ne želi postati izvaja na roko Designer Pra

by Eluxuryblog.com | post a comment

Nedavno je bil zelo vesel, ker lahko oceni takoj Pekingu novo vzhodu izobraževanja znanosti in tehnologije, izjemne skupina učiteljev, državnih šolah podružnice večino vseh šele potem kvoto people.Therefore, mati daje nov slog Louis Vuitton torbice oblikovalca, ki sem čezmorskih pripelje nazaj, da sprejmejo nagrajevanja, omogoča mi biti srečnejši.
Mogoče je moja domišljavosti, prav tako je zaverovani Wieden Louis • nepričakovano, vendar ne želim zanikati moje najgloblje občutke joy.Actually, ki ne želijo postati hudičem nosi Prada?
In moje strani, res je veliko ljubezni blagovno znamko friend.Because Chengdu je kitajsko luksuznega blaga poklic eden izmed najbolj razvitih treh velikih mest, tudi Louis • Wieden vodilna trgovina s količino Shanghai precej, nekatere moje prijateljice, si želi, lahko nepričakovano enega celega telesa v vseh Indija blagovne znamke logo.Once, sem ravnal nepremišljeno, ne previdno vprašal eno deklico ena: "Vaša to oblikovalka Dior torbice, je res?" Ubila si mi vse, da so: "Vedno sem se ne uporablja ponarejeno blago!"
Ko so vsi bogati življenje po material, daje to vrsta "nouveau RICHE" vidika zelo normalno, po mnenju Yang Lan je-"Zelo ljubezniv". Sem celo mislil, luksuznega blaga prinašajo veselo najvišje vrednosti, zgolj na samo dejansko obstaja v "eksplodira" stage.When oseba bo lezite več je tudi, da bi morali skrbeti za prihodnje več življenju, denar je že bil le zgolj digitalni čas, da se delež določenih materialov, pridobljenih z veseljem že precej prodati na popust.
Naša država reform in odprto politiko šele takrat le 30 let, po vseh 80, čeprav je kar nekaj 90, vsi so prej osiromašili memory.Upward več treh generacij, ki družini ni gojene? Nimam rad te pretvarjati izjemno samega sebe, da imajo modro kri-razmerje kri aristokrat oseba, ki se pogosto videla vse hoče presenečeni polovico dneva v živo pig.Also resnično princesa, ali mladi mojster, ki šteje kot samega sebe družina ozadju bogate in močne družina, ste mislili, da na telovnik mi ne poznam?!
Likes blagovne znamke, kot tudi opravljanje blagovne znamke, res undisputable, ki se je izkazala vsaj naredimo denar v izboljšanje sposobnosti, življenjski standard, so growing.Has vsako tako pogosto, mi ne, kako je, kako so zaverovani, da je blago , ljubezen je dejansko res, da so vrste life.We so vedno si predstavlja, ko postavljeno kot paket, dala tako obleko, so se okrepila po taki čevlji, kot smo v življenju, se je povečala kot socialno stratum.Only je, ko hodi v trgovinske, zahodno pred vojaške okna zaslonu, ne moremo zares včasih izgubijo direction.Some dekleta more jesti pol leta instant rezanci, push leto avtobus, prihrani denar za nakup žepni blagovno znamko; Ampak nekaj deklet, po možnosti lahko pa glave, oči izgleda, da je mogoče kupiti ta paket človeka denarnice, kot je za tega človeka poročena neporočena, stari mladi, so slepi.
Vsi smo mislili, ko postavlja na Prada hudič, vendar ne postanejo Fashion victim.This svet je tako čudovito, lahko pa nam zaman upanje za resnično muhe podružnica za spremembo Phoenix, omogoča nam ni treba kristalno čevlje tudi, da je mogoče da skoči iz Pepelka ples step.But vse to, in potreb človeka roko, da bi lahko, ne nujno dokončati, nam ni treba uporabljati ženske najbolj primitivno orožje za vklop človeka purse.Perhaps tem, da bomo lahko da se lahko reši nas Dior človek "ljubezen" ne more Ispetljati samega sebe, pa če en dan, lahko smo odvisni od lastne moči in denarja, kot eno želje odloči v Parizu glavni pisarni, smo lahko resnično zaupanje, da je človek " ljubezen ", mogoče korak ozemlje starost, morale in javnega mnenja?
Nenehno vse zelo všeč Coco Chanel • oblikovalec torbice, da ji starost in te so enake, vsaka ženske vsi želijo delati kot skoraj aristokrat madame.The kakava • dišeče Napier sina oprla na čar, ki samega sebe ne more upreti za zmago Duke's občudujem, vendar je ta knez je končno zapustil, has gotten poročena drug daughter.When, da prvotni knez gospa kaže off in satirizes njo, ko dišeče sin Napier, ona Mirno je dejal, da "V tem gospa knez svetu zelo veliko, ampak kakav • dišečega Napier sin dejansko le then.Therefore "je ustanovil mit, ki ta svet ne more premagati, in s Picasso, De Gaulle bingcheng za francoske nesmrten legendo.
Vsi smo mislili, ko opravlja svojo roko oblikovalca Prada torbice hudič, vendar ne sme nujno zagotovo rezina sveže pete, da gredo vsi ven bori deluje kot Pepelka, za katero je to ena neresnično izgleda buče konjsko vprego vozil prince.Because , smo lastno princeso, vendar ni treba shraniti jih princ. (HandbagsMaster.com)

 
Zgodovina HandbagsMaster.com

by Eluxuryblog.com | post a comment

Predhodnik HandbagsMaster.com je tradicionalna družba verige s sedežem v Aziji in večjih v proizvodnji, na debelo in drobno 1:1 top torbice kakovosti replika oblikovalec in luggages.
Da se sooči s spremembami v poslovnem okolju in prilagoditev na vse večje povpraševanje za spletno nakupovanje, smo odprli to spletno maloprodajnih storitev HandbagsMaster.com eStore. Smo izbrali vrhunske kakovosti proizvodov iz štirih blagovnih znamk v skladu s spletnih nakupih višjih "Zahteva po kakovostnih oblikovalec torbice in storitve za stranke.
Namen je prenos bolj stabilno kontrolo kakovosti izdelkov in storitev, izhaja iz našega letih offline upravljanja dosežek v omrežje. Poleg tega, preko spletne trgovine na drobno, smo močno zmanjšali stroške poslovanja, zato je naša vrhunska replika oblikovalec torbice v 1:1 propotion je za 15% do 35% cenejše od drugih replik torbice prodajalcev. Boljša kakovost po nižji ceni, ki je HandbagsMaster.com, s poudarkom na drobno butik.
70% verodostojno meša s 30%, z replikami buyreplicahadbags.info

by Eluxuryblog.com | post a comment

Brand poraba je sam um vojno. Ko oblikovalec obleke so na kmečkih laborers, ljudje verjamejo, da so ponaredki, čeprav so verodostojni, vendar ko oblikovalca obleke so na znane osebnosti, ljudje verjamejo, da so verodostojni, čeprav so dejansko replik. To ni nikomur baz, za družbo samo je to všeč. Ali je to resnično ali ponaredek, to dobro veš.
Miss Wong, ki dela za tuje družbe, ki se nahaja v Wan See Rd. je oboževalec oblikovalca blagovnih znamk na hitro. Zaradi svoje delovno mesto, ima za izpolnitev različnih pomembnih osebnosti, in torbice pogosto postane lažja za njo nakupu oblikovalca predmetov.
Ona pove novinar, da je bila na izhodu pred in izkušnje, ni zadovoljen: oblačila za prodajo kup v vozički, kose vi določi na oči ne more biti preizkušen naprej, hrupne množice povsod, včasih boste našli težave z elemente, ki jih Samo kupi, vendar ne more vrniti, in včasih si drznete ne nositi obleko kupite na mestih, ki izpolnjuje vaše stranke, čeprav je dejansko blagovna znamka in del je nizko-design je zastarel. Torej ona najde način, da prihranite denar, ki je dopolniti verodostojno oblikovalec torbici z nekaterimi replikami stopnje Ultra v sezoni za dokončanje celoten videz.
Ona pogosto ostane na trg replik, veleprodajnih trgih in malih modnih hiš v razredu replike s svojo punco prijatelji. Z njo okusa in znanja o blagovnih znamk, ki ji izbirčen niso splošno replike, in večina od njih so stopnje Ultra ali celo 1:1 imitacije, da stroški na stotine.
"Ni zanikanje, da sem kot oblikovalec blagovne znamke, ampak kot moje finančne sposobnosti je trenutno ne more podpreti me, da kupujejo vsak oblikovalec točka mi je všeč, tako da je večina mojih zbirk, so verodostojni, ampak bom tudi kupite replika pribor za dopolnitev moje garderobo. Razmerje je približno 70% verodostojno meša s 30% replikami ", pravi gospodična Wong. Ona kupuje verodostojna Louis Vuitton torbico, Chanel čevljev in nekaj dodatkov, medtem pa je tudi kupi Grade Ultra replik predmetov oblikovalec. Ko je treba, da se udeležijo uradnega priložnostih, ona bo obleko v kosih verodostojni oblikovalec šele, ko je prireditev ima, da se udeleži manj formalnih in bolj priložnostno, ona odloči za obleko v verodostojni obleko oblikovalca, in za dodatno opremo, kot so čevlji in torbico ona bo šel za razred kopije Ultra, saj se lahko to prepreči verodostojna predmetov pred praskami in umazanijo v vsakodnevno uporabo. Še več, sodeč od nje temperament in dodelava slog, čeprav vedo, adeptov vsak top blagovne znamke tudi ne nujno gledati skozi njo trikov. Torej odkup replika torbice, je dober način, da prihranite denar in hkrati lahko izpolni svojih oblikovalec blagovne znamke fantasy.
Poraba razlago:
Ti ljudje imajo običajno nekatere visokim dohodkom in socialni status in so zelo Posvojni oblikovalec za blagovne znamke in blagovne znamke vedo kultur in okolij dobro. Z drugimi besedami, oni so že stopili v luksuznih obroč, in se uporabljajo za zaužiti oblikovalca blagovnih znamk, in jih lahko videli le tistih nekaj blagovnih znamk v svojih glavah, ko so kmalu shop. In oni so neke vrste želi! Svežino. Ti bodo sledili, če ustrezajo njihovi prijatelji buy replikami. Ampak včasih se ne počutim krivega in se čuti pomanjkanje zaupanja, saj je potrošnja blaga oblikovalca sam um vojno. Kako lahko držite glavo visoko, če mislite, da ste z ponaredki?

oblikovalec Prodajna mesta v Nemčiji (od replicaestore.com)

by Eluxuryblog.com | post a comment

Vsaka od vaših priljubljenih tukaj? Bally, BURBERRY, DIESEL, Escada, ESPRIT, HUGO BOSS, JOOP, LACOSTE, Levi's MARC O'POLO, MOVE, NIKE, Pepe JEANS, POLO-Ralph Lauren, PUMA, Schiesser, STRENESSE, Swatch, TOMMYHILFIGER, Windsor, Wolford ... ...
Ja, vsi so drage blagovne znamke in so dejansko vrste "nedosegljivi" za nas navadne fantje, katerih denarnice niso zelo polne. Toda v Metzingen, lahko najdete dostopna vrh strani teh blagovnih znamk in si lahko kupite oblikovalec elemente, ki bi radi po nizki ceni tam. Yea, Metzingen je mesto, kjer teh mednarodnih blagovnih znamk, ki svojih prodajnih mestih v Nemčiji. V Metzingen, boste lahko uživali v napetem popustov, ki ste jih nikakor ne da dobiti v teh trgovinah brands'flag ladje: 30% popusta, 50% off, 70% popusta ali celo manj.
Turisti ne smete zamuditi tega kraja, če želijo izkoristiti priložnost za pridobivanje njihovih družin nekaj luksuznih daril.
Če turisti želijo poskusiti srečo in tja sami, potem se splošna smer, se bodo na naslednji način: Pojdite z vlakom do Tubingen v Stuttgartu Železniške postaje in izstopite na stop of Metzingen (Wurtt). Potem sprehod naravnost v smeri levo spredaj, v 10 do 15 minut, in boste videli blagovna znamka mesta zgradili v neposredni bližini drug drugega.
Delovni čas:
10 do 8 med tednom;
9 do 8 ob sobotah;
Ni odprt ob nedeljah in 6. januar.
* Poslovni ur HUGO BOSS
8 do 7 od 15. december in 8 do 8 P.M.on sobotah.

Vse ponaredkov se ne ustvarijo enake

by Eluxuryblog.com | post a comment

Dragi snob,
Kako lahko u spot ponaredek?
Emichiee
Dragi Emichiee,
Reprodukcije oblikovalec vrečke so povsod v teh dneh. Lahko greš na ulico Canal in dvigni "Birkin" ali "vreča vohun" za samo $ 50, ampak to so tako očitno sleparstvo, da bi si lahko lovili iz Hermes, če si kdaj vzel, v [...]
Gucci Python Moški torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Najprej, ja, to je v bistvu vreča za moške. To je dejansko zelo lepo, strojne opreme in rjave python so vse dobre stvari, ampak res spraševal, kaj bi človek dejansko uporablja to? In kaj bi moški s takšnim velikan tote? Sem storil neki novinarstvo dela [...]
Matt v Nat Avril torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Ta torba je ekološko osveščeni, saj je izdelan iz usnja vegan. Stil in obliko te vrečke je zelo ženski in lahko delajo tudi za podjetja svet ali slučajen vstati.
• Outer: vegan usnje
• Podloga: faux suede narejen iz recikliranih plastenk
• Silver-tone zadrge
• Barva: Black
• 7 "trak kaplja
• (w) 16,5 "x (d) 5" x (h) 1
$ 233 Via Tobi
Post od: BagWhiz.com - Torba Blog o Luxury Handbags in Bag Reviews
Tags: torba, usnje, obloge, Other Designer Bags, srebro, pašček, suede, zadrgo, zadrge
Related posts
• Prezzo Circle Hobo Bag (0)
• Jack Rabbit Concord v 70-Brown (1)
• IHDA PFYH "Tote Manhattan" (0)
• Gianni Bini "Coronado" Hobo Bag (0)
• Eve Glitter Studs Tote, Violet (1)
Samo modeli, nič opraviti z blagovnimi znamkami

by Eluxuryblog.com | post a comment

Nekateri ljudje so neobčutljivi na blagovnih znamk, kot so predmet ter podkupiti to je morda samo zaradi same zasnove, ki nima nič opraviti z blagovno znamko.
"Moje všeč razredu replik je v resnici všeč modnih modelov, poleg, njihovih surovin in obrti so boljši od tretje ravni blagovnih znamk, in nisem očaral s svojimi LOGO" je dejala gospa Zhang, ki ima izkušnje tri leta od nakupa kopije, "to ni važno, če je moja punca prijatelji vedo, da niso verodostojni. Ne bom zadrževal, kjer sem jih na namen. Kupim samo zato, ker imam rad njih. Cena je skoraj enaka v primerjavi s tistimi, tretje ravni blagovnih znamk. Čeprav replika torbice so večinoma stare modele, izdelave je zelo lepo, tako da mislim, da kopije so bolj ekonomično in praktično. "
Poraba razlago:
"Če vi moči zaslužiti to v $ 200, zakaj plačati 20.000 $?"-To je njihova poraba filozofijo. Ti ljudje nimajo, da je močno Posvojni nagon za blagovne znamke postavke, včasih se odločijo za nakup replike, je verjetno, ker so, kot načrtovanje in replika je odlično uspešnosti stroškov, ki nima nič skupnega z znamko ljudi, včasih kupijo replike je enostavno naslednja suit ali samozaposlene prevare.
Travel milj, da nagni replika, je nepomembne darilo z globokim občutkom
Top blagovne znamke so močno pritožbo, čeprav kupiti repliko, ko veste, da je replika, ni dostojno stvar, ne globoko zakoreninil v mislih ljudi.
G. Kwok je turistični vodnik in on pravi, da nikoli ne uporablja kopije, ampak zaradi njegovega dela je pogosto dobi od daril in pošlje prijateljem nationwide. Prav tako pravi, da je veliko preveč zastarel za pošiljanje lokalnih proizvodov, kot so kandirano torto iz izstrelil riža in orehov kandirano torto, in proizvodi, replika oblikovalca se zdi, da boljše rešitve.
G. Kwok rad, da bi ciljno nakup replik ročnih ur, kot darilo, ki ga pojasnjuje: "Kako bom poslal zlata ure stanejo več deset tisoč denarja, saj je vsako ime kartico? Vsakdo ve, da, in mi ne dolgujemo seboj ničesar. "
G. Kwok pove novinar, ki je nekoč kupil par omejena izdaja Cartier o njegovih-in-ji ure za prijatelja in njegovo ženo, ki živi v drugem mestu. Zaradi tega par ur, je zelo kakovostne, tako da dva izmed njih so zelo zadovoljni, čeprav so vedeli, da so replike. "V resnici teh dveh tako imenovanih vrhunskih svetovnih ure samo strošek me 5oo Yuan. Dober nakup, kajne? "
Poraba razlago:
Razlog, zakaj so dvojniki tako besen, ker je povpraševanje na trgu in dobiček. Od primer g. Kwok's pošiljanja replik kot darilo, da lahko vemo, da replike so globoko zakoreninjeni v vsakdanjem življenju.

SiteNews: Boljše zaznamki(z ShareThis!)

by Eluxuryblog.com | post a comment

Hočem, da posodobite vas pustiti svoj obiskovalcem vedeti, kako uporabljati novo značilnost mesta. Sem dodal kodo ShareThis, ki vam omogoča, da svoj delež delovnih mest v skoraj vseh družbenih mestu.
Lahko prihranite nekaj za sebe, če želite blog o post, lahko Cvrkutati moj post, itd itd ljubim te, ker se je tudi Kirtsy.com (top ženski socialnih knjižni strani) si lahko delijo tudi s e -pošta, AIM, celo blog o post, itd
Rad tudi to storitev, ker nimam shraniti ikone ali razbrati vseh kodo, plus lahko oddate do številnih območij I, ne sme izbral (če smo fit).
En majhen catch je, da moraš obiskati permalink za zaposlitev, preden je sumitting to. Oglejte si slike za malo pomoč, in morate priznati kraju samem na vsakem blog post.
Hvala!
P.s. Love To je za registrirane uporabnike OnSugar (ali če želite registrirati.)
* Update * sem imel malo nepravilne info na prvi zgleduje po ShareThis ne prikazuje pravilno.
SiteNews: Boljše Bookmarking (z ShareThis!) Prvotno pojavila na (a) Fabulista na Fri, 02/27/2009 - 2:05 Glej (a) za Fabulista pogojih za uporabo virov.
Fuggest moški Style od London? Moški Obleka.

by Eluxuryblog.com | post a comment

Vemo, da je Evropa nekoliko spol ekscentrične, s škotske kilts in njihovo postopno načine. Ne da je kaj narobe s tem sploh, ampak včasih človek izgleda najbolje oblečen kot moški. Err, moško človek?
Celo države imajo zdaj čuden (ali nenavadno ime-) stvari, za fanta, kot so "bromances" in "man datumi" (za ravne moške).
I am za eno samo ne, in daleč od tega, pripravljena na prevzem moški obleki, kot je krilo.
To je pogled od včeraj v Londonu Fashion Week, ki jih JW Anderson. Jaz bi raje feminizacija samcev na pisti ustavili tudi pred tako coiffed "delati, vendar žal, kako bi bilo?
Še vedno vem ta pogled nikoli ne bi letenje na športni dogodek, večer s "fanti" ali pobral "piščanci" - tako vemo, naša družba še ni pripravljena za to.
Je London's? Ali je to bolj spektakel za pozornost?
Morda bo treba prilagoditi v žensko obleko, za tiste, femmes, ki so všeč - ampak zase. Če je to dejansko namen, sem rekel, da je neumno smeti.
Fuggest Men's Style of London? Man Dress. prvotno pojavila na (a) Fabulista dne Čet, 02/26/2009 - 4:15 Glej (a) za Fabulista pogojih za uporabo virov.
Moda Je Kurvinski odnos?

by Eluxuryblog.com | post a comment

Kitajskih medijev se radi prevajanje "Moda je odnos" kot "moda je en način", besedilo ni narobe, ampak v resnici, ne popravi.
Attitude ni pozitivna beseda, ki pomeni način ali drže, vendar je negativno besedo, saj so ugleden družinski ženske trenutno ni priljubljena, vendar slabo dekle ali slab fant. Na primer v angleščini "Let 's show neki odnos", kar pomeni pomeni "začasno odvzame smrdljiv obraz, da si" in nato "Modeli z odnosom", kar pomeni pomenilo "govori affectedly model". V modi odnos, prav tako je ravno te vrste očitno sama ne dosti, ne mesto, dejansko vse v oči, sicer meni, da oblačila, za ne poskuša ugajati nasprotni stranki brezskrben, da dajo na način, pas sedulously "govori affectedly "po svoji volji.

Vrsta Kate Moss za Top-shop, smo radi svoje tkanine ali telo in oči miss K?
Na primer, model v modnih oblačil kažejo odpira svoje oči pogled 30 stopinj v kotu oči, da spregledajo, ki prikazuje videz "človeški poceni oseba ljubi". In, Kate Moss vedno izgleda le prebudila, naključno las, kajenje, ne glede na to je bilo 50.000 € Haute Couture je trampled, ali £ 50 Top-trgovina je priljubljen, prav tako kot vstanejo kemijski dejavnosti na svojem telesu, je vodila modni tok. Ona je dajanje na poti, pravi, prijetno je "mirno", pravi izpoveduje se "zapre vaš nepomembne stvari!" ... ... Tako naprej, lahko vsi običajno mogoče povzeti besedo - Kurvinski
Moda krog je preživetje kraj za "poceni" oseba. Več govorite affectedly, več ljudi ne upajo prezirati. Kind prijazen samo površinska.

Histerija 'Gucci' Sklopka

by Eluxuryblog.com | post a comment

Imam svoj Histerija. Je mehka in gladka na dotik. Sem dobil impulz, naj imajo v mojih rokah, lol. To prinaša edinstveno občutljivost, ko ujema s formalnim apretiranje, in zagotavlja malo občutljiva seksi, ko gre s casual obleko. To je lahko imajo velik denarnica, mobilni telefon, kozmetični torba, ipod, in celo knjigo splošno debeline. Zaslužijo aplavz!

Gucci "Clutch Histerija" ($ 394,00)
• Black patent usnje z rumeno / umazano bele barve usnja mozaik
• Zip-top zaprtja
• Silver / zlata strojne opreme
• Metal gucci grebenu podrobnosti in stranskih vezi
• notranji žep, mobitel žep, obliž žep
Vsak Gucci 'Clutchcomes Histerija "s serijsko številko, Gucci prah kritje, Gucci prejemu, Gucci nego knjižico in Gucci kartico pristnosti. Vse oznake in dodatki, so natančno.
Velikost: 15,5 "L x 2.4" W x 8.7 "H
Low Ključ Vendar plemenit: Gucci "Pelham" Medium torba (handbags

by Eluxuryblog.com | post a comment

Všeč mi je ta torbico da bi bilo za nizko ključno elegantni na prvi. Na moje presenečenje, ko sem opravljati to vrečko ven, sem zajem veliko pozornosti in vsi ljudje čestital za svoj nov bajen torbici.
Dejansko, čeprav design je preprost, zvezda podobna lastnosti tega torbici ni mogoče zajeti. Linije so gladke. Ta torba je sposobna zadržati pozornosti ljudi, vendar ni preveč glasen. Njegova siva barva ima latentno sijaj, starinski končal kovinske zadrge zdi, da so zgodbe za povedati in notranje obloge v temno rjavi je Trijezan. Poleg tega je to super dobil inter prostor.
Jaz sem ga ljubiti in bi rad delil z vami vsemi.
Prijetno nakupovanje izkušnje: Gucci "Queen" Gold Bow zaponka Us

by Eluxuryblog.com | post a comment

Zelo prijetno nakupovalno izkušnjo. Noč sem dobil svoj torbici sem takoj imel celo noč pred ogledalom kakovost usnja je velik, zato so kovinski dodatki. Tako sem srečna in odkriti to izgleda lepše in lepše. Žal mi je, da nisem kupila oblikovalec torbici, ko sem bil v Evropi, zdaj pa sem zelo vesel, da sem našel nekaj lepše tukaj z denarjem Rešil sem.
• Black patent usnje z zlato strojno opremo
• Link verige ročaj, 8 "kaplja
• Flap zaprtja
• Gucci inscript premcu podrobnosti spredaj
• Black logo žakard platno podloga
• Notranjost zip žep
Vsak Gucci "Queen" Gold Bow Sponka Leather Clutchcomes s serijsko številko, Gucci prah kritje, Gucci prejemu, Gucci nego knjižico in Gucci kartico pristnosti. Vse oznake in dodatki, so natančno.
Velikost: 11 "x 1" x 6.5 "
trackback: http://blog.handbagsmaster.com/index.php/2009/04/pleasant-shopping-experience-gucci-queen-gold-bow-buckle-leather-clutch/ oblikovalec hanbdags
Chloe Paraty rama torba (handbagsmaster.com)

by Eluxuryblog.com | post a comment

Ljubimo modo naprej poglej te razkošne torbici Chloe. Goldtone Fra podrobnosti bo ročaji pop, ter odstranljivi valjanih usnje traku integrira z ostalim design.
Chloe Paraty Shoulder Bag značilnosti:
• Brown Napa usnje usnja trim ujemanje z
• Dvojna stanovanje usnje ročaji s kavljem priključki, 6 "kaplja
• Long naramnico, 12.5 "kaplja
• Zip zaprtje, zlato-ton strojne opreme, stranski ključavnice za prilagajanje zmogljivosti vrečko
• Reliefni in valjanih šivov
• Notranji žep z zadrgo logo tag
• Black platno podloga
• velikost: 13,5 "L x 5" W x 10,5 "H
Vsak Chloe Paraty Shoulder Bag replika prihaja s tkanino Chloe prah kritje, verodostojnost kartice, serijska številka in Chloe knjižica nego.

Luksuzni poraba predstavlja pomemben del porabe temelji na gospo

by Eluxuryblog.com | post a comment

Veliko mladih ljudi, rojenih po osemdesetih let so se že začeli družbe in postala njegovo hrbtenico in ga preživijo kar so zaslužili. Vedno smo videli nekaj stolpec pisatelj ali netizens pripada generaciji osemdesetih let, ki prikazuje sveže svoj novo kupil luksuzni predmeti, na primer drage izdelke za nego kože, ki Lancôme, ali Hvalisav Gucci in Louis Vuitton torbico, ali celo dražje digitalni blagovne znamke izdelka ali športno opremo, če so moški v reviji ali na internetu. Za razliko od svojih očetov, ki so raje prihranite denar za poroko ali zgraditi hišo svoje, bi ti mladi ljudje ne uživajo porabe, kot so dajanje denarja, ali celo uslugo vnaprejšen porabe, ki jih poganja ljudi gospodarstva. Te bodo porabili več mesecev plače, "na nekaj, ki jih bodo vzeli modno to, ali nakup na obroke. Kot rezultat, smo pogosto slišali od televizijskih novic, da je dolgo čakalno vrsto zunaj nekaterih bančnih podružnic, in večina ljudi, ki čakajo na poplačilo svojih dolgov s kreditno kartico.

Dame, kaj je v torbici?

by Eluxuryblog.com | post a comment

Nekateri ljudje rekel, da je vedno premalo oblačil v ženska garderoba, mislim, da gre za torbici je tako prav. Vsakič, ko sem hodil na ulicah in poglejte v torbici trgovinah, sem vedno mislim torbice na zaslonu so bolje kot jaz, zato bom razmišljal kupiti novega. Ko kupim novo, bom kasneje odkrili še boljše, in tiste, kupiti ponovno, tako da kroži, me ni jasno, koliko torbice imam. Ker torbici je bolj praktično kot obleko, zato vsakič, ko sem kupil enega, ki izpolnjuje svoje zadovoljstvo bom rabil, da pogosto za precej dolgo časa, ki se razlikuje od oblek.

Nekoč sem prebral zgodbo torbico, ki ga ženska pisatelj, da v nobenem pripravi, so stvari v torbici razkril javnosti vrečke bo v zadregi in občutek izpostavljenosti. Torbici mora biti ženska zasebnosti, je obraz skril za žensko, kaj potem je v moji torbici?
Ne moti me drugi plan svoj torbici, ker stvari v notranjosti so vedno zelo navadne. Ali so bili živi življenje tako enostavno, kot moje, vsakič ko sem šla ven, jaz bi le najbolj osnovne stvari. Ključi, denarnica, mobitel teh treh stvari. Nisem ljubko in skrbno žensko, tako da tkivo ni določen najemnika. Nekaj dni bom prinesla s streho in potrebne stvari v posebnih dni vsak mesec. Ni nobenih posebnih elementov znotraj mojega torbici, niti ni nekaj, kar je mogoče videti tudi drugi, tako da nimam nobenega razloga, da se boji drugih preverjanja torbici.
Ali je neuspeh, da kot ženska, jaz nimam ličila ali kozmetiko v moji torbici? Včasih, ko vidim moje dekle, danih na ličila kot ona prikazuje off, in uporablja šminko potem Kreon, in lep obraz prihaja iz naenkrat. Vedno sem zavida v tistem času, ko sem pogled na njo, se smejali suho z mojimi prsti je potekal na lastno obraz. Ob tem, kar je bolj dobrodošla, obraz brez ličila, ali obraza s skrbno ličila? Vedno počutijo izgubljeno, morda videz je najbolj pomembno pri presoji oseba.
Obstaja druga pravi, da sodobni ženski torbici ne bo pomanjkanje kondom, to je nekaj nepredstavljivo, da konservativno me. Ali mi spodletelem poskusu, da sledite tem modnih pomeni, da sem vedno stara prehitro in ne bodo ljudje, kot oseba, kot sem jaz? Življenje podrobnosti lahko poveste, kaj je kot oseba, moje življenje je bilo morda preveč običajne in pogoste.
Stvari so moji torbici lahko pove, kakšne vrste ženska sem. No kozmetiko, brez kondoma, je knjiga bolj pogosto. Moja zbirka vsebuje oblikovalka torbic in ne-oblikovalec tistih, večina od njih so Messenger Bags, saj so preveč torbici rope na tem, da zaradi varnostnih moram izbrati zanesljive torbice. Ker nosim knjige v vreči, zato moje torbe so na splošno vsa velika podjetja. Pogosto sem hodil v zahajajočem soncu, ki prevaža težke torbici, ki prikazuje velike sreče na moji niso ličila obraz.
Včasih bom razmišljal, kaj bi bilo treba dati v ženski torbici, da očitno obogatenega življenja. Vsak ženski torbici vsebuje različne stvari, morda naj bi tako spremenijo, da lahko imam to, da obožuje branje in študij, kot tudi lepo življenje.

Chic in očarljiv, pravi način za izvedbo torbico (handbagsoutlet

by Eluxuryblog.com | post a comment

Veliko žensk, ki so navajeni na velike ročne torbe, podobne weekenders. No, to se lahko zdi, da so v modi, ampak postaja les morilec današnjega kariere žensk. Hrbtenica Ljudska je kot stolp žerjava, če levi strani nosi breme, potem bo ukrivljene hrbtenice stolpec na levi. Da bi ohranili ravnovesje hrbtenice, bodo mišice na hrbtenici stolpec na desni strani pogodbe dejavno in zaradi razlik med levo in desno ročico sile, mišice na desni bo proizvodnjo električne energije, ki je večkrat navedene na lev.

Poleg težji in težji torbici, daljši in daljši torbici pasovi povzročajo tudi veliko ljudi, da so zdravstvene težave v vratu, ramen in nazaj. Za ta problem, ki se ukvarjajo strokovnjaki, kažejo, da če bi ženske, ki ljubijo velike torbice ne more razbremeniti svoje torbe, potem morajo naučiti pravi način, da ga nosite.
Pravi način za izvedbo torbico
A. Naj vaše telo naravnost, še posebej glavo in ramena;
B. držite obremenitev pred prsih, ali uporabite nahrbtnik, naj obremenitev blizu hrbtenici za ohranjanje ravnovesja stresa v njem;
C. Vzdržujte ravnovesje v tovor, če sta oba roke zasedene in držite vaš želodec mišice pri hoji.
D. Boljše sprememb roke od časa do časa, če se prevažajo samo eno torbici.
E. Če ste izvedbo sel vrečko z dolgimi traku, bolje umestiti v pred želodcu namesto straneh.

Veselimo se parfum Louis Vuitton's

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Louis Vuitton se bo sprostilo ves njegov parfum! Fani Bolje torbici pripravljen za to! Parfum, da je Louis Vuitton je približno uvesti maj se imenuje Elle Vee in je na voljo samo v izključni Louis Vuitton zaloge. Cena se giblje od $ 125 dolarjev (približno 853 RMB) do $ 250 dolarjev (približno RMB 1.707). Louis Vuitton privržencev, ste pripravljeni?
Bog se odmor in počakajte, da ustvarjajo ženske čevlje (handbags

by Eluxuryblog.com | post a comment

Filozofi in material vse osebe, ki menijo, čevlji so vredni, kot so zbiranje umetniških del. Ko gre za osebo, ki zna ceniti lepo dekle nosi visoke pete, skoraj vsakdo je lahko dobro.
Imelda Marcos, nekdanja prva dama Filipinov ima zbirko več kot 3000 parov čevljev, in Carrie Bradshaw, junakinje Sex and the City, ne more voditi preživela zaradi svoje čevlje zbiranja navado. 20. stoletja, znani francoski filozof Georges Bataille, ko je malina, da je ljubezen umetnikov za dela, Picasso je bil, kot so globoka material občudovalcev "naklonjenost lep par čevljev. Seveda razumemo, da Bataille ne poje hvalo čevljev, je bil samo kaže njegovo zavračanje za Picasso. Ampak to ni važno; te francoske intelektualne govor o umetnosti belittling s čevlji je že lep komentar za nekatere.
Ljudje lahko izhajajo iz užitka čevlji bolj ali manj; človek ni nobena izjema, tudi. Slišal sem, preveč pravil za moške čevlje takšne, kot so "brez rjave čevlje v Londonu", "no suede shoes, po šestih pm", "čevlji brez čipke, so samo za na plažo", katerih število vpisov, ki se odlikuje z Leopold Mount protokola .
Men's užitek v obdelavi, je malo daleč in med, da bodo lahko le prenesti svoje modni čut za čevlje. Lahko so zelo kritični do manjših podrobnostih, iz ali je treba perforacije na prstih irske surovih usnjene čevlje Oxford, kako veliko načinov pritrditve vezalke-I'm samo govoriš gospodje, mladi fantje in so priljubljeni športni copati niso vključeni .

Ne glede na to, kako pod strogimi pravili jutranje, lahko vedno pokazati vaše osebnosti na čevlje, ki so lahko eden od glavnih čevlji "čare. V primerjavi z moškimi, so ženske na splošno več možnosti na svoj način oblačenja, vendar pa so za zadrževanje ti slog mnogih priložnostih, kot je, ne moremo nositi tiskane majice z zlatom supersize okras vsak dan. V teh dneh dolgočasno delo, ko bomo lahko nosijo samo dolgočasne obleke, ko si pogledal dol in videl lep čevlje v svetle barve, je občutek resnično me oddanih Skriven pogled okrog ter vam prinašajo sladke razburjenje kršenja pravil.
Vsi vemo, Pepelka in zgodba čevljev steklo, vendar smo le redko premisli nad njenim moralno-princ ne verjame v iskanju svoje prave ljubezni, ki jih videz, je prepričan, da lahko čevlje povedati več trdnih dejstev. Tako kot kakšen pravi, da je pameten, so čevlji, močnejša od umetnin.

FascinationOf Yves Saint Laurent torbice Tempts Velik Stars želi

by Eluxuryblog.com | post a comment

Big zvezde so vedno v središču pozornosti javnosti in njihov način oblačenja in slog ponavadi povzročajo nove modne trende, in tako se njihov okus za torbice luksuznih oblikovalec. Zlasti torbici ljubil znanih igralk bo zagotovo postal najboljši prodajalca vodilnih butik. Možnost, da pridejo čez osebo, nosi enako obleko kot ti je dokaj majhna, da kupujejo od priljubljenih torbico, je še en primer. Konec koncev je vaše življenje, ključne točke pri izbiri torbico so praktičnost in ali ga je enostavno iti s.

Dva najboljša prodajalci Yves Saint Laurent, Downtown Tote Bag in Muse so postali zvezda izbira torbic za vsakodnevno uporabo, zaradi svoje velike zmogljivosti, raznolikost pri izbiri barv in usnja in vrhunske izdelave. Čeprav je veliko ljudi teh dveh vrečk, to ne meje naše velike zvezde, da se jim, s čimer bi se izognili torbici spopadov.
Gucci 1950 Razglednica Tote

by Eluxuryblog.com | post a comment

V počastitev 70. obletnice Gucci
Ob praznovanju 70. obletnice Gucci Store v Rimu, njene kreativni direktor Frida Giannini je izdelana v omejeni nakladi 1950 Razglednica Tote. V srebrni barvi okvirja je ponovno edited tisku 1950 postcard (podobe Via Contotti, ulica v Rimu), ki je polna zgodovine in poezije, spomniti se vi slikovitih ulic v Rimu, kot če je ta uspešna čas je pravo v pred oči. To je res dediščina vrečko vredno zbiranja.
Lepota Je razkošje

by Eluxuryblog.com | post a comment

Pretty ženske imajo vsi junak zapleteno, preverite zgodbe se gibljejo med lepoto in heroj, kot Chang'e Lady in Moon pade za Hou'Yi Sun-strelec, Lady ljubi Yu Xiang Yu Osvajalec, Hong Fu zaljubi v Li Jing in Zhuo Wenjun zaljubljen Sima Xiangru. Vendar pa, kdo je Hou'Yi? Je Sun-strelec v kitajski mitologiji. Kaj pa dobro znano, Xiang Yu? Veliki osvajalec in cesar odločbe centralne ravnice Kitajske za obdobje. Zato, lepota je za junaka. Lepe ženske so kot razkošje, ki jih običajni ljudje le poglejte, saj luksuza je po dostopnih razpon povprečnih ljudi.

Lepota je razkošje, če želite uživati, morate imeti močno finančno moč, tako da lahko podpirajo enega. Samo pomislite na to. Po očarljivo lepa dekleta poročena Nadničar, so njeni ponudbi roke kmalu Ogrubeo s tem za pranje in kuhanje vsak dan; gube line čelo brez zadržkov kot ona skrbi dnevne potrebščine, ves dan, ji veliko lepote vihra kot vrtnice brez vode zaradi podhranjenosti, in do takrat, boste vedeli, kaj je dobro za odpadke, Božji dar iz malomarnosti.
Temptation Od Barve, Louis Vuitton Cruise 2009 Galliera Riviera

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Bright še ženska barve so najljubša vseh žensk. Deep in lahka avte polne domišljije, so dinamični barvita odtisi in sladko oranžno barvo, tako nepremagljiv.
Vrsta Louis Vuitton torbice 09 Cruise je kot svetlo sonce v spomladi, skrbi, da ste topli iz dna svojega srca. Oranžna ton torbici ujema s svetlo barvo obleke kot so beli dim lahko močno izboljša polt.
Medtem ko je očarljivo roza ton torbici definitivno privlači številne lepa mlada dekleta. To bo zagotovo težko izmikajo pozornosti, ko si šla ven z njim v poletnem času.

Večja Od slavni blagovne znamke

by Eluxuryblog.com | post a comment

Slikarstvo je moje delo. Nikoli nisem kupiti obleko, čevlje in torbice znanih blagovnih znamk, vendar sem v zvezi whodo ljudi, kot sem razumel, da je občutek. Večino časa uporabljam domače barve in risalni papir, ampak enkrat pa bom kupiti nekaj pločevink, uvoženih barve na tisoče Yuan in sestavi z veliko papirja, ki se počuti zelo dobro.

Moj partner je pisatelj, in dobra, toda nikoli ne napiše z računalnikom. Pravi, da ima pisanje s peresom. Seveda, njegove staje so vse top znamk in napišite dobro. Zanimivo je, da če se uporablja nekakovostno peresa, kot tip, ki je primerna za uhajanje ali ne, lahko da imajo, ne bo mogel zagotoviti ničesar. Tudi on ne pride do nekaj člankov, da ne bo lepo.
Imam tudi prijatelje se ukvarjajo s področja glasbe in fotografije. Za njih, kakovosti kosa glasbe in fotografij na različne stroje in kamere res razlikujejo. Včasih si enostavno ne more prezreti neopazno vpliv blagovnih znamk na ljudi.
Ali pa je to vrednost blagovnih znamk. Ja res je, da ljudje uživajo razkošje, je nakup dober občutek. Če sta dve mlade dame, ki ima enako Louis Vuitton vrečko stoji pred mano, jaz sem definitivno bolj naklonjena eni z verodostojno LV, medtem ko druga, bom ostal v prihodnjih nezaupljiv odnos z njo, če poznam LV vrečko je sleparstvo, kot menim, goljufajo svoje vedenje.

Eden izmed treh morilec Ladies: Velik torbice

by Eluxuryblog.com | post a comment

. "Modern gospe obraz tri nevarnosti:
1. Dolgoletni sevanja škode iz mobilnega telefona
2. Ultra čevlje z visokimi petami
3. Big in težka torbice ... ... ... "
Lahko se sprašujem, kako visoke pete čevljev in velike torbice lahko postane morilec za ženske ... ... ... .. ha ha, jaz sem tipičen vzorec težkih torbici, ne glede na to, kako velik je torba, vedno sem rad jo izpolnite of vse vrste stvari, in jaz obravnava kot: "to je model POGLED v času zaprtja."
Kitajski Man's Value Od slavni blagovne znamke

by Eluxuryblog.com | post a comment

Brand, do neke mere, pomeni status, primerjavo craze, pa tudi standard material življenja. Ko sem bil otrok, moj oče hodil v na Japonskem, medtem ko je le nekaj šteje, japonske znamke, kot so Hitachi, Toshiba in Panasonic pri nakupu gospodinjskih aparatov; čeprav je moral plačati dva ali tri krat na ceni v primerjavi z drugimi blagovnih znamk.
Kot sem rastel starejši in začel vihrav adolescence, sem izvedela, da znane blagovne znamke, kot so Gucci Louis Vuitton trener polo bi pritegnili pozornost, oddanih nekaj magija na moji navaden pogled, zato sem odrasel fond blagovnih znamk. Rešil sem svoj obrok stroške in žepnino za blagovno znamko oblačil, tako da jaz ne bi pritlikavih med prijatelji.

Kasneje sem šel v Južno Ameriko in je imel nekaj dosežkov in dobil dokaj dobro plačano službo in dobrega slovesa, ki sem bil takrat ponosen, da sem porabila denar, ne namerava izpolniti svoje domišljavosti, plačam več pozornosti oblačila in začel opravljanju nekaterih znanih blagovnih znamk. Vsakič, ko sem se vrnil v Hong Kong in Guangzhou, sem šel neizogibno nakupovanje. Ali obleko na več tisoč ali spodnje perilo na stotine Yuan, dokler sem lahko privoščiti, jih je treba znanih blagovnih znamk. Zaradi valute razlike, sem užival nakupovanje doma. Seveda, v okolju, kjer pozornost najprej nameni videz potem osebo, nosi oblačila znanih blagovnih znamk "naravno sem drugačen občutek o sebi in ozračje okoli in hodil na zaupanje, kot če bi ti obleko odljevaka sijaja na nas.
Preden sem se poročila, nisem plačal nobene pozornosti mojo porabo, kakor je nisem imel družine bremena. Obstaja meri v kantonu, mati-v-low je za nakup svojega sina-v-zakon parov hlače, pas in denarnico, v upanju, da njena hči in sin-v-živo, bi zakon skladen in premožnih življenje (hlače in bogati delijo isto izgovarjava v Cantonese). V tistem času, moja mama-v-low vzel 300 RMB velikodušno od svojega žepa in rekel, naj jih kupili zase. Moja žena in jaz smejal v naši rokavi na videnje njen lep obraz. Moja mama-v-mislim, da je zakon dovolj za nakup tri stvari s svojim denarjem, verjetno tudi tip, v resnici pa je bilo komaj dovolj za pas.
Počasi bom blizu moje štiridesetih let, so moje sveže solate dni in sem šla postopoma razumem, da oblačila niso nič več kot fig leaf in toplo vzdrževanje, in ni neposredne povezave med osebnim šarmom in znanih blagovnih znamk. Potem sem vedel, kako površnosti sem bil v preteklosti, pri čemer se toliko pozornosti videzu in začeti razumeti v življenju poti notranje razmišljanje je bolj pomembno kot zunanje. Ampak če sem iskren, moram biti leži, če vam povem, da sem izgubila impulz za nakup, ko najdem nekaj lepega. Vendar, ko smo se preselili v Kanado, v skladu stres življenja in večje gospodinjskem delu, kot človek postopka v srednjih letih ne morem plačati veliko pozornosti dressing up. Poleg tega še en pomemben razlog je okolje tu nič ne skrbi glede blagovnih znamk in moj dohodek.

Gucci Ivory Usnje Singoria Medium Tote

by Eluxuryblog.com | post a comment

Všeč mi je ta slonovino usnje Singoria srednje tote trenutka, ko sem ga videl. Všeč mi je oblika, velikost in barvo slonovine bela je kot prijeten vetrič v vročih poletnih dneh. Zaviti vogali na obeh straneh spodaj, prodnata usnja in polirane zlate barve strojne opreme. We're vredno!
$ 299,00 Gucci "Histerija" Medium Vrh Ravnati torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Velikost: 15,5 "x 16"
Design tega torbici je zelo poseben. Okrogle oblike, je izrazito elegantna in edinstvena. Prepričan sem, da ljudje, ki želijo biti izjemno bo všeč to torbico, toda moja edina skrb je, da modeli, kot so to zelo izbirčen, da gredo z, in nisem prepričan, če je primerno, da pakiranje stvari, ko jih nameravate iti ven knjigovodske to torbo.
$ 446,00 Louis Vuitton Monogram Platno Griet

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Griet je deisgner je poklonil spominu na Scarlett Johansson (Johansson igrala vlogo pri Griet Dekle z Pearl Earing). Združuje funkcije in izvirnosti, kot tudi ženski čar. Poleg tega, da v celoti in občutljivo oblikovanje boljše določa off platno Monogram. Design je skromen, vendar zelo elegantna. Griet kaže, da je Louis Vuitton je dosegla izjemen napredek v torbici zasnove, ki si zasluži aplavz, ploskajte Pljeskati ploskati.
Louis Vuitton Monogram Canvas Griet
Griet v Toile Monogram Canvas, oblikovalec torbici je mestni in ženstvena. Ta nosi ime značaja razlaga Scarlett Johansson v "Dekle z Pearl Earring"
Louis Vuitton Monogram Canvas Griet Features:
* Toile Monogram platno z naravnimi okraski kravjo kožo
* Golden medenina kosov
* Usnje zavihek zaprtje s sponko featuring Louis Vuitton Podpis
* Microfibe podloga
* Dvojna prostora za A4 dokumentov, osrednji žep z zadrgo, žep obliž, mobitel prostor
* Izvedena na rami
* V velikih vložkov, usnja in kovice vgravirana
Ta replika Louis Vuitton Monogram Canvas Griet vsebuje serijsko številko in Louis Vuitton logo, Louis Vuitton torba prah, Louis Vuitton pristnost kartice, Louis Vuitton nego knjižico, in Louis Vuitton oznako. Vse oznake in dodatki, so natančno.
Velikost: 16,5 "x 11" x 7.5 "

$ 792,00 Gucci Črn GG Plus Trolley prtljage

by Eluxuryblog.com | post a comment

Kovček slog Gucci definitely pomožen vi pozornost v množici. Vinyl prevlečene tkanine z dvema G logotip združuje s platna in usnja, žep z zadrgo na sprednji strani žep spis na hrbtu, tesno z dvema način zadrgo, opremljen s ključavnico, usnje ročaj, razširljiv palica dviganje, tekstilnih oblog, notranji žep z zadrgo in elastičen trak, da se zagotovi varnost premoženja, valji na dnu.

Juicy Couture 09 pomlad / poletje Terry Day Dreamer serije torbi

by Eluxuryblog.com | post a comment

Mislil sem, da to torbici je bilo samo tako, da ko sem ga kupil. Sem bil mišljen kupiti roza, ampak je bil samo eden v rožnati barvi, tako da sem stopil nazaj in izbral te barve. Ni povsem modro, vendar zelenkasto modro. Primerna je za poletje, za zelena je zelo energična, vendar ne za zimo, kot zelena je preveč mrzlo v tone. Pravzaprav, to ni enostavno uskladiti to torbico z drugimi oblačila in dodatke. To se ne ujema z obleko, dodatki in čevlji, ki je v rdečkasto barvo. Toda poleti, ko nosim bele majice in izvedbo tega torbici, počutim v visoko žganja in poln navdušenja.
Motiv in vrečke: moč in nežnost

by Eluxuryblog.com | post a comment

Če imate ostrih funkcije, debele obrvi, ali vidno Jagodica, ki se zdi nekoliko Dječački, bi raje izberejo moški elegantna torba s trakovi. Če imate okrogle oči, ovalnega obraza, ki je zelo Djevojački funkcija, bi raje izberejo lepo torbice z biseri ali Školjkica.

torbice Moški Če ne Touch ženske

by Eluxuryblog.com | post a comment

V mnogih primerih imajo ženske globoko pozornost na njihovo obleko gor, torbe so za stvar, ki vsebujejo, in je tudi ključna točka dressing up. Na splošno, zlato in srebrno obleko torbe v banket, vzrok torbe opazujejo sijaj le ponoči luči, kot je Louis Vuitton Monogram à miroir Alma MM. Človek, ki nosi krpo, ne vzemite za torbici dekle ali ženo za pridobitev ugodnih vtis, to je Neotmjen vedenje. Ker torba je ena ženska je dodatek, je to primeren človek nosi? Torej, v mnogih primerih, moški ne dotika oblikovalca ženskih torbic. Če se želi prikazati obravnavo in Obnašanje, poskušamo pomagati ženskam, da dvig težka tovorna ali kupcev.
Kateri torbice Naj Nositi V Različne Occation

by Eluxuryblog.com | post a comment

Moški lahko izbirajo aktovke
Lahko poskusite uporabiti tako aktovko in Torba, če mislite, da so preveč aktovko hard core. Tako vam lahko določi določene stvari bolj primerno mesto z večjimi in bolj profesionalno kot uporaba plastičnih vrečk in papir. Uporaba Torba, naj ženska opravlja v desno ramo, ker ženska hoja z gospodom se uporabljajo za bivanje na desni strani. Ko se uporablja aktovko ali Torba, vzrok za izmenjavo strani zdi zmede.
Kako naj v vrečko intervjuju?
Če ste zaposleni ali razgovor, ne dajajte svoje torbe na mizi z spraševalec ali objem pred prsih, najbolj pravilen način je dal vrečko na vaši desni nogi strani. Za urad delavec, ne uporabljajte vrečke dražje od vašega nadrejenega, še posebej mlade, ki šele iti k družbi.

Nahrbtnik nasveti za udeležbo gostija
Izberete lahko aktiven, barvita vrečke ali nahrbtniku, ko obleka obleke Neformalno, sprostitev in nakupovanje, so ujemanje sproščujoče vzdušje in oblačila gor. Seje so se udeležili uradne priložnosti, porcelanasto vrečo, ne samo, da lahko ujemajo obleko, ampak je tudi način za gostitelja.
Lepo dekle, ki se zbirajo 80 modne torbice

by Eluxuryblog.com | post a comment

Garderoba Joanna's, klic je garderoba ni primerna, v resnici pa je večja soba. Vrstice of vod barvite čevlje, oblačila in povsod, veliko je znamk niso bili rezani, večina je osredotočil pozornost na velike višine je urejena več vrst vreč, v skladu s Joanna nepopolne statistike, vsaj 80 oblikovalec torbice v njej.

Za Joanna, torbica modna oblikovalka je zapeljevanje, ona je več mednarodnih VIP izključnih agencije v Hangzhou. Za nekatere pogoje prodaje, Joanna lepi obraz všeč samo VIP. Če so primerni vrečko jo v tej sezoni, včasih pa bo ona kupi štiri ali pet vreč. Vrečke v njeni garderobi je mogoče, ponavadi je razvidno dve ali tri vreče z drugačno barvo, medtem ko so isti model. Joanna dejal: "vreče so dober partner oblačil in čevljev, tako barvo, kolikor bo to mogoče celo, iz preprostih oblačil videti sijaj z izključno vrečo, nasprotno, iz lepih oblačil verjetno bo zasenčil za nima izključne vrečko.
Razvija Države Ljudje Ljubezen Replica umeten

by Eluxuryblog.com | post a comment

Oblikovalec torbice so bili vedno dobro zasnovani, so zelo modna, lepa in tako draga, če se za nakup vrečo oblikovalec blagovne znamke, bo morda vaš zaračuna eno leto dohodka. Ker večina ljudi v državah v razvoju, je neverjetno. Tako se veliko ljudi odloči za nakup posnemanju. Za veliko azijskih proizvajalca, design je težko. Njihov drugi izvod, niti design so zelo navadne, in uncreative. Tovarna bo ponaredek kot posledica koristi in tudi "samo za preživetje in življenje".
$ 624,0 Gucci "Queen" Medium Vrh Ravnati torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Material in rezanje, so ključne točke Gucci "Queen" Medium Top Handle Bag. Skupaj sedem malo vrečke od zunaj navznoter, in za njeno izdelavo dosega uporabnosti. Karkoli ste v pisarni ali v stranki noč, je vedno kaže posebne temperament, in vztrajati na oči. Hkrati lahko vrečk band "vzemi ali namestiti, izvaja na roko ali ne, lahko uporabite vrečko, ki bi želeli.
Gucci Hysteria velika Vrh Ravnati torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Značilnosti Gucci Hysteria Large Top Handle Bag:
Lakasto usnje z zlato kosov kovine;
Gucci logo tag v sredini prednjega dela;
Top zaprtja zip;
Vozel motivom na obeh straneh zip;
Double ročaji;
Jacquard podloga bombaž z logotipom odtisi Gucci;
Inside patch pocket, mobilni telefon in žep zaprtja zadrgo.
To je čudovito torba upreti skušnjavi, ki lahko spreminja uporabnika v najbolj elegantna ženska. Čeprav je črno, značilne luster patentnega usnja, je dovolj prepričljiva, da bi ljudi za to padec. Širok ročaj se stilsko ne glede na to se odločite, da ga nosite v roki ali čez ramo. Pravilno namestitev logotipa oznake, podrobno o vozel na obeh straneh in lepo gub vse kaže odličnost Gucci pri oblikovanju up temperament

Nov Moda Trend-Recessionchic

by Eluxuryblog.com | post a comment

Spremljevalni gospodarski upad je nov modni trend, elegantna recesije, ki prinaša mode in drobno upanje podjetja, impelling potrošnike, da porabijo tudi s proračunom zmanjšana. Do neke mere, beseda "recesija elegantna" odraža ljubezen do mode in truda v stil, saj krčenja v proračunu nikoli ne pomeni nizko kakovost, izdelki, ki niso design lahko izkoristijo trgu. Rational potrošniki ne bi slabe kakovosti krzna, vstop na svoje garderobe, da nasprotno, so bolj previdni o kakovosti v posebnih primerih, trdno pred nekaj kupi po poštenih cenah, ki je na videz za varčevanje denarja, ampak zaradi svojega slabega načrtovanja in kakovosti, je izkaže, da je strašno veliko zapravljanje denarja, zato stroškovno učinkovit apparels krzno želijo sedanje potrošnikov izbire.
Reality nam pove, da je čas razkošje krzna kot sredstvo za show off ene bogastvo je konec, zdaj je racionalna poraba na pot. V gospodarski krizi, so pametni in pragmatičen večina bolj v prid novih vzorcih potrošnje, ki jih prilagodijo svoje izdatke bolj razumno in pametno, ter so tako predvsem v porabi apparels krzno. Na primer, veliko ljudi izbere spletno nakupovanje, levo nad proizvodi na trgu in na trgu na debelo, in celo iti na druga mesta za dobre kupčije na stroške in čas prevoza. Razlog za to je, da ljudje želijo kupiti nekaj visoko uporabe po nižji ceni kot prej, kar bi lahko zaklad, in niso v zasledovanju zgolj poceni.
Pet mogoča je tudi luksuzne predmete

by Eluxuryblog.com | post a comment

Ali mi priznati ali ne, moramo sprejeti dejstvo, da je danes pet moda je tako globoko v življenje ljudi na neverjetno mero in število ljudi, ki so naš način razmišljanja, občutke ali vpliva na možgane in spremenilo. Dodajanje razkošje za psa življenja, za nekatere ljudi, je ljubezen za hišne ljubljenčke, za drugo, je le način, ki prikazuje off. Tako bo nekdo rekel prinesla določene hišne postala luksuzno stvar, za kosti ali riba ne more dovolj za kick proč modni pse in mačke. Ljudi, ki bi radi domače živali zelo dobro premisliti o tem, koliko so še vedno, ker servisiranje ni lahka stvar, vse več.

Dandanes je vse več ljudi, ki želijo verjeti njihovi ljubljenčki so pomembne dele svojega življenja, ne le pse ali mačke. Z več in več ljudi pripravljeni porabiti veliko denarja na njih, nekateri profesorji dvig pets zdi, da ponudbe vrh razkošen in storitev za pse po visokih cenah. Luksuzne storitve, vključno z suši, akupunktura in hotelski sobi storitev 24 ur, vse ostalo v celem letu. Take razkošnih prireditve so vsi ljubil za hišne ljubljenčke. Na primer, čeprav je mačka suši je bila manjša od dejanske tiste, ki so vse okuse in oskrbo palčke za lastnike za krmo njih. Mačke Mnogi znani zvezde "so bile krme na ta način. Obstaja vedno nekaj hišnih koktajl stranke v Ameriki Bostonu, v katerih lahko uživate živila, hišne ljubljenčke, medtem ko uživate glasbo. Razliko od človeka, niso pitje gina ali volt, pa piščančje bujona-drugo vrsto cocktail vina in sladko zelenjavna juha.

Potencialni kitajskih trgov razkošje: 14 Brilliant Of dolarjev

by Eluxuryblog.com | post a comment

Glede na napovedi inštituta luksuznih svetu, bo kitajski luksuzni trgih dosegla vrh potrošnje luksuznih svetu obsega po 5 letih. In od sedanje podatke lahko uganiti, da bo vsako leto je vsaj 14 dolarjev briljanten luksuznega prostornine se bo zgodilo na kitajskem trgu.
Glede na najnovejše raziskave kitajskih potrošnje na trgu, ki ga svet razkošje inštitut, kaže, da je obseg potrošnje v razkošje Zhejiang, Jiangsu, Shanghai in so 11,7%, 10,4%, 9,8% od celotne porabe razkošje obsega na Kitajskem, kot prvo, tretji in peti. Z eno besedo, 30% luksuzne prihajajo iz Chiang Chu Delta. In po 14 briljantno dolarjev prodaje obsega napovedi, bo to Chiang Chu Delta doseže celo 4.2brilliant dolarjev.
Potencialni kitajskih trgov razkošje: 14 Brilliant Of dolarjev

by Eluxuryblog.com | post a comment

Glede na napovedi inštituta luksuznih svetu, bo kitajski luksuzni trgih dosegla vrh potrošnje luksuznih svetu obsega po 5 letih. In od sedanje podatke lahko uganiti, da bo vsako leto je vsaj 14 dolarjev briljanten luksuznega prostornine se bo zgodilo na kitajskem trgu.
Glede na najnovejše raziskave kitajskih potrošnje na trgu, ki ga svet razkošje inštitut, kaže, da je obseg potrošnje v razkošje Zhejiang, Jiangsu, Shanghai in so 11,7%, 10,4%, 9,8% od celotne porabe razkošje obsega na Kitajskem, kot prvo, tretji in peti. Z eno besedo, 30% luksuzne prihajajo iz Chiang Chu Delta. In po 14 briljantno dolarjev prodaje obsega napovedi, bo to Chiang Chu Delta doseže celo 4.2brilliant dolarjev.
Surprised bi našli takšno Država tisoče let zgodovine brez lastn

by Eluxuryblog.com | post a comment

Ko celotno raven kitajskega porabijo zmogljivosti, ni bil velik šok zahodne kulture so prišli skupaj, ki je vzbudila željo mladih uživanja, vendar brez zmožnosti za nakup. In tako stanje imenuje "mlada zadrege". Pravzaprav je to neločljivo značilnost razkošje, saj iz opredelitve del gospodarstva, luksuzne proizvode, je z najboljšo kakovostjo in najvišjo vidno in nevidno vrednost. Od mednarodne opredelitve razkošje je simbol posebnega, občasni, in redkih ljudi, ki presegajo skupno uporabo. In to je obžalovanja vredno, da kar se prodaja v našem domačem trgu, so skoraj tuje luksuzne predmete. Po Du Meng, predstavnik kitajske sir v Franciji industriji liga: "to je res presenečen, da bi našli državo, ki je ustvarila svilo in porcelan tisoč leti niso svoje razkošne znamke."
Louis Vuitton modeli Suitcase V Tvoj torba Z "Private Pismo"

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Louis Vuitton v zadnjem času prihaja na drugo ustvarjalno storitev po storitev Mon Monogram.

Louis Vuitton omogoča stranke navesti svoje kovček ali drugih majhnih stvari, in taka storitev na voljo samo individualizacije denarnice. Vendar pa se razmere spremenile, ko pride-out of "service Mon Monogram", ki vam je priložnost za nego vaše ime v vrečah Speedy30 in Bandouliere55.
Na voljo bo 114 vrst barve za vas, da izberete, ko daš naročil, ne samo z besedo, ampak tudi v vzorcih. Najlepši del tovrstnih storitev "zasebnih črka" je, da so vam ni treba skrbeti barvo črk bo izginila, je za posebno zaščitno pokrivalo naslikal v črke, potem ko so bile zapisane na platnu.
Prada Potonika Nylon ploščico Detail torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Nylon tkanina okrašene z suede usnja, strojna oprema srebrna, 26 cm dvojno nastavljive naramnice, notranji žepi z zadrgo zaprtjem in jermeni iz usnja patent na dnu. Design te rame je zelo preprost, njegov največji čar je v svojem naramnice-lahko prilagodite dolžino kot vi prosim. Barva, potonika, polni energije, drugi čar tega preprosto še uspelo ostati elegantna torba.
Cougar pri starosti 30 Dobiti Resničen Ljubezen V smeti Illegal

by Eluxuryblog.com | post a comment

Iz luksuzne sirov v No.5 ulici in urgly predmet cestnega govorilnice. Ena je ustvarjanje lepo in luksuzno sanje z uporabo velike zavese oglasov, božansko okolje trgovini in poveličujejo nakupovalno izkušnjo. Druga je hangbag stila D temperament ali celo no. torej, vi ste izgubila svoje razpoloženje, okus in kakovost.
Pravzaprav, znana blagovna znamka pomeni samo boljše kakovosti proizvoda, zato je ni treba kupiti nezakonite kopije. Cougar na 30 let, so pametni in dovolj pameten, da zavrnejo Lažljiv ljubezen in nezakonito kopijo slavnega brands.the res razlog je, da pravna znamko, pomanjkanje briljantno slave kot znana blagovna znamka, je še vedno boljši od kopije slog D z shining iluzorna.
Ali si kdaj bral knjigo Pogovori O LV zgodovina?

by Eluxuryblog.com | post a comment

Louis Vuitton postala ime luksuzne modne. Kot vodja modnih danes, kaj je dal na trg vsakič, ko bo presenetil vse in hočejo infiltrirati v vsakem področju kulture. Na območju branja in knjig, LV nikoli ne bo pustil obstaja možnost zdrsa stojišč. Po sodelovanju z Cunshanglong v monogram SUPERFLAT škatli, LV tokrat ohranja sodeluje z Cunshanglong, da pripravi knjigo Art, Fashion, in arhitekturo. In dela Cunshanglong je kritje omejeno knjig, tako da bo prišel Cunshanglong veliko oboževalcev.
Dragocene trda bo uvedla predvsem in posledično na zgodovino blagovne znamke in oblikovalci iz vsega sveta, ki so sodelovali s LV. Čudovito vsebino in veliko ilustracij za 400 strani, vam bo povedal, livingly legendo LV. Še več, to knjigo bo natisne v francoskem, angleškem in italijanskem 1. september 2009, da bi različni ljudje iz različnih držav, da se glasi priročno. Let's veselimo se!
Ponudite Ljudje, kriki Longchamp

by Eluxuryblog.com | post a comment

Zdi se, da je velika modna imena so dobili fond kitajskih elementov, ker je LV "pp vreče", je pa Longchamp, da "služijo ljudem". Desetletja nazaj, v paradi slovesnosti Tian'anmen Pekinga Square, PLA zavpil sloganom "služijo ljudem v jasno in glasno glasu. Dejansko je Kitajska zagovarja duh, ki služijo ljudem, odkar. In zdaj Longchamp, je po obleko. Seveda, lahko naredimo rahlo spremembo slogana, kaj pa služi za RMB?
Gucci v Louis Vuitton - FACE TO FACE

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


"In moda, en dan in ste v naslednjem ste out",-model-turn-host Heidi Klum ponavlja v tej vrstici v vsaki epizodi Project vzletno-pristajalne steze, hot show realnost v Ameriki, kot je spomnil sondirnih kandidatov in gledalce, kot tudi, da je konkurenca huda in kruta v navidezno neverjetno svetu mode.

Partrizio Di Marco se dobro zaveda tega. Di Marco je CEO od Gucci, drugi največji svetovni modni skupini le od drugega do LVMH. Te so vedno iščejo najboljše možnosti za širitev poslovanja na Kitajskem, zato, ko Heng Wang, CEO of Shanghai's Golden Eagle International predlagal ponudbo prodajalne shop 2000 kvadratnih metrov, Di Marco in njegova ekipa ne sprejme odločitve v treh mesecih odpreti svoje 28. zastavo ladja-butik hiše na Kitajskem, ki obsega le nekaj sekund, da njihovo zastavo, New York-ladja izključna trgovina.
Subtilno, zastave Kitajska-ladja trgovina Di Marco je odločila, da je poleg Nanjing West Road v Šanghaju, čez cesto na drugi strani je izključno LV prva trgovina na Kitajskem, trgovina in Gucci je večja od LV's.
Največji Luksuzni Consume Država: Kitajska

by Eluxuryblog.com | post a comment

Odgovor je Kitajska, Rusija, in Indijcev, ki dobijo bolje prej.
Kitajska je daleč postal tretji največji trg za luksuzno blago, šele drugi v Ameriko in Japonsko. Pričakuje se, da do leta 2015 narašča srednjega razreda in da bo bogata Kitajska največji porabnik. Ne dvomim o tem in celo presodilo, da je Kitajska dosegli ta cilj, pred tem časom. V zadnjem času, America's Time Magazine je izvedla raziskavo o prestižnih znamk najbolj znan med kitajskimi potrošniki. Rezultat kaže, da gre za No 1 Rolex, sledi Lacoste, Valentino, Chanel in Dior. Sprašujem se, kako priti Louis Vuitton ne prikaže na seznamu, kako se izvaja to raziskavo.
Ljubezen ruske ženske lepote je znan po vsem svetu, z njihovo dobro ime, da bi se namesto barve svoje ustnice, kot da Zadovoljiti svojo lakoto. Pred desetimi leti, ko sem delal v podjetju software, sem imela kolegico iz Rusije. Njena plača ni bila visoka, in njena družina ni bila zelo dobro-off, pa ji je Chanel torbice, čevlji so Ferragamo, vedno nosil zlato verižico krog vratu in najmanj tri prste nošenja obročki, ki določa oster nasprotju z ameriškimi kolegi, ki so nosili Eddie Bauer. Zadnjem desetletju je ruski narod je naredila velik denar od prodaje nafte in tiste, denarja, vse pa se v luksuznih blagovnih znamk. Ruski okus ljudi razlikuje od kitajskega. Ruski ljudje ne marajo, da bodo nizke tipke, ki jih še posebej všeč drag nakit, ki lahko pokažejo svoj status in bogastvo. V Rusiji, pet najbolj znanih prestižnih blagovnih znamk, so Versace, Dior, Chanel, Vyacheslav Zaitsev in Valentin Yudashkin v redu. Zanimivo je, da zadnja dva sta svoj materni luksuznih blagovnih znamk.
Obstajajo old school plemiči in bogati ljudje v Indiji zdavnaj, vendar jih je malo in so običajno porabili svoj denar v tujini, ki ne pomeni ničesar. V zadnjih letih, servis klic cvetoče čez to državo, je prinesla do velika skupina mladih srednjega razreda, ki je glavna sila porabo nastajajočih Indije luksuznih dobrin na trgu. Indija se začne najpozneje do Kitajske in Rusije, vendar razvija hitreje, tako imenovane "naslednje China". Nekaj leti, ko sem bil ravnanju posvetovanju projekt, drugi so svetovalci iz naših indijskih pisarni, vse okoli 25, 26 let. I se je zgodilo z izvedbo torbico Louis Vuitton, in ko so vedeli kos, so oči izstrelil v presenečenje. Mislim, da morajo imeti svoje žene kupili več LV vrečke v zadnjih nekaj letih.
$ 480.00Gucci 'Medium Sinjorija "Boston torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Čas za dodajanje novih barv na vaše garderobe in to Gucci 'Sinjorija "Medium Boston Bag bo vaša prva izbira! Usnja vzorec tlakovanih z zlatom barvne polirane kovine kosov meša s posebnimi Gucci je usnje, dvojno usnja z ročaji sedež v obliki zadrge, jahalnih oblike obloge, notranja žepa z zadrgo zaprtje in mobitel žep, in pet metrov zaščitne kovin na vreči na dnu. Barva je super, oblika je enostaven za tekmo, primerna za delo, kot tudi nakupovanje in datumi.
Ma Yun od telefoni-I'm Če želite končati strmega Louis Vuitton's

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


"Online blago" na Kitajskem se nanašajo na to blago izključno na spletu. Yun Ma, ustanovitelj svetovno znane Alibaba.com omenil, da pojem online blaga je bil iz kanalov-internet. Prednost internetnih kanalov, da se vrnete potrošnike in proizvodnje industrije strma dobiček. "Narava online blaga je resnično blaga po poštenih cenah, ter osrednji pojem je proti nepričakovanih dobičkov, je revolucija porabe / proizvodnje vzorcev, kar pomeni tudi selitve bogastva," je povedal gospod mama. "Pravkar sem se ' ne razumem, kako je prišel majhen Louis Vuitton vrečko po ceni dvajset do thirty thousand juanov, lahko kupim 20 krav, s tem denarjem. "govora Yun Ma je prinesel izbruh smeha. "Spoštujemo blagovnih znamk, smo za oblikovanje in spoštujemo intelektualne lastnine, vendar ne pretirane dobička," je dejal Ma, "vsaka sprememba v trženju načinov nastane spremembe v proizvodnji industriji. Moj namen tukaj ni niti goljufivega ravnanja niti odvračanje, jaz sem poskušal dati opozorilo, in podjetja, ki jim gre bolje z močnejšim tradicionalen način se bodo soočili več težav ".
Ne Tide združitve še razkošje Blago Podjetje

by Eluxuryblog.com | post a comment

Prada je stopnja dobička v letošnjem letu se je zmanjšala za 22%, vendar ni clue vseh združitev in prevzemov doslej. Problem je lastnik ni pripravljen prodati. To je šele všeč biti kakšen gospod Rupert of Richemont skupine dejal začetku zadnjega meseca vsako podjetje, ki bi radi pridobili ni za prodajo. S sedežem v Švici, tole poročilo skupine ta mesec, kaže, da bo do konca marca letos, njihov čisti dobiček 1.08 milijarde evrov, zmanjšal za 31%.
V skladu s Karen Walker, višji generalni direktor Michel Dyens & Co, družba za investicijsko bančništvo osredotočila na združitve in prevzemi, luksuznega blaga družbe, zlasti tiste najbolj hrepeneti večinoma družinska podjetja, ki običajno niso zainteresirani za prodajo delnic. Poleg tega so cene delnic gredo navzdol na stalno bazo, to ni dober čas za prodajo zdaj.
Zasebna podjetja, kot so Hermes, Louis Vuitton in Chanel tudi jasno navesti, da se ne želijo in potrebujejo, od točke finance, prodati svoje delnice.
V Italiji je okoli 40% družbe, ki opravljajo dejavnosti, so luksuznega blaga v zasebni lasti, kot so Giorgio Armani. Analitiki v Milanu, ki ima ali je Prada ali Armani, čeprav je njihovo poslovanje čez več vidikov, in torej ne kažejo nobenih industrija shakeout, bi še vedno morala zmanjšati svoje izdatke.
Louis Vuitton Monogram Vernis Brentwood Tote torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Ime te tote Vrečke prihaja iz lepo mesto v Los Angelesu. Skalni za A4 dokumentov na dnevne potrebe z nastavljivo pašček. Izdelano z Monogram Vernis reliefna usnja, naravno usnje za krave trakovi, tkanine oblog v Medenine kovinskih kosov, tote morejo zapreti z zadrgo na vrhu ima obliž žepe v Žep mobitel znotraj. Design je zelo praktičen in še
očarljivo.
Gucci Ivory Guccissima Usnje sel torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Ta slonovina Gucci Guccissima sel usnje torba se opravi s podpisom Gucci mehkega usnja, s srebrom polirani strojne in nastavljiv pašček usnje. Lahko se je zaključila z magnetno sponko, in ko zrcaljeno odprete pokrov, je top zip. Oblika tega sel vreča je elegantna, primerna za moške in ženske, in slonovine je enostaven za tekmo.
Prekrasen! Louis Vuitton Monogram središču zanimanja Sklopka

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


To središču zanimanja Sklopka v majhnosti je izdelan z volno in svilo, z značko kovinski okras. Robovi so vezani z naravnimi kravo kože, s keper oblog, strojne opreme medenina, snap sponko in majhen notranji žep z zadrgo. Lahko se izvajajo bodisi v roki ali pod roko, kar je idealno za obiskovanje strank.
Louis Vuitton Queen - Kimora Lee Simmons

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Kimora Lee Simmons je na stotine Louis Vuitton in Chanel oblikovalec torbice in čevlje, 300 parov kavbojk oblikovalec blagovne znamke, vse od zanimivih dragih blagovnih znamk, kot so Roberto Cavalli, Versace in Stella McCartney.

Kimora Lee Simmons, ženska, ki ima za nakit v vrednosti več kot šest milijonov dolarjev, je rojen v St Louis naprej maj 3, 1975. Njena mati je japonski ženska rodila v Koreji, in njen oče Caucasia in Native American mešane krvi ameriški črnec. Ta edinstvena kombinacija omogoča visoko-ji ličnic, debele ustnice, barvo čokolade in lepoto.
V otroštvu, se je počutil kot grda račka z nizko samozavestjo, dokler je vzela modeliranje tečaj v starosti od 11, kjer je hitro zgraditi svoj samozavest. Ko je bila vrtenjem trinajst, je odšel v Pariz, kjer je dobil svojo prvo službo, ki delajo za Chanel. Malo več kot eno noč, vse pomanjkljivosti postal vir sreče. Ona je ostal v osrednjih svetovnih modnih trendov, saj takrat, in delal kot veleposlanik podobo številnih hiš svetovnega razreda mode in nakit blagovnih znamk. Bila je izbral z Russell in postal Phat Farm podobe zastopnik takoj, ko je prišla v Ameriko leta 1992. Bila sem poročena z Russell v Saint Barts leta 1998. Od leta 2000, ona je prevzel položaj kreativnega direktorja Baby Phat. To je v okviru prizadevanj in njen osebni slog, da je Baby Phat postane blagovna znamka 500 milijonov dolarjev tržne vrednosti.

Luksuzni kitajske Mlad Girl's Poraba Struktura

by Eluxuryblog.com | post a comment

27-letna ženska enim belim ovratnikom, z mesečno plačo za deset tisoč yuan, gre za najdražji kozmetični salon, da so ji narediti lase, nima obotavljanja kadar gre za porabo tisoč juanov nakup izdelkov za nego kože, in nosi torbico stane ji v enem mesecu prihodka, medtem ko njeno stanovanje, je ozek in majhen, opremo je preprosta in surovo, in njen hladilnik je prazen, brez hrane. Za njo, ona meni, da vzorec porabe ji je zelo razumno. Elegantna in privlačen izgled lahko poda svoje zaupanje na delovnem mestu in v družbenem spolni odnos, ji zagotavlja, da ona ni slabo ravnalo njen dragi mladine. Beiseds, kako lahko je bogat mož neto, če ona ne obleko gor kljub zajetne oznake cena? Kot je za hrano in stanovanja, niso pomembni v tej fazi svojega življenja. To je osrednja zamisel knjige sem prebral prejšnji teden, Treasure Hunt: Inside the Mind of New potrošnikov, ki ga je napisal Michael Silverstein, Dioničar of Boston Consulting Group. Poudarja, iz druge strani, da je trg luksuznega blaga ni več centrih na bogati ljudje samo, ampak vsak zdaj.
Rapper Co-modeli Sneakers Z Louis Vuitton

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Mislim, da moram reči, da ne in mnogi ljudje morajo vedeti, da je po Kanye West je predstavil Air Yezzy letos, drugi je bil velik pripravi nove čevlje jesen-zima je sodeloval načrtovan z Louis Vuitton. Poročali so o razpravi nove motive "VCR in raziskave slike zgodaj, preden, zdaj smo končno dobili priložnost, da pogled na fotografije pravo stvar. Ljudska je bila visoka pričakovanja in to sodelovanje izkaže, da ni veliko razočaranje, dejansko obstaja način, morda v tem letu, je glavni Kanye West čas.
Znani raper Kanye West in proizvajalcev nikoli disguises svoji ljubezni do mode, da ne plačate samo svoje stroške le, da odide na vsako od New York in Pariz modnih revij za opazovanje najnovejše modne trende, je tudi veliko govori o oblikovanju različnih blagovnih znamk " konceptov v svojem blogu, in je prav tako napoveduje, da je na tem, da se moda "pripravnik".
Prada Bel Shirred Jagnjeća usnje Lamelni Messenger torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Get bolj elegantna, ki ga nadene ta beli Prada Shirred Jagnjeća usnje Flap Messenger torbo! Featuring shirred Jagnjeća usnje mehko usnje, je to sel vrečka okrašena z zlatom polirano kovinsko strojne opreme, magnetno zaponko sponko, logotip blagovne znamke medaljon, zip top in dva zunanja žepa. Nastavljiv ramenskim pasom, zadrgo žep na obeh straneh, podloga z odtisi blagovno znamko in logotipom znotraj zip žepi so njegove druge značilnosti.

Prada Shirred Jagnjeća usnje Flap Messenger torba v črni barvi iz oblikovalec torbice ReplicaEstore.com

Kupil sem moj beli Prada shirred Jagnjeća usnje flap sel vreči na približno 8000RMB po popusta. Všeč mi je njegovo klasično in bogate zasnove, in Jagnjeća usnje usnje meni zelo, zelo mehek in gladek. Ta torba je poka za moje priložnostne Elegancija slog. Ko sem ven s to, imam zelo visoko stopnjo drugi pogled, je vredno!
Ljudje kitajskih proizvajalcev Izdelati razkošje blagovne znamke

by Eluxuryblog.com | post a comment

Trenutno lahko z opustošenja razkošje trgov v Evropi in Združenih državah, še vedno Arnault glejte upanje kitajskih trgov, zlasti kitajskih nove označevalne ki neprekinjenega blaginje, v skladu z LVMH, prispevek kitajskega območja za Louis Vuitton je skoraj dosegla 20% svetovnih prihodkov lani. Kot je za skupino Gucci, kitajskih trgov v prvih šestih mesecih leta 2008 dosegla celo 97,8% povečanje prodaje. "Kitajska je mesto, kjer lahko dobim najbolj neverjetna po vsem svetu do zdaj, vsako leto, jaz bi šel tam dvakrat ali trikrat, pred kratkim sem bil Dalian za rezanje traku praznovanje za mojo novo trgovino" je povedal Arnault, ki ga je celo napovedal, da bo Kitajska račun za eno petini obsega prodaje LVMH v petih letih. "Kitajska tudi v trpi posledice finančne krize, vendar ne tako napetost, kot Združene države Amerike. Ni bilo vse noro nakupovanje kitajskih turistov v Evropi pred desetimi leti, zdaj pa so ga kupili toliko kot japonskega. Ko razmišljam o tem, mislim, da ni prostora za skrbi.
Louis Vuitton Epi Usnje Montaigne Sklopka

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Louis Vuitton Epi Leather Montaigne Sklopka takoj osvojila srca mnogih, ko je prvič prišel v črno in belo, in ljudje se zaljubila v to še enkrat v vijolični in roza.

Ta prostoren sklopka je dobil ime po znameniti ulici v Parizu. Izdelano z elegantnim in gladko teksturo usnja Epi, Louis Vuitton Montaigne sklopka značilnosti mikrovlaken podloge, gladko usnje trim in sijoče kovine paladij strojne opreme. Prav tako ima eno notri obliž žep. Zavihek vrh je zaprta z osupljivo veliko vgraviran logo-push-lock zaprtju. Nastavljivo in snemljivo trakovi rami ponuja več načinov, da ga lahko poteka bodisi na rami, nad komolcem ali se hranijo v roki.
Hermes meni, temačno za gospodarsko napoved, v dveh letih prihod

by Eluxuryblog.com | post a comment

Na seminar luksuznih Pariz, predstavnik podjetja Hermes Francija mislil, da s trpljenjem svetovne finančne krize, svetovni trg luksuznih se soočajo mračno napoved. Kaj slabše, kot trdi položaju bo trajal dve leti in preiskavo v tej industriji bodo nižje.
To je poročala, da je svetovni trg luksuznih je prišla čez čas še nikoli prej razvoj z letom povečal za 10%. Čeprav je položaj tega gospodarstva je težko in napoved trga, je temna, svetovni trg luksuznih ima še vedno velik potencial moč v dolgoročnega dela.
Louis Vuitton Monogram Akvarel Papillon Okvir

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Monogram Akvarel platno interpretira znani Monogram vzorcev s kar 17 barv, kot da je umetnost del. Stari kavelj in oči, pa tudi ročno poslikano kačjega ročaj da to dobro vedo Papillon oblikovalec torbici nekatere okus nostalgije. Druge značilnosti te vrečke so mikrovlaken podloge, okraski kravjo kožo naravno usnje, fiber acetat okvir, zlate kovinske medenina strojne opreme in notranjosti žep obliž. Lahko se izvajajo bodisi na rami ali ročno.
Vedno sem si mislim, da se zdijo Monogram LV vzorcev je preglasno zame, ampak Monogram Akvarel Papillon Frame? To je tako posebnega, da sem pravzaprav je ljubezen na prvi pogled!
Louis Vuitton Monogram Motard Beforedark

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Zasnova Louis Vuitton Monogram Motard Beforedark opozarja ljudi slavno sveta neporavnanih ameriški umetnik Richard Prince.
Made of Monogram usnja Motard in gladko podlogo svile, je Beforedark krasijo z zlatimi medeninasto kovinsko strojne opreme, varno zaprtje rokami in notranji žep obliž na vaše udobje. Sofisticirane črno in odstranljive acetat verige traku omogoča, da to sklopko, da se izvajajo bodisi na rami ali ročno. Močan kontrast med materiali in barve, je impresivna in se razlikuje od običajnih vrečk Louis Vuitton, ki je videti tako prisrčen in hkrati zelo ženstvena, všeč mi je veliko.
Crazily kitajski Nakupovanje v Milanu

by Eluxuryblog.com | post a comment

Ne smete biti presenečeni, ko nekdo pove, da se obseg kitajskega ekipe z več kot deset ljudi, nakupovanje v trgovini Prada, v Milanu je enaka za nakup avtomobila Audi A6. Ustanovljen leta 1913, podjetje Prada je dosegla v 78 državah in območjih, z izključno 220 trgovin po vsem svetu. V glavni taboru Prada v Milanu, še posebej v trgovini zbiranje ulici, je zelo enostavno najti šest ali sedem Prada trgovinah.
Zaposlenega v trgovini Prada v Milanu Commerce Street povedal novinar ", čeprav obseg prodaje Prada, ki jih je prizadela finančna kriza, je Asian strank, ki prihajajo sem še vedno veliko. Gospodarstvo moč kitajske stranke, je še vedno zelo močna. "In ta delavec je dejal, da razlogi, zakaj so prišli v Milano kupiti PRADA, ena pa je bila, da lahko kupijo najnovejšega tipa, na primer, ki kaže v vrečko okno je najnovejši tip za pomlad in poletje. V drugem delu, lahko tuje stranke slabosti, ki jih dobijo popust 13%.
"Sem preživel £ 800 na dveh parov čevljev, £ 1500 na veliko vrečo in majhno vrečo, 1200 na obleko, in £ 900 za očala, denarnice in druge majhne okraske. To je bil položaj ge Chen, ki prihajajo iz Pekinga nakupovanja v trgovini PRADA v Milanu. Ona je v celoti porabila več kot 4000 funtov, a ona še vedno ima svojo vesel razlog, "so veliko cenejši od tistih na Kitajskem in njihovi tipi so najnovejše."
Dobrodošli Do razkošje Svet Tartan Plaid

by Eluxuryblog.com | post a comment

Karirasti vzorci, ki pomeni svoboda je bila vedno priljubljena ne glede na to, kaj je sezona. To je svet nor Tartan vzorcem, in zdaj je čas, da vas kot test, kako ustvariti nov sodoben trend z njo.
Nasvet 1: karirasti vzorec obleke v svetle barve so kot par bilanc, lahko zlahka nagibajo k koncu "v" in drugi konec "out", če je pomanjkanje pozornosti. Najvarnejši način je uporaba kontrastnih barv. Svetloba čiste barve lahko nevtralizirajo glasno in kaotično barve. Deep zemlja ton barve prepletajo z nasičenimi svetle barve vas lahko resnično izstopajo.
Nasvet 2: širina zožiti razmerje lahko ustvarijo občutek za ritem.
Nasvet 3: karirasti vzorci v majhnih območjih lahko imelo nepričakovane posledice. Kos Tartan vzorcem lahko na običajni vrečko platno slovo Otupjelost.

Trener-provoking Vaš oblikovalec torbice Passion

by Eluxuryblog.com | post a comment

Hot prodaja COACH torbici na Kitajskem
Novinar je vprašal nekaj prijateljev fotograf, blagovnih znamk, kar se zdi najbolj krat na ulicah v Šanghaju in Pekingu.
Veliko choicest blago, trgovina na vodilnih položajih v Hong Kongu so občutili pritisk s prekomerno težo porcelana celine, "da moramo uvoziti več torbice za krmo potrebe potrošnikov večje porabnice zmogljivosti." Nekateri znamko prefekt povedal, da novinar. In ta potreba je poraba ne vpliva na depresijo gospodarstva po vsem svetu. Direktor podjetja Frankfort Trener je rekel, "v prvi sezoni v tem letu, obseg prodaje v prefekt poveča Kitajskem za 30%. In te podatke obsega prodaje, lahko vidimo iz gospodarstva depresije, kitajska poraba še vedno narašča vzdrževanje. "
Zaradi svoje prodajne dobro, trener, kot druge blagovne znamke zaseden z odprtjem trgovine na Kitajskem, nameravajo uporabiti izkušnje uspeh na Japonskem in Tajvanu odpreti še 50 trgovin izključno na Kitajskem, v prihodnosti
Hermès slonovine platno usnje trim "Garden Zabava" tote

by Eluxuryblog.com | post a comment

Ultra luxe Hermes torbice ponazarjajo kakovost in veselje in fine design.
• Barva: Ivory / Brown
• Gladka platno z usnjenimi trim in silvertone strojne opreme
• usnje trim zunanjost z vozlom na silvertone prstan
• Odprite top z rahlo cinched zaprtja
• 11 "dvojno usnje top ročaji s 3 ½" kaplja
• Platno notranjosti žep z zadrgo
• prodnata usnje dnu
• Ukrepi 13 "v najširšem x 10" visok centru x 4 "globoko; tehta 1,5 £.
Zelo ekstravagantno Hermès torbice so vedno odlično razmerje med kakovostjo in oblikovanja. Usnje trim je genij, tako prisrčen! In res je zelo enostavno, da gredo z, preprosti in elegantni design in barve, tako klasična, nikoli ne bo zastarela.
Največji Concept Shop Od Louis Vuitton Odprte V jugovzhodni Azij

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Wujie cesti obraze, ki prihajajo od največjih pojma Shop of Louis Vuitton v jugovzhodni Aziji. Ob dveh etažah s celotno površino 905 kvadratnih metrov, ta slavni poišče nove blagovne znamke trgovine v nov mejnik v cestnem Wujie ION Orchard. In je začel v zadnji četrtek pred začetkom mart. Poleg no.1 slavni model iz Tajvana, Lin Zhiling kot gost čast za zmanjšanje trak, je tudi pozval lokalne TV zvezde, kot so Zhen Haiyu, Wenfang Fang, Li Minshun in Fang Zhan.
Shop Koncept ION iz Louis Vuitton, s katerimi se sooča bogati cesti Wujie, ima čudovit videz shop pokazati čast podobo klasične blagovne znamke. Steklene stene arch visi navzdol laž veliko purdah sije z lepo svetlobo. It's designed by New York izgradnjo družbe Front Inc lepe steklene stene dobi navdih iz Nagubani šal, ki v celoti ustreza notranji temo zasnova objekta Paris Louis Vuitton oddelek. Redki zid je kombinirana z dvema različnima plesen ven stekla, z najbolj reprezentativne veno šahovnici blagovne znamke.
Notranje fitments so zelo milost in čast, in trgovina je razdeljen na usnje okrožje, okraj pazi, ženski in moški modni čevlji okrožnih in okraj. Še ena posebnost trgovina je razstava okrožju novega koncepta ure in nakit, ki je oblikovan lepo in edinstven kot admiralska ladja trgovina v LV v cestnem Guangdong, Jianshazui of Hong Kong.
Louis Vuitton je prva mednarodna blagovna znamka za začetek ION Orchard vrsto koncepta trgovine, in je prinesla veliko okusa kartico za luksuzne Francijo.

Louis Vuitton Damier Platno Keepall 55

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Imam rad vse o tem Louis Vuitton Damier Canvas Keepall 55, iz svojega materiala platna Damier, svojo obliko in zasnovo. Predvsem, je Louis Vuitton! Druga značilnost te vrečke so gladko usnje čokolado zavezujoča, eleganten usnjeni ročaj, snemljiv naramni pas, zadrgo na vrhu, potisnite zaklepanje, čokoladno barvo za pletenje obloga, znotraj obliž žepi in naslov etiketo. Ni važno, ste moški ali ženska, kaj vašo starost je, da ustreza vam in vašim potrebam.
Izdelek Stroški tisoče Yuan Je Fabrication

by Eluxuryblog.com | post a comment

Wuhan zvečer papir skupino za boj proti uradni različici Gucci uradni spletni strani Kitajske in LV spletne strani se zdi, kot dejansko je resnično ena
Včeraj, ženski spletna stran prijatelju kritikovao v nakupovalnem spletni forum, ki je preživel na tisoče Yuan o izdelavi Louis Vuitton v navedeni Louis Vuitton uradni spletni strani. Toda ko je šla, da bi našli prodajalca, je odšel. Torej je bila zelo jezna.
V skladu z uvedbo kupca, so lažne uradnih spletnih straneh zelo lepe in kot pravi, kot pravi eden. Ko je novinar iskal na internetu, je našel je bilo res veliko anti-uradni različici Gucci uradni spletni strani Kitajske in LV uradni spletni strani. Tako novinar obremenjena tudi na uradni spletni strani lažno Louis Vuitton, in je našel ženske torbice so poceni od 740 RMB na 1300RMB s privabljanjem popust 10%. Še več, so bile slike, ki jih uporabljajo skoraj enake tistim v pravi spletni strani, le malo razlikujejo po več pisem, v ime domene.
Včeraj, izključno skladišče Louis Vuitton je dejal, da lahko le potrdi proizvode v trgovini je bilo kakovosti blaga. In veliko je tudi trdil, luksuznih blagovnih znamk v njihovi uradni spletni strani, da so njihovi blago samo prodaja v trgovinah izključno in samo nekaj držav imajo pravico do trgovanja na nekaterih spletnih straneh.
Nekatere mreže prijateljev, kažejo, da: "lahko greš v trgovino izključno zaprositi za pravi uradna spletna stran", ki jih želite bolje odločite COD ali nekatere verodostojne tretje stranke plačila platformo. Ne dostavijo denar neposredno na številko računa na spletni strani. Ko prejmete blago, bi raje skrbno preverijo, dokler ni problem obstaja, potem lahko plačate. "

Prada Purple Naguban Usnje Trak okoli roke

by Eluxuryblog.com | post a comment

Takšna barva je redko videti, zal svež, kar mi je všeč, oblika pa se tudi lepo. To izgleda tako mehke, preden ste že polagali roke na njem. Izdelano z mehko in gladko usnje, to lepo torbica oblikovalec je zapleten gub in gilt logo oznako na sprednji strani, naglašene s kovinskimi strojno opremo, Trak okoli roke usnje, žvižg na vrhu in žakard podloga z blagovno znamko logo.

Kakovost življenja je lahko Rent - replicaestore.com

by Eluxuryblog.com | post a comment

Finančna kriza naredi veliko žepov ljudi tanko, vendar ne želijo znižati njihov kakovosti življenja. Torej, kaj storiti? Moda ljudje imajo svoje načine za reševanje tega problema. Odgovor je beseda rend.
n spletno iskanje novinarka ugotovi, kaj se lahko najem, so res veliko. Poleg avtomobilske, zaloge na prostem, kakor tudi blagovno znamko torbe, golf dobave, kaligrafija in starine celebrities lahko najamete, da ustreza sobi. Še več, celo hišne ljubljenčke, lahko najamete nakupovalnimi centri VIP kartic in diskontne kartice, vse, kar lahko pomislite,.
Soočenje veliko povpraševanje, poslovni seveda ni prizanesel prizadevanje za širitev rend trgu. Reporter na voljo na spletni strani I Love, najem postavke poleg materialnih dobrin, obstaja veliko osebne sposobnosti in strokovno znanje, kot je programska oprema projektiranje, električne tehnologije, glasbene instrumente, za nego kože izkušenj in tako naprej.

Gucci Shanghai Dragon vrečko

by Eluxuryblog.com | post a comment

Design te vrečke je precej preprosta in jasna, v trenutno priljubljena oblika kruha. Dragulj v kroni tega vrečka je dva rdeča kitajski papir rezani rdeči zmaji, ki preprečujejo ta vreča, iz dolgočasne v prihodnost in tudi v skladu z zadnje čase modni trend kitajskih elementov. Made by belo platno z GG odtisov, je to omejeno torbici izdaja naglašenih s svetlo rdeče črte in klasične Gucci logotip izhaja iz podpisa Guccio Gucci's. Dve zmaji čez sprednji simbolov blagovne znamke glede na starodavne kitajske kulture.
Prodigal Sisters'Hong Kong Izlet: nakup Louis Vuitton Torbe Kot

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Huang Xiangjian povedal v svojem blogu: "nekaj znanih blagovnih znamk prodajalne niso diskontiranje, ampak drgnjenju, za oblačila, čevlje in kape, kovčki in vreče, oprema v njih so tako kot so bili ukradeni, da niso razprodani. In prizor opomni me beseda-posledic. "In zapeljivec dve sestri so bili v Hong Kong v tem trenutku.
"Line nakupa LV je všeč linija odkupa jajc na trgu."
"
Kot zaposleni z nekaterimi družbami v Pekingu, bo Miss Chen knjiga letalo vozovnice pred enega meseca. "V Hong Kongu črto pred trgovinami LV je zelo dolg, in nakup vrečk je enako kot nakup jajca." Miss Chen podpisana, ko povedal o izkušnjah nakupa LV bags. »Jaz sem kupil klasični LV hitro 30, po ceni 4993RMB. Ampak, če kupim v celinskem delu, bo cena višja za 6000, tako da je vredno čakanja v vrsti. "
"Tako kot ulov s čarovnijo, hočem kupiti vse"
Kot zaposleni v nekaterih medijih podjetju v Xian, Betty je rekla zdelo noro svojih mislih, ko je šla nakupovanje v Hong Kongu, prav tako kot ulov s čarovnijo na željo kupiti vse. "Ko sem prišel v pristanišče mesto v Hong Kongu, tema prihaja, vendar črto pred trgovino LV je še dolga. Da se obljuba storitev ena proti ena, v trgovini, določen storitev omejeno časovno nakupovanje. Tako veliko ljudi čakati zunaj shop. "Betty podpisan, ko povedal o vroči prizor trgovin LV.

Louis Vuitton Le Majestueux Mesto Tote

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Član od neplačanih usnja Suhali serije, ta Le Majestueux City Tote je elegantna dizajna, mehka na dotik v velikosti in prostorno in funkcionalno, okrašeno s podpisom logo LOUIS natisne Vuitton. Njegove druge funkcije vključujejo Monogram kemičnih vlaken, podloge, iz kovine zlate medenine in strojne žeblji; dveh plasti, med znotraj, snemljivo imetnika dokumenta, tudi naglašen s posebnimi kljuko in bočne sponko za pripenjanje, da prtljaga in protizdrsni kolesa. Všeč mi je v belem! To je tako prisrčen!
Zgodba Od Titanic v Louis Vuitton

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Razlog, zakaj tako veliko ljudi radi znanih blagovnih znamk, je obljuba kakovosti iz podjetij. Torej, najbolj znane mednarodne blagovne znamke bo obveščala o čemer strogo na visoko kakovost izdelkov, vendar pa je še vedno nekaj mističnost njihovega ustvarjanja klasične zgodbe blagovnih znamk, ki izpolnjujejo potrebe srca strank. Ga Lin je povedal, da novinar, "I don't think LV, preden je vreden, ker sem njihovo osnovni tip ni pravi usnje, ampak prodaja tako visoka. In jaz res ne morem razumeti, zakaj še vedno toliko ljudi rushing k nakupu. Končno sem slišal nekaj zgodb, med katerimi je ena o tem, ko je Titanik potopili tanker je bil izbran ki gre gor, so bili ljudje presenečeni, da bi našli mokro kovček LV gospodarstvu znotraj stvari, v dobrem stanju, in sem začel verjeti LV je visoko kakovostna in vreden. "
Evropa Tour Za Prvi Čas Plungės pod 10.000 RMB Med Golden Teden

by Eluxuryblog.com | post a comment

Obstaja več kot en mesec od praznik Dan državnosti, ampak potovalne agencije v Changsha so se že začela nekaj odhodnih izlete, med katerimi turneji Evropi in potovanje v Avstralijo, ki jih ponujajo potovalne agencije CYTS le strošek 9800 RMB, prvič nižja od 10.000 RMB v zlati teden. Novinar je razgovor nekaterih izhodnih potovalnih agencij v naši pokrajini in ugotovila, da so tržne cene odhodnih ture je padla za 10% -30% v primerjavi z enakim obdobjem lani, v primerjavi z običajnimi časi, se je nekoliko povečala za 6% -- 18%.Golden teden usmerjeni izleti cenejša kot lani
Letos je Dan državnosti in Mid-Autumn Festival pridejo skupaj, 8-zlati teden dni počitnic in cenejše cene spodbujati splošne javnosti za potovanja v tujino. Glede na praznik Dan državnosti izhodnih ture kotacija stanja za leto 2009 od Hunan New Comfort Travel Agency, namesto letnega povečanja cen, cena izhodnih potovanje je veliko nižja kot lani, na primer, cena 14 dni v 11 državah v Evropi je le 12.000 Yuan, kar je 3000 manj kot lani, zmanjšala za 20%, cena 12 dni do 6 držav v Evropi, je 12.000 Yuan, kar je 3.000 Yuan nižja kot prejšnje leto, cena 11 dni v Avstrijo je 11.800 Yuan, ki je dvignila z 3000 Yuan, kot prej, vendar je še vedno nižje od 3000 RMB istem času lani. Dai Lu, delovanje uradnik Hunan CYTS Travel Agency dejal poročevalec, da se v prihajajočem tednu zlati nekaterih izhodnih izletih je prizadela zgodovinsko nizke ravni cen v istem obdobju, z nekaj potopiti pod 10.000 RMB. Poročevalec ugotovil, da je cena za 7 dni do 3 evropske države (Nemčija, Francija in Nizozemska) je bila 9800 Yuan, da je od 7 dni do 5 evropskih državah (Nemčija, Francija, Nizozemska, Belgija in Luksemburg) je bil 10.500 Yuan namesto lanskoletnega 12.000 Yuan padla za 20%, medtem ko 8 dni v Avstraliji je bilo 9.800 Yuan namesto lanskega 13.000 Yuan padla za 30%.
Izboljšanje kakovosti, da bi pritegnili kitajske vira
Insiders mislijo, da zaradi velike okoljske vplive dogodkov, kot so izbruh gripe, finančna kriza, političnih nemirov na Tajskem, namembne države gospodarska kriza je prinesla veliko prednost za odhodnih kitajskih turistov, za namembne države so pritegniti globalne potnikov po nizkih cen, hoteli prav tako ne upajo, da povečajo svoje cene Naglo, in z naše močne RMB, da bo zelo stroškovno učinkovit tako stroške in stroške potovanja turistov v namembni kraj.
Medtem, potovalne poti, ni bil skrajšan, ampak namembne države se trudi, da bi pritegnili potovanje. Operacija častnik Dai Lu of CYTS Travel Agency dejal poročevalec, da se v proces organiziranja skupin, so ugotovili, da kitajski popotnika je postal najbolj priljubljen vir potnikov v svetu in LV izključno trgovin v Evropi in Ameriki celo urejene izključno za prodajo kitajskih obiskovalcev , saj "smo stranke z največjo porabo električne energije."

Reči Na svidenje Za IZVEN najbolj Way Do Nositi torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Ali še vedno gospodarstvo torbici v vaš zastarel način, let's naučiti nekaj v pravico now.All ljubitelji Sex and the City vedo in ne pozabite, kako junakinja Carrie ima svoj envelop vrečko pod roko. Ta drža v dolgem času je bilo posnemali po modnih oboževalcev in Carrie navijači, in stvari celo preveč daleč, da dokler je vrečka sklopko ali ročni vreči, je treba ugotoviti, pod roko ne glede na to, kako velik je vreča . Čeprav so šli malo čez, vsaj dekleta spoznali, da tako, da imajo torbici je tudi standard mode in del sloga. To je tako kot, da kadar želimo igrati ohladi, in elegantno bomo avtomatično imeti v torbici, tako kot naša kolena ne Victoria Beckham (ki je očitno v modi zdaj).

Carry torbici kot modna ikona ne
Ker zasnova torbice postaja bogatejša, tako da imajo torbico tudi spremembe. Poleg rednih drže, kot ga prevažajo čez rame ali slung na straneh, ki imajo v rokah in dviganje, lahko tudi ščepec, da s prsti, kot če ste gospodarstvo hitro papir vrečko hrane, veter vrečk verigo okoli zapestja ali igrač z njo v navidezna podpisani način. Ja, najbolj moden način, da imajo torbici morajo biti fizične in naklepno storjenega, kot če se igraš s svojim poznajo igračah ne glede na to, kaj ob is.Let vidim, kako modnih ikon do it-Keira Knightley hrani igra zlate verige ji Chloe Elsie Lame Shoulder vrečko, v svoji najnovejši rdeči preprogi show up, ki ji je obnašanje bolj živčna kot novo dekle v šolo kot velika zvezda Hollywooda zaupljiv do kamere. Na after party marec, Londonu, je skoraj stisnjena tanko črno mehko usnje torbico v obliki metulja. Kate Moss se šteje tudi kot ustvarjalno v njeni način torbe. Ko se je udeležila podelitev nagrad gostila Vogue Kitajska v Pekingu lani, je stisnjeno vrečko verigo seveda zvečer (namesto da bi jo čez ramo), in je bila ščepec verige na tak način, da je bilo skoraj nemogoče, da vidite, kako vrečko in verige, kot so videti, kot da bi bili del njenega zapestnico dodatki. Next, let's preverjanje Chloe Sevigny, ki je zgrabila velik velikost Louis Vuitton Africa Queen envelop torbico v njeni obleki Louis Vuitton, ki jo zaslužijo veliko pozitivnih komentarjev. Zdelo se je, kot je bila, da ne opravljajo torbico vredno tisoč Yuan, ampak navadne odvzela papirnato vrečko. V zadnjem času je vedno nosi mini vrečk okrog nje zapestje, prevračanje običajno način celebrities imeti vrečko.

YSL Dvigala Chain torba Rush Spet

by Eluxuryblog.com | post a comment

Chain vrečke so bile zelo priljubljene lansko pomlad in poletje, in se bo ostala tudi v prihodnjih jeseni in pozimi.
YSL je dvoboj za začetek svoje nove blagovne znamke Le Sixième verige vrečko črte, ki ima različne usnje za isti model, kot mehko usnje, kuščar Napa usnje in usnje. Barve so prav tako bogati, tudi črna, bela, siva in vijolična, enostavno iti s svojim različnimi izgleda.
Gucci Padec Zima2009 torbice

by Eluxuryblog.com | post a comment

V zadnjem času je Gucci grandly napovedala začetek svoje nove serije torbice leta 2009 Gucci Fall Winter show. Nove zbirke pa je tudi v povezavi Gucci je klasična oblika in redke usnje, izrazil popolnoma blagovne znamke estetiko in se v celoti razkrila odlično florentinske usnja obrti, kot tudi edinstvene ideje blagovne znamke kreativna direktorica Frida Giannini.
Gucci Fall 2009 in Winter torbici serije so v elegantni stil z različnimi modeli za ženske različnih temperaments, in tako osvojil srca mnogih igralke in znane osebnosti takoj, ko so sproščeni. Za prvič, Gucci je skupaj redkih usnja aligator s svojo klasično GG platno / kravjo kožo, v eni torbici, in s tem ustvarjanje prinaša zbiranje bogatejši videz in bolj razkošne, klasično rdeče in zelene vezalke je ponovno opredeliti in preoblikovala v kombinaciji krokodil iz usnja in kravjo kožo, trdnih oblik in čepi na dnu da design handbagsmore primeren za izvedbo, vsako vrečko Serija je dekorativno kovinsko ključavnico in oznako usnja, oba klasična moda podrobnosti, ki jih občudovale fashionistas.
Gucci 2009 Jesen / Zima je zbirka različnih ramo torbe in torbice po vaši izbiri, za ramena in vrečke vse imajo dve naramnicami različnih dolžin. Aligator usnje je iz Venezuele in ima zelo mehak dotik, ki si prizadeva za Gucci po mnogih posebne obdelave. Majhna in izvrstno gilt metal zaklepanje je patent Gucci projektiranju, šel z Odlično je tudi ključ, ki so tako lep in funkcionalna, cenijo ga mnoge ženske. Torbici material odraža dveh barvah, zeleni / rjavi in posebne luster za aligator usnja in kravjo kožo povečati medsebojno lepoto.
Izdelati in pikolovski obrti se izvaja skozi vse procesu. Ročno šivanje, ki je zelo zapleten zaradi uporabe različnih materialov, usnja in le obrtniki, ki ga odobri Gucci se lahko zaupa, da torbici. Torej 2009 Gucci Fall Winter torbice Zbirka je delo idej in mojstrstva.

Zato meni, tri mesece, da zaključek Eden Hermes torba Na Averag

by Eluxuryblog.com | post a comment

ERMES je zelo stroga zaradi surovin, usnje. Poleg imenovanja kmetije, Hermes je posebej kupci za zbiranje odlične kakovosti usnje na različnih auctions.No napaka je dovoljena, ni niti praske ali po delih. Poleg skupnih usnje, kot so kravje usnje, Jagnjeća usnje in svinjskega, obstajajo pa tudi nekaj redkih krokodilje kože, noja kože in usnje drugih. Sprva, obrtnikov v usnjarna razvrščanje njih, in nato odrezani najboljše dele vsakega kosa usnja usnje za izdelavo vrečk. Zato so končni izdelki absolutno odlično. Nekateri ljudje pravijo, da ljudje začnejo od Hermes, da se naučijo ceniti posebne dišave, luster in taktilnosti usnja. Celoten proces šivanja ene Hermes vrečka se opravi z enim obrtnika, ki se bo uporabljala metoda sedlo šivanje, ki lahko segajo v več kot eno stoletje nazaj. Tako bo vsako vrstico in šivanje stroškov veliko prizadevanj. Na primer, za šivanje vrečo Kelly traja vsaj 20 ur, in zaključiti celoten postopek traja povprečni čas od treh mesecev. Vsaka vrečka usnje Hermes je serijska številka prvotnega mojstra na sponko.
Zato meni, tri mesece, da zaključek Eden Hermes torba Na Averag

by Eluxuryblog.com | post a comment

ERMES je zelo stroga zaradi surovin, usnje. Poleg imenovanja kmetije, Hermes je posebej kupci za zbiranje odlične kakovosti usnje na različnih auctions.No napaka je dovoljena, ni niti praske ali po delih. Poleg skupnih usnje, kot so kravje usnje, Jagnjeća usnje in svinjskega, obstajajo pa tudi nekaj redkih krokodilje kože, noja kože in usnje drugih. Sprva, obrtnikov v usnjarna razvrščanje njih, in nato odrezani najboljše dele vsakega kosa usnja usnje za izdelavo vrečk. Zato so končni izdelki absolutno odlično. Nekateri ljudje pravijo, da ljudje začnejo od Hermes, da se naučijo ceniti posebne dišave, luster in taktilnosti usnja. Celoten proces šivanja ene Hermes vrečka se opravi z enim obrtnika, ki se bo uporabljala metoda sedlo šivanje, ki lahko segajo v več kot eno stoletje nazaj. Tako bo vsako vrstico in šivanje stroškov veliko prizadevanj. Na primer, za šivanje vrečo Kelly traja vsaj 20 ur, in zaključiti celoten postopek traja povprečni čas od treh mesecev. Vsaka vrečka usnje Hermes je serijska številka prvotnega mojstra na sponko.
Nov Črn : Vroč Za do Padec / Zima

by Eluxuryblog.com | post a comment

Golden Black

Kovinske obleke svile nas pripelje nazaj na svetlo lit fazi 1980 in nas spominja IT Tina Dekle Chow tistega časa. Peneča jakne, dolge majice kovinskih teksture in sequins dodamo sijaj na drug drugega, kot da so vsi obsedeni s hitro blagovne znamke Balmain uspeh to pomlad in poletje. Povoj krilo okrašena z zakovicami, je mimogrede seksi občutek in temperament rock zvezda. Sexy in cool slog poudarja nediscipliniranih dekleta. Vzletno-pristajalne steze Gucci je napolnjena z Svetleč obleke "sequins.
Zaslužiti vaš dnevni videz ta način
Kovinski barvi tunika obleka je treba imeti za svojo garderobo. Ujemanje z gamaše v isti barvni ton skrbi, da ste v slogu in toplo. Vaše noge bodo videti dlje, če ste se odločili za gamaše v temnejšo tone.The Gucci zlatim pasom in opremljanje Šljokica metal obleka je stvar, ki jo priporoča modni urednik.
Drama Poglej
Pretiravanje na odru
Louis Vuitton kaže trend še v tej sezoni, dodal smisel za humor v veliki stil.
Zaslužiti vaš dnevni videz ta način
Izbira oblike je ključ po vaši izbiri. Eleganten box-oblika ali jajčaste oblike plašč in tanko obleko tako da zmanjšanje globe izbiro. Če ste, da je v modi, lahko izberete kokonu oblikovan plašč ujema z ran-in-vezani škorenj, ki je namig srednjeveškega duha bojevnika. Louis Vuitton rtu za F / W je tudi bajen, za zip in ran-in-vezani design.

Victoria Backham Vrhovi I-Ljubezen-Hermes Seznam

by Eluxuryblog.com | post a comment

Hermes velja simbol statusa. Ko govorimo o tem, kdo je najbolj Birkin torbe, Victoria Beckham, je prvo ime, ki pride na misel ljudi. Všeč Victoria za Hermes, je očitno, da vse in si lahko ogledate fotografije capturing ji z vsemi vrstami Birkin v tabloidih, s čimer se je lahko imenovan kot Birkin Queen in je rekel, da je v lasti 800 Hermes vrečke že, poln zbirka Hermes. Oh, ona ne sanja, da je izvršil koliko žensk ljubosumen?
Department Stores Moda Charm

by Eluxuryblog.com | post a comment

In že leta 1883, Francoščina pisatelj Zola je že bila opisana self-marketing in prodajo samo velike veleblagovnice, kjer lahko najdete vse ženske stvari, ki so sanje o v svoji knjigi Au bonheur des dames. Danes, veleblagovnice v Evropi in Južni Ameriki še vedno vodi modni trend vsako sezono za njihovo ustvarjalno direktorjev in kupci, zato veleblagovnice, kot je Le Bon Marché, Liberty, Selfridges, Nordström, Neiman Marcus in Saks, ki na različne ciljne skupine kupcev in imajo posebnosti svojih lastnih pridejo v bitje. Pravzaprav je to, zakaj vse velike modne hiše začetek svoje nove zbirke pa dvakrat letno, prav tako gonilna sila Selfridges, stoletja star modni trgovini v Londonu posvetiti sebi v inovacije skozi celotno stoletje.
Gucci Pomlad 2010 Cruise zbiranje

by Eluxuryblog.com | post a comment

Gucci 2010 pomlad Cruise Collection, za ženske je res kul in posebnega. Izjemno visoke pete, sončna očala, ki pokrivajo polovico obraza in velike torbice so vse edinstvene in imajo značaj. Oblačila iz te serije, v isti barvni ton imajo zelo drugačen slog vsakega, toda vsi so dostojanstveno in svež kot kraljico.
Gucci je še vedno oboževal blagovne znamke, ki jih veliko ljudi, in to močno, da ima v lasti oblikovalca edinstvene ustvarjalnosti in tržne metode, ampak bolj zaradi dolgih blagovne znamke Gucci kulture in moderne, lepe in seksi modelov.

CELINE Dimitri oblikovalec torbice vodi V Klasični Urban Trend

by Eluxuryblog.com | post a comment

To očarljivo vrečko pušča velik vtis na ljudi, na prvi pogled: mehko usnje, rahlo telo, exquisite rezanje.

Ta torba Dimitri ima bogato in elegantna podrobnosti, ki vključuje elegantno strune z drugačno barvo in rezanje pod robom mobilne krivuljo. Dolžine dva tona pasovi so idle dolžin toting in bi prevzeli. Pritrdilni element IVer svetlobe in barve zlata je izdelan iz pitchstone, zato ga je mogoče enostavno zaprta.
Burberry Pet-in-one Visok Heels

by Eluxuryblog.com | post a comment

Ali ste se spraševala, kaj kupiti čevlje za to jesen in zimo? Oglejte si zakulisje poganjki vzletno-pristajalne steze Burberry kaže, in našli boste, da so vsi modeli nosijo tradicionalne črne svilene nogavice in ujemajoče se s parom črnega visoko peto čevljev, kar se zdi nič posebnega. Ampak boste odkrili, kako posebne čevlje, so po natančnejši pregled, da je oblikovanje vsakega para je skupaj pet modnih elementov Zapertlati, gleženj pašček, gume soled platformo, lesene pete in dolžina gležnja, nizka vtikači s črno usnje realno ali semiš usnja.
Ne morete videti podrobnosti o glavnih čevljev Burberry v tej sezoni, če ne bližje pogled
Čevlji nad 5 cm visok, so lažje nositi svoje platforme za več kot eno in pol cm visoka, bo tudi s kavbojke, gamaše in obleko.
Boste našli design združujejo veliko elementov, s tesnejšim poglej, cena od 8.600 do 9.200 HKD HKD
Louis Vuitton Rezanje Cene: Vedenje polno tveganj v kriz

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Razrez cene teh top blagovnih znamk, kot Louis Vuitton je obnašanje polno tveganj in kriz. V času krize gospodarstvo, potrošniki ne bi izničilo njihovo porabo na nekatere luksuzne predmete, ampak so le z uporabo nekaterih poceni proizvodov ali nižjih luksuzne predmete, da izpolnijo svoje potrebe. Toda njihovo občudovanje na visoki ravni luksuznih ne bi spremenila, tako da znižanjem cen ni res način za njihovo zadovoljitev. Za tiste, luksuznih blagovnih znamk, kot je Louis Vuitton, poceni programsko opremo, morda bi morali biti v spremeniti um, da dajo na nekatere proizvode, ki so nižje od sedanjih izdelkov na trgu, da bi pritegnili potrošnike. Učenje obliki nauk preteklosti depresije gospodarstva, bi moral prestižnih blagovnih znamk, danih na vstop nekaterih izdelkov ali več storitev z dodano zgraditi zaupanje potrošnikov; za te ključne skupine potrošnikov, najboljšo storitev, dobro za vrednost blagovne znamke in podobo blagovne znamke je treba dobre načrte za LV ohraniti potrošnike.
Dražba Enajst Terms vi Bi moral Vedeti

by Eluxuryblog.com | post a comment

1. Lot
Posameznik ali skupina postavk na voljo za prodajo na dražbi.

2. Veliko ponuja brez rezerve
Veliko ponuja brez rezerve bodo pripravljeni za prodajo brez najnižja cena, ponudniku, ki ponuja najvišjo ceno, bo pridobila veliko in nakupno ceno ni nujno povezana z ocenami ceno na dražbi katalog.

3. Pre-dražbe gledanje
Dražbena hiša bo urediti brez javnega razstave pred dražbo. Med razstavo, lahko zaprosi za možnost kupi kopijo poročila o stanju partije, pogled in pregled pošiljke, kot tudi da sestanek s strokovnjaki iz Dražbena hiša za nasvet.

4. Ocene
Ocene temeljijo na kotacije podobnega blaga v trenutni tržni umetniška dela, veliko stanja, redkost, kakovost in matični kraj.

5. Rezerva
Rezerve so najnižjo ceno, zaprto za javnost in potrdil, ki jih prodajalec, bo dražba predmetov ni mogoče prodati pod rezerve.

6. Hammer cena
Hammer cena je cena dražbe (brez kupca provizijo), da dražitelj odloči, da bo padec kladivo in prodaja na dražbi predmet posebnega kupca.

7. Ponudnik registracija
Morebitni kupci morali registrirati in dobili tablico, dražba, preden je potekala dražba.

8. Absentee ponudbe
Če potencialni kupci ne morejo ali ne želijo osebno sodelovati v dražbi ponudbe, lahko vzamejo odsotnem ponudbe z izpolnitvijo obrazca odsotnem ponudbo in se posvetujte z Dražbena hiša za ponudbo v njihovem imenu, preden je potekala dražba.

9. Telefon ponudbe
Potencialni kupci predhodno registrirati pri dražbeni hiši v roku 24 ur pred dražbo, in osebje dražbi stik ponudnikov v realnem času, tako da lahko ponudniki sodelujejo v ponudbah preko telefona.

10. BI
Če ne bo ponudniki ponudba za veliko, ali cena dražbe ne dosega rezerve, potem je to dražbo šteti Neuspešen, kar pomeni serijo se vrne stranki zaupajo.

11. Premija Kupec
Premija Kupec je dražbeni hiši službe pristojbina zaračuna kupcu po dražbi. Ta znesek s kladivom ceno skupaj omogoča transakcijska cena.

Imena privržencev Od Hermes Birkin torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

1920 je najbolj pomembno prelomnico za razvoj Hermes, kot tretji predsednik je Hermes, Emile-Maurice Hermes je v tistem času začel razvijati blaga poleg jermeni in sedežev. Torba Birkin, ki je prišel na trg leta 1986, je oblikovanje zgleduje po srečanje med potovanjem med peti predsednik Hermes Jean Louis Dumas in francoski acctress Jane Birkin.
Ko je predsednik HERMES v tem času srečal s pevko Francoščina Jane Birkin na letalu, se je obrnil na predsednika, da je težko najti veliko tote vrečo, ki je odlično v izdelavi, kot tudi praktično. Zato je predsednik posebej to torbico za njo, ki je bila prav tako dobila ime po njej. Birkin vreča je razvit na osnovi vrečko Kelly, in z večjo velikost in brez kritja; Birkin je kot nalašč za izlete in služi kot aktovko. Še več, Birkin je bolj casual stil kot Kelly in bogatejši izbira materialov in barv, pa tudi.

Marc Jacobs Cartoon Paisley Bruna torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Vzletno-pristajalna steza dvigovanjem 09/10 Marc Jacobs "Jesen / Zima je poln pretiranega stilov in barv 1980, in vzorec risanke Paisley še skoči ven in ulovi veliko pozornost, zlasti o uporabi opreme, ki daje ljudem na Vzklikniti Marc Jacobs "mamljivo vrečke za novo sezono.
Tradicionalni vzorec Paisley je zelo zapletene, medtem ko Cartoon Paisley je podedoval le obris in precej moderno in zanimivo. Kljub temu, fuksija Cartoon Paisley vzorec še vedno izgleda čudovito na Paunovo Modrina satena, da ne omenjam dvojne niti stroje pleti in dragulj podobnih srajce iz sklopa med pleti. Različni materiali, prinašajo različne bogastvo v vzorcu, enako barvo pav modra izgleda tako različni na saten, kravjo kožo in mah.
Kako vam je všeč? Komaj čakam, da dobijo eno desno stran? Oh, je namig za vas, preden pozabim: črna bo lepo izbiro, da gredo s tako fancy torbico.
Luksuzni Velik Imena kupil kitajski

by Eluxuryblog.com | post a comment

Če ste še vedno menijo, Kitajske kot države v razvoju, nato pa naslednje stvari, ki ti bom povedal, se morate, da vas najdejo v prazno začudenjem: Kitajska ne bo sprejela mesto Amerike in postane drugi največji svetovni trg luksuznega blaga. Leta 2008, super bogate na Kitajskem je accquired eno četrtino svetovnega luksuznega blaga.
Luksuzni trg blaga
Glede na statistične podatke Luxury Svetovno združenje, bogati Kitajci so velikodušno porabila 8,6 milijarde USD na luksuzno blago, in ne ostali tu, so sposobni, da imajo razkošje lastnih blagovnih znamk.

Kitajci želijo imeti razkošje lastnih blagovnih znamk
2009/2010 Fall / Winter teden mode je pravkar minil, in novice o Haute Couture blagovno znamko stečaja Christian Lacroix je še vedno v zraku, druga novica je šokiral modni svet.
Dne 27. julij kitajske ženske nosijo blagovno znamko Eva NY izdalo pri njihovih prizadevanjih predlogu Christian Lacroix v Franciji, eden od treh finalistov. Če jim je uspelo v ponudbi, bo večer NY dobi perpetual pravice za uporabo te blagovne znamke v regiji, večje Kitajska (celinska Kitajska, Hong Kong, Macao in Tajvan).
Christian Lacroix bodo naslednje blagovne znamke, ki jih vložijo po kitajski Pierre Cardin in Hummer.
Lokalni Kitajska podjetja so kovani v smeri cilja, ki ima v lasti mednarodnih luksuznih blagovnih znamk, za njih, če se ne more graditi top blagovne znamke v kratkem času, in potem ne bo slaba ideja za nakup enega.
Sichuan Tengzhong Heavy Industrial pridobil Hummer, zasebno podjetje kupil Pierre Cardin, jahte in italijanski graditelj Dalla Pieta se pridobi podjetje Zhejiang, vsa ta dejstva kažejo Kitajske lokalnih luksuznega blaga podjetja so ambiciozni, da imajo svoje lastne blagovne znamke svetovnih razsežnosti.
Za trg z 15 milijard USD, obsega prodaje in ima potencial, da postane največji svetovni trg, ko lahko imajo lokalne svetovnega razreda luksuznih blagovnih znamk, je neprijetno vprašanje. Ne glede na položaj nacionalnega samospoštovanja ali praktično komercialnih interesov, ljudi meni, da bi Kitajska ima svojo luksuzno blagovnih znamk in čim prej, tem bolje.
Z vidika optimistični, kot ustvarjalec za modro-bele porcelains, kitajski ljudje ne primanjkuje visoko razvite tehnologije, da imajo lastno luksuzno blagovno znamko, je samo vprašanje časa. Oblikovanje blagovne znamke traja zelo dolgo akumulacije in izbire, Razdražljiv podjetja ne more čakati tako dolgo, in mislijo, da če se ne morejo začeti, v kratkem času, nato pa se bo nakup enega tudi storila.
Druga pridobitev, da sestavijo malo pozornosti se je zgodilo v Zhejiang, jahte podjetje z imenom Millenium Marine kupil italijansko blagovno znamko jahte Dalla Pieta na 100million v gotovini.
Dalla Pieta ima zgodovino ladjedelništva za pol stoletja, specializirano za izdelavo luksuznih jaht, in veliko ljudi te znamke Ferrari v ladjedelništvu. Ker jih je prizadela gospodarska recesija, slabo Dalla Pieta naletela na številne stranke, ki so dali naročila in pobegnil, kar je pripeljalo podjetje v resne finančne krize. Kot rezultat, s svojo blagovno znamko za risanje in 13 polizdelki jahte se prodajajo te kitajske družbe.

Shopping Elegant Torbe za Chanel 09 S / S

by Eluxuryblog.com | post a comment

Chanel še nežno šepeta sloga v 09 spomladi in poleti. Barve črna in bela, so simbol Chanel, ki ni bil nikoli odrekel, s tem izraža Rombičan pleti lepo. To je tako visoke mode Bohemian in meščanski odneslo približno ali se pridružijo pri okoljskih dejavnosti s Chanel's nakupovalne torbe, Torba vrečke in kitaro polje.
Največja zmeda z nakupom take vrečke je to, ali ga lahko postavite na tla (kot si dal pravi vrečo papirja na tleh) ali ne, navsezadnje je luksuzni proizvod. Jaz sem vedno čudil za gledanje igralko govoriti v podrobnosti o tem, kako bodo ohranili njihovo zasnovo ročne torbice in čevlje v televizijskih oddajah. Tako kot nekaj let, ko sem bil še v osnovni šoli, sem imel včasih pogled na notranjost dekleta sošolec je zajec oblike torbo, ki je bil tako čista, da sem, ki je ni bilo več kot deset let v tem času, je bilo globoko vdihnite. V tistem času, sem mislil, da jaz nikoli ne bi mogel storiti vse, da v mojem življenju (res je napoved zelo točni).
Če sem kupil to tote Chanel torba, especial bela eno, morda za prvih nekaj dni sem lahko nekako za zdravljenje je precej previdno, potem pa bom pozabil samodejno in vzemite kot resnično vrečo papirja in pustite okoli. Ampak to je "papir" vrečko, vreden skoraj 10.000!
Bulgari 09 Jesen / zima Leoni torbice serija

by Eluxuryblog.com | post a comment

Lead: Bulgari Leoni serijo torbic predstavlja nove priložnostne slog, s klasično face-to-face dvojnim levom glave v obliki strojne opreme v retro luči zlato, in modeli so precej krepko.
Ta torba ponuja veliko barv in materialov po vaši izbiri: siva Jagnjeća usnje in ebony kravjo kožo ujemajo s črnim usnjem in ponija Nabuk vodoodporno kravjo kožo, medtem ko se redki krokodila mehko usnje in kože boa so barve ebony, rdeče vino in zeleni gozdovi, ki ustrezajo s učinke po opeklina treament. Nova oblika tudi poteze originalni ročaj in Reza za sredino torbici z zaobljenimi vogali.
Nasveti za razlikovanje verodostojna Chanel torbice

by Eluxuryblog.com | post a comment

1. Chanel Jagnjeća usnje usnje torba se lahko razlikujejo od vonj usnja in kako čeden šivanje vrstice so.
2. Serijska številka na laser za boj proti ponarejanju nalepk znotraj usnje vrečke Chanel mora biti skladna s tisto na potrdilu.
3. Chanel Jagnjeća usnje in kaviar kravjo kožo sta dva najbolj posnemali materiali Chanel. Oba karirasti pleti in klasično ščitnika imajo zelo udobno mehki dotik, in kovinski dodatki so tudi prijetni na dotik.
4. Oblika usnja vrečk Chanel je zelo trdno in se ne bo zlahka Spljeskati. Especial Jagnjeća usnje črto, ne samo udoben na dotik, ampak ima tudi vonj pravega usnja, bo ponarejenega Chanel vrečk ne morejo biti izvedene s Jagnjeća usnje usnje.
Glej Z Chloe Gets Ti Nazaj Do 80.

by Eluxuryblog.com | post a comment

V vsaki generaciji obstajajo različna načina in klasične kulture s svojimi znaki. Tudi motive iz antične elemente imajo tudi svoje nove lastnosti za boj proti oblikovalcev. Ta padec See by Chloe združuje glasbene kulture v 80-z novo zasnovo za oblikovanje nove modne obleke. Lepota dama je nežen in miren.

In barva je del, je ta padec svetle barve so zelo podobna gorčica, zlato, temno vijolične in živo rdeče. To ni edini, ki imajo nevtralno melodijo na raven, do lepote, ampak tudi dodal topel občutek v to padec. In materiala v tej sezoni je ustvaril tudi zapis, kot pravi zlati svile material, pisani material vene, toplo in mehko krzno jagnjet material. Sproščeno rezanje in oblikovanje še vedno prinese velikodušen občutek dame.
Fendi pobudnik Limited Roll torba Za Korejo Lotte Department Sto

by Eluxuryblog.com | post a comment

Za proslavitev 30. obletnice odprtja Južne Koreje je Lotte Department Store, kot poroča HandbagsMaster.com, Fendi je začela še posebej omejena izdaja Roll Bag, ki je na voljo samo v Lotte Department Store.
Omejena izdaja Roll Bag se zgleduje po "trojni L" logotip Lotte, z 'Love, Life, Liberty ", kot je načrtovanje temo. Special rdeče, rumene in modre črke "Love, Life, Liberty" v umetniških pisave dvojne vzorce Fendi's F logo, je šarmanten in zanimiv, ter tako udobno načrtovanje je zavezana, da bi pritegnili pozornost. Pri soočanju s takšnimi trendy še eleganten oblikovalec torbici, kako lahko butik zbiralcu očara z omejeno izdajah zamuditi?
Fendi Limited Roll Torba za 30. Lotte Department Sore obletnice se bo začelo za prodajo v Južni Koreji Lotte Odhod Store od oktobra 2009 in le omejeno količino, je na voljo.
シックで魅力的な、正しい方法ハンドバッグ(handbagsoutlet.biz)を実行する

by Eluxuryblog.com | post a comment

多くの女性が大規模なハンドバッグweekendersに似て運ぶのに慣れている。さて、このファッションのように見えるかもしれないが、今日のキャリア女性の木材のキラーになっている。場合は、左側にして負担のクマの人々の背筋のタワークレーンのように、されている背骨の列が左に曲がって。ためには、背骨の列の右側の筋肉を積極的に契約をし、右にある上に数回されている電力を生産する上で力の左と右のレバーを、筋肉の間の違いが原因で、背骨のバランスを維持するために左。

重く重く、ハンドバッグに加えて、時間が長くハンドバッグのストラップにも多くの人が、首、肩、背中の健康問題が発生する原因となります。この問題については、当該専門家の場合、女性は大規模なハンドバッグの愛その袋を軽くすることができませんでしたし、彼らはそれを実行するために適切な方法を学ばなければならないことをお勧め。
ハンドバッグを運ぶための正しい方法
1つの。ストレート、特にあなたの頭や肩にあなたの体を保持;
Bの負荷を背骨のバランスを維持するために近いことを聞かせそれにストレスを感じて胸、バックパック、使用の前には、負荷ホールド;
場合の両方を手に占領され、胃の筋肉を押し歩く時にはC.負荷のバランスを維持します。
時のみの場合は1つのバッグを運んでいるからD.ベターの手に渡る。
É.場合は長いストラップ付きのメッセンジャーバッグを持っている、より良いあなたの胃の正面ではなく側面に配置します。

ReplicaEstore.comルイヴィトンの新たな移住者は、競合他社の導入を見込んで

by Eluxuryblog.com | post a comment

ReplicaEstore.com、新しく到着したのは、競合他社の導入を見込んで
最初は、ルイヴィトンモノグラムローズキャンバス地を解放する!
ReplicaEstore.com新しいアイテムを導入し、世界経済の景気回復にもかかわらず、そのペースが高まるようです。で見レプリカから業界のハンドバッグとReplicaEstore.comの販売実績は、レプリカのハンドバッグの販売では、不況の影響を秒までです[...]
Κινέζικα άνθρωποι κάνουν Κατασκευαστών Πολυτελή Κατασκευαστές '

by Eluxuryblog.com | post a comment

Επί του παρόντος, με την καταστροφή των αγορών πολυτελείας στην Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες, Arnault ακόμα να δείτε την ελπίδα από τις κινεζικές αγορές, κυρίως κινέζικα αναδυόμενες δείκτης των οποίων η συνεχής ευημερία, σύμφωνα με την LVMH, η συμβολή της Κίνας για την περιοχή Louis Vuitton έχει σχεδόν επιτευχθεί 20% συνολικά έσοδα από πέρυσι. Όσο για την ομάδα Gucci, κινεζικές αγορές κατά τα πρώτα έξι μήνες του 2008 είχε φτάσει ακόμη και 97,8% αύξηση των πωλήσεων. "Η Κίνα είναι ο τόπος όπου μπορώ να πάρω πιο εκπληκτικό σε όλο τον κόσμο μέχρι τώρα, κάθε χρόνο θα ήθελα να πάω εκεί δύο ή τρεις φορές, πρόσφατα έχω να Dalian για την κορδέλα κοπής γιορτή για το νέο κατάστημα μου» είπε ο Arnault, ο ακόμη και προέβλεψε ότι η Κίνα θα αντιπροσωπεύουν το ένα πέμπτο του όγκου των πωλήσεων της LVMH εντός πέντε ετών. "Η Κίνα πλήττεται επίσης στον αντίκτυπο της οικονομικής κρίσης, αλλά δεν είναι τόσο ένταση όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν υπήρξαν οποιαδήποτε τρελή ψώνια Κινέζων τουριστών στην Ευρώπη πριν από δέκα χρόνια, αλλά τώρα έχουν αγοράσει όσο το ιαπωνικό. Όταν σκέφτομαι αυτό, νομίζω ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για να ανησυχείτε για αυτό.
Gucci Python Άντρας Τσάντα

by Eluxuryblog.com | post a comment

Πρώτα απ 'όλα, ναι, αυτό είναι στην πραγματικότητα μια τσάντα για τους άνδρες. Είναι πραγματικά πολύ ωραία, το υλικό και το καφέ python είναι όλα τα καλά πράγματα, αλλά εγώ πραγματικά αναρωτιέται, τι άνθρωπος θα χρησιμοποιήσει πράγματι αυτό; Και τι θα κάνουν οι άνθρωποι με ένα τέτοιο γιγαντιαίο τότε; Έκανα κάποια εργασία δημοσιογραφία [...]
Bagaholics (handbagsmaster.com)

by Eluxuryblog.com | post a comment

Αγαπητέ LL ήρθε πολύ δρόμο για να με πάρει πάει τσάντα με τα ψώνια της.
Miu Miu, Prada, YSL, Mulberry ... φωτεινά χρώματα είναι υπέροχο μεγάλες επιτυχίες αυτής της εποχής, όπως το χαρμόσυνο κόκκινο, σταφύλι μοβ, κόκκινο κρασί, που μοιάζουν με ζαχαρωτά και διάθεση ενός απρόθυμοι να μέρος με!
Αυτό μου θυμίζει την τσάντα Μίκυ ότι η μητέρα μου μου αγόρασε ένα πολύ καιρό πριν. Νόμιζα ότι ήταν ακριβά την εποχή εκείνη, ένα δώρο πολυτελή. Μου άρεσε αυτή η τσάντα τόσο πολύ που μου γίνεται στο σχολείο κάθε μέρα από τότε. Τέλος, έδωσε μακριά τελευταία χρόνια, μαζί με πολλά άλλα πράγματα, μερικά από τα λατρεύω, μερικά εγώ δεν το κάνουν.
Επιλογή, λαχτάρα, που κατέχουν, απολαμβάνοντας, ανία, και η εγκατάλειψη στο τέλος.
Ήταν χθες ότι θυμήθηκα ξαφνικά τα πράγματα θα θάβονται βαθιά στο μυαλό μου, πράγματα που συνήθως δεν σκέφτονται πολύ, πράγμα που χρησιμοποίησα για να αρέσει πολύ.
Όλα τα υλικά θα έχουν καταστραφεί και να εγκαταλειφθεί. Δεν υπάρχει καμία εξαίρεση. Μερικά από συγκίνηση και αναμνήσεις που επισυνάπτεται. Ωστόσο, υπάρχει ένα αποχαιρετιστήριο για την υποβολή προσφοράς.
Αλλά υποθέτω οι στιγμές που μας άγγιξε μόλις αξίζει τον κόπο.
UGG συστροφή -Ιμάντας Tote

by Eluxuryblog.com | post a comment

Εντάξει, έτσι ίσως δεν είμαι η εντονότερη μαχαίρι στο συρτάρι, προκειμένου να φέρει μαζί μου, αλλά έκανε UGG πάντα να τσάντες; Λοιπόν, αν δεν έκαναν, κάνουν τώρα! Βρήκα ακριβώς αυτό απολύτως υπέροχο Twist-Strap Tote ...
Art zbiranje Od Dior Samourai 1947 Woven torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Zdi se, kot točko na ogled v muzeju, vendar je v resnici torbico, ki jo lahko vzamete domov. Dior Samourai 1947 serija je kot umetniško delo, ki temelji na samurajev oklep iz Japonske. Njegova edinstvena tkane tehnike in hawksbill okvir so neprimerljivo, obstaja celo sliko Louis XVI na oznako.
Misliš, da je to vreča Dior je videti preveč dramatično in neprimerne za vsakdanje življenje? Dejstvo je, da se je popolnoma sposobna bo z vsako dnevno putfits. V redu, morda ni primeren za odhod na delo vsak dan, vendar je zagotovo velik kramp zakaj vi Zasjeniti drugimi na velikih dogodkih. Med tremi možnostmi, zeleni in vijolični so najbolj oči-lov, vendar pa je elegantna rjava kot dobro, in ne bo preusmerilo pozornost ljudi, da bi ceniti podrobnosti.
Ta zbirka oblikovalec torbice, je v spomin blagovne znamke prvo poslovalnico odprla v Parizu leta 1947. Oblikovalec Galliano je zelo odprta, da ni poudaril pariški tradicije, temveč je odloči za navdih iz Daljnega vzhoda.
Primitivno Tribe-Bags Trend Za 09 Padec / Zima

by Eluxuryblog.com | post a comment

Trenutno živali odtisi se širi v jeseni in pozimi od pomladi in poleti, ter dobičke novo življenje kot svoj Tvrdoglavost nadomesti z elegantno modelov. Animal natisne kot kača tiskanje, leapard, zebra in krokodila je mogoče videti povsod, in poleg običajne prakse v veliki meri uporabe, patent teksturo, rude in združitev več materialov, so tudi kontaktne točke v tej sezoni.
Predstavnik blagovne znamke: Dolce & Gabbana, Valentino, Christian Dior
Trend analize:
1. Hot elementi vsebujejo boa vzorce v rjavi, sivi in barve ore;
2. Oversized leopard print torbici je zagotovo velik hit;
3. Kovinski živali natisne vrečke v roza ton in rdeče tone post novo divji slog.
Nasveti:
Leopard in boa natisne so najbolj praktično med vsemi živali odtisi, s prevelike leopard vrečke in vrečke boa natisni čemer hautest te sezone. Obleka, halje ali opremo v združeni barvo gre dobro prevelik leopard vrečke s krznom ali saten, medtem ko kvadratne ali retangular boa natisne v obliki vrečk z ostrimi linij Bolje, da grem z dežni plašči in obleke kajenja.
Gentle Revolucionarna V Gucci Empire

by Eluxuryblog.com | post a comment

V teh dneh, Frida Giannini je živel do pričakovanja Tom Ford in napojiti Gucci Accessory v velikanski kravo Milch. Ko je Tom Ford je odstopil s položaja, je mirno prevzela celoten gozd v nemirnih časih in rasla veliko čudežev vsakem letnem času.
Frida Giaini je klasičen ovalne oblike obraza in dolgih las ločila v sredini. Vedno je oblečen v črno obleko in tekmah oči-lov zlata dodatki, ona pa je precej nežen in fiksira v primerjavi z večino drugih modnih italijanskih deklet.
In to je to, da je nežen temperament udomačil enkrat Zapovjednički Gucci. Ko je bila imenovana kot kreativni direktor ženskih oblačil Gucci, nihče ne bi pričakovali, kaj bo prihodnost prinesla ona s to blagovno znamko, ko vse svoje nekdanje uspeh je bil omejen le na področju dodatkov. Gucci dekleta ustanovljen s Frida so zelo spremenljiv, in pogumnejši kot kateri koli drugi čas pa je prav tako seksi ni enako Goloto, pogumna ni enaka do skrajnosti. "Ženske, ki lahko prevzamejo nadzor nad sami najbolj šarmanten," je rekla, "Let's nositi oblačila, da se boste srečni in udobno."
Od pripomoček za ženske obleke, nato pa moški obleke in trgovina design, Frida trdno nadzoruje njeno modo imperija. Trgovina vodilni Gucci pred kratkim odprli v Šanghaju je zasnovan z njo. Pravzaprav, če je sicer pričakovanja svojih staršev, ona bi postal arhitekt. Vendar, samo ona živi v skladu s svojo voljo. Prav tako rada arhitektura, ampak sanjah je moda design. Kaj bi ona postala, če ona ni postala modni oblikovalec? Njen odgovor je rock pevka.

Playboy Rabbit Je ki jim grozi izumrtje

by Eluxuryblog.com | post a comment

Lower Keys Marsh Rabbit, prototip logotipa Playboy je izumira.
Znanost novica za vse vas: zajec nosi znanstveno ime Lower Keys Marsh Rabbit je treba extince. Morda ne boste seznanjeni s tem imenom, vendar pa morate imeti precej jasno sliko, ko jo omenimo zajček Playboy. Lower Keys Marsh Rabbit se najprej ugotovi, leta 1984 in osvojil milost Hugh Hefner, ustanovitelj Playboy Magazine, ki mu je uporabila svojo sliko odpi revijo logo. Vendar pa nedavna raziskava je ugotovila, da ni bilo več kot 300 te kuncev zdaj.
Novice za Playboy zajček je izumrtje sovpada s Playboy je borila stanje delovanja. Delež Playboy se je cena znižala za 70% od izbruha gospodarske recesije, in lastnik Playboya Hugh Hefner je prodal svojo luksuzno hišo za rešitev krize. Za povečanje prihodkov, Playboy je našel nekaj brezposelnih nekdanji Wall Street finance elita dekleta za fotografijo ustrelil in spodnji prag Playboy klubov, vendar je dobil le malo učinka doslej.
Playboy, revije moških poznana po svojih Centerfolds of nude žensk, pogovorov o spolu, odnos, okus življenja in prostega časa, ki se uporablja za najljubši vseh ravnih moških, potem ko je dosegla promet več kot 8million kopij vsakega vprašanja, in v 1960 vsi ameriški fantje, ki prepričanju ", da bi si užitek, kot Hefner ne, ko sem odraščal".

Hugh Hefner stoji na prostorni dnevni sobi je videti okrog 700 kvadratnih metrov dolgo luksuzno hišo. On je še vedno nosi njegov podpis svileni pižami, ki je videti nekoliko šibko, in sled osamljenosti nenadoma pojavi na obrazu vedno nosil nasmeh ponosna. V skladu s finančno krizo, je, da proda svojo hišo.
Gospodarska kriza samo pospešuje upadanje Playboy Magazine. Danes, v primerjavi z drugimi revij za odrasle, Playboy je preveč "luči", ljudje pridejo čez toplo oblečen ženska oblačila manj na ulicah od časa do časa zdaj. poleg tega, v tej dobi interneta, ljudje vedo, kje najti dobre stvari, ki jih želijo, ne da bi googling. Mogoče Hugh Hefner pripraviti nekaj denarja od luksuzne hiše je nameraval prodati v vladnih odnosov z javnostmi in ustvarjanje "Greendam'around svetu, lahko prodaja svoje revije poberem košček na tak način.

Hermès zanika Gaultier bi odstopil

by Eluxuryblog.com | post a comment

V zadnjem dnevu so bile govorice na internetu, pravijo, da slavni oblikovalec Jean Paul Gaultier je bil zapušča Hermès. Pri razgovoru s FashionMag.com, Hermès rekel je bilo to povsem
Hermès FashionMag.com dejal, da so "te govorice neutemeljene. Jean Paul Gaultier, ne bo pustil. "
Ugotovljeno je bilo šest let, odkar Jean Paul Gaultier je prevzel položaj Martin Margiela kot kreativni direktor tega luksuznega blagovne znamke konca leta 2003.
Zahvaljujoč njemu, ta družba ni bila resno prizadeta zaradi tega gospodarstva kriza, in poslovne uspešnosti Hermès kot je bilo napovedano v juliju je bil precej zadovoljivo. Obseg prodaje v drugem četrtletju leta 2009 se je povečala za 12%. Poleg tega je obseg prodaje usnjenih izdelkov se je povečala za 33,4%, ko ta od pripravljenih za obrabo in visoke mode je pridobila 12,7% povečanje.
S takšno dosežek, kako bi Hermès sprememba konji v mid-stream?
Juicy Couture teku velur sanjač torba

by Eluxuryblog.com | post a comment

Značilnosti Juicy Couture teku velur sanjač Bag:
Velvet z mehko usnje trim, dvojni šiv;
Brushed metal krepko strojne opreme;
Brand čar, Juicy Couture značke in srca v obliki injekcijskih usnja čar na sprednji strani;
Teleskopski žepi na vsaki strani;
Heart mozaik v obliki črke J na hrbtni strani;
Two-color saten trak prek Grommets in opravka s premcem vozel na strani;
Knitting podloga z odtisi logotip blagovne znamke;
Kovinski barvni žepi usnje zadrgo in dva med plasti v notranjosti.
Nedvomno, žametne je ena izmed najbolj ekstravagantnih materialov za luksuzne predmete, ne samo zaradi svoje svilen dotik, je zelo udoben, ampak tudi zato, ker izgleda zelo visoke kategorije in romantično. Blagovne znamke šarm in dekoracija cvet na sprednji strani, čebula dvobarvni saten trak prek Grommets na strani ponudbe in roza so vse podrobnosti, ki bi to vrečo sladka, srčkan in girly. Ni potrebe, da odlašajte, dobite princesa usmerjeno Juicy Couture teku velur sanjač Bag zdaj!

Luksuzni Uses Ime Od Art

by Eluxuryblog.com | post a comment

Za razkošje, končni cilj lepote je umetnost, ki je duša razkošje, ne samo prodati obleko z diamant. Razkošje je idealen način življenja za trgovce za prodajo blaga. Življenje v hiši kraljeve palače, pitno rdeče vino VOMEP, uživajo obzirni storitev od servitors, ste obkroženi z vašo oboževalcev in vsi so jo vrednotijo ceni okus.
Vsi ljudje vedo, da največji značaj luksuznega je drago. Vendar pa mnogi od njih ne more razumeti, zakaj se jih drago s popolno navedbo razlogov. Nekdo hoče povedati zlato kamen kot razkošje, vendar je ne za zlati kamen je zelo izvirno brez proizvaja. In kdo želi oglaševati tudi zlati prstan z "sreče", beseda kot razkošje, mu ne uspe, ne. Ker vsi mislijo, da lahko take vrste obroč dovoljeno kopirati eno za drugo in šele, ki jih uporablja upstarts. Nato nekdo daje zlato Cartier, da bi v treh krogih prstan, kot razkošje, in tokrat ljudje sprejemajo za svoje, ki prihaja iz znane družine in z milostjo linije in posebnimi idejo ustvarjanja, ki se gibljejo od občutke zgodovine. Zato, umetnost, okus, storitev in bogato ideja blagovnih znamk, je odgovor na luksuzne drag.
 
Devet West Vera Cruz velika Tote

by Eluxuryblog.com | post a comment

Devet West je modna blagovna znamka, ki prihaja iz New Yorka, in vsako sezono, da bo uvedla nove modne izdelke in uporabo najbolj primerne cene, da predstavlja najbolj v modi trend. Nine West 09 Summer torbici zbirk bogatimi privabila številne ljubitelje Nine West s svojo preprosto zasnovo in občutljivih materialov.
Louis Vuitton Pomlad 09 Galliera Amalfitana

by Eluxuryblog.com | post a comment

Related News

1: Buy Louis Vuitton Collection In USD Which Definitive Famous People Wearing


Navdih te Louis Vuitton vrečko Galliera Amalfitana prihaja iz muzeja Fashion, Pariz, spreten ponovno razlago platna Monogram. Lafia listov vlaken in vlaken tekstilnih so polni izvirnih značilnosti, edinstven stil se prenese s kovinsko Louis Vuitton kuga. Ta LV torbici značilnosti Lafia & Monogram canvas tekstilnih vlaken, mikrovlaken podloga, naravno usnje krava zavezujoča, zlata medenina dodatki, magnetno sponko, notranji žep s pokrovom in snap zaprtje sponko, žepu mobilni telefon, v notranjosti v obliki obroča D viseti majhne torbice ali ključnih verige, in nastavljiva bi trak.

Čeprav nikoli nisem bil v muzeju Fashion v Parizu, ne morem pomagati, ki želijo kupiti ta vrečko na prvi pogled! Vi ste prepričani, da bi dobili visoko stopnjo drugi pogled, če ima to torbo za plažo poleti za klasično vzorce LV v popolni naravni barvi. Velikosti oblek visoke deklet bolje, medtem ko petite deklic bolje izbrati srednje velikosti, vendar vseh velikosti so prostorne in enostavne za tekmo.

09/10 Chanel Padec& Zima torbice

by Eluxuryblog.com | post a comment

Karl Lagerfeld, kreativni direktor Chanel, je dejal, jeseni in pozimi serije bo imenovan kot ChanelBelle cleections Brummell, ki je v temo angleški Childe Beau stil Brummell, v tem času, Beau Brummell uporablja črne srajce, da izstopajo oblikovanju podrobnosti of tie, šal, collarband in Manšeta, in je pomagal voditi novo Wikipedija Dandy trend za moške obleke.
Nov MiuMui oblikovalec torbice Hollywood's Priljubljeni

by Eluxuryblog.com | post a comment

MiuMiu je uvedla več vrst torbice v 09 spomladi in poleti, ki imajo veliko uporabnost, živahno vzorci in odlične podrobnosti, tako hollywoodske zvezde, vključno z Ashley Olsen, Sarah Jessica Parker, Jessica Alba, Rachel Bilson in tako naprej, imajo velike porabe na njih , zaradi svoje modne in ugodnosti za nakupovanje.
Obstaja nekaj omejitev rdeče torbici pri prilagajanju obleki, vendar rdeči vreči še vedno privablja veliko deklet. Razlog za to je, da je svoj čut za živahno navdušenje se lovili s sodobnimi dame mesto. In elegantna zapusti pletenja na vreči lahko dokaže, globe in nemoteno od dame.
Red torbice lahko vam svetla. Če so vaša oblačila nejasna, lahko tekmo svetlo torbico, tako kot Rachel Bilson.
Kako Do Shraniti V Kupiti oblikovalec torbice v recesiji

by Eluxuryblog.com | post a comment

S svetovno gospodarsko recesijo, navdušenje žensk za drage torbice oblikovalca ostaja nizka, tako kot ameriški dolar ne. Kako izbrati stroškovno učinkovit torbici v okviru gospodarske krize? Spodaj je nekaj nasvetov za vas!
1. Oglejte si druge blagovne znamke line torbici
Gospodarsko nazadovanje ljudje pa so previdni in jih poziva, naj nameni več pozornosti personalizacijo, ko gre za nakup luksuznega blaga, kot oblikovalec torbice. Zato je bolj in bolj, drugi so linije bolj zavzema za svoje blagovne znamke dobre kakovosti, zanimivo zasnovo in sprejemljivo ceno, kar je več, možnost, da prideš v osebo, ki nosi isto torbico druge izbire, kot vam je precej redko. Longchamp iz Francije ob Kate Moss kot predstavnica svoje, Anya Hindmarch znan po svojem oblikovanju nisem plastično vrečko, cenen ameriški trener blagovno znamko, in Mulberry, ki je prejel v zadnjem času vse večje pozornosti, da naštejemo samo nekatere. Preberite natančno skozi modne revije in si morajo znati najti torbico druge linije obeh blagovnih znamk, katerih cene in projektiranje izpolnjuje vas.
2. Overseas Nabavni zastopniki
Kako kupiti torbico iz čezmorskih, ko ste doma? Najprej morate zanesljivo agent nakup. S sklicevanjem na oceno prejšnje kupcev ", lahko veš o ugledu prodajalca. Drugič, preden to storite plačilo, zadostuje komunikacija je treba, na primer, ne zagotavlja prodajalec prejemki, kako izračunati deviznega tečaja. Ne pozabite, da vodijo evidenco za vašo komunikacijo s prodajalcem, da bi preprečili prihodnje spora.
Kaj je treba vedeti, je, da se lahko isto vrečo v različnih območja imajo različne cene. Cene, ki jih kupujejo mesta so na splošno temeljijo na uradnih straneh, medtem ko bi razlika v ceni poteka v osebnem nakupu, zato je treba opozoriti.
3. Razmislite o druge strani oblikovalca torbice
Nakup rabljene oblikovalec handbagson eni strani lahko prihrani veliko denarja, in na drugi strani pa prikazuje okoljske zavesti. Torbice na drugi strani trgovine so ponavadi cenejše nato na trgu, in ceno, ki temelji na kakovosti, staranje stopnje in kako priljubljena oblika je. Vreča je zbiranje je omejen pogoj, da leto in tako njena cena bo veliko višja, kot če gre za prvo začela, bolje je imeti v mislih, če nameravate kupiti omejena izdaja v vrečko rabljenega shop.

Najem Čas prihaja Želite Preživite Dvajset tisoč kupiti Louis Vu

by Eluxuryblog.com | post a comment

Reporter Xu Weiqiang poročali želite preživeti dvajset tisoč kupiti vrečo LV ali šest tisoč najem tistih šest? V finančni krizi imajo ljudje manj denarja v žepih, tako da zmanjšajo svoje nakupe. Zato, najemnina način, ki je bolj donosno postane vroče.

Zadnji vikend največji Bangjia Leasing Company v industriji najemnine državo, so začeli Shenzhen trga, prva trgovina odprtje podružnice v Caiwuwei bližini. "Ker je Amerika finančne krize najemnine industriji se je povečala za 35%, to je drugačen položaj na trgu depresije." Vodja Bangjia Leasing Company je dejal. In on je dejal, da bi vzelo veliko časa za Shenzhen, da sprejme te nove industrije, vendar je njegova napoved je bila dobra.
Car zakup vroče, prihaja avto in avto gre.
Znano je, da najemne blago, ki Bangjia Leasing družba vključuje električno opremo, pohištvo, avtomobile, telovadba materiali in luksuzne predmete. Vrste blaga so lahko več kot tisoč. Predsednik uprave družbe Bangjia Leasing je dejal, kot se zgodi na svetovne finančne krize težave izvoz, zaloge pritisk in investicijskih omejitev pojavila nato s katerimi se soočajo podjetja prevelike proizvodnje in moči za omejevanje linije koncu te dvojni pritisk. Če želijo hoditi iz težav, širitev doma potrebujete, je potrebna izbira za razvoj gospodarstva. Toda tradicionalni model prodaje ni dovolj potenciala in vsaj industrije, ki je na voljo v Evropi in Ameriki postane novi tunel za domači trg.
To je dejal, da trenutno 30% proizvodov, dostavljenih v Ameriki odvisna od najemne pogodbe, in je 400 milijonov potrošnikov, družin verig, ki so potrošnikom obsega 150 milijonov Yuan vsako leto, med katerimi je samo 1% -3% najema. Torej, prostor za zakup rasti je še vedno veliko. Preden je bilo samo na velikih najem poslovnih letal in avtomobilov, trdna leasing je omejeno.
Jiang je dejal Hongwei prek novih dobavnih poslovanje model oblikovanja velikih lizinga mesto, bo uporabila leasing trgovinske politike favorable povzročijo ljudje porabe, da zaloge podjetij postane živo denarja.
Zato je velik last družbe se lahko dogovorili še, uporabi odstotek postane večja in zaradi prevelike podjetij prehiter pa vlaganje v ljudi ljudi.
Po podatkih družbe leasing Bangjia izdelkov višje stopnje lizinga, so mobilni, električno opremo in poslovni najem avtomobilov, je tako vroče. Toda v kažejo, novinar je videl vse avtomobile. V skladu s to težavo, Jiang Hongwei trdil, da sedaj avto je bilo tako vroče, da ko avto pride, da bi bilo najem.
Blago lizinga imajo velik tržni prostor, v Shenzhen
Novinar je v blago, ki vsako oznako blaga, je osnovna cena, ki je višja od skupnih dobrin v mart. Jiang Hongwei je pojasnil, da je bil to šele najemnino ne prodajajo, tako da ni bilo vse primerjave med oznakami in cene dobrin. Podjetje se bo število v naravi blaga, vrednost, najemnina čas in stopnjo stranke za zdravljenje strankam za doseganje štetje izdelkov.
Mnogi državljani so zainteresirani za to sveže industriji. Gospa Du rekla, da želi avtomobil, vendar ni hotel kupiti z več sto tisoč Yuan tako da, ko je slišala, da je vozilo znamke Audi je samo stanejo 8000 vsako Yuan, ki so vključeni ohrani in avtomobilsko zavarovanje je bila zainteresirana za najem enega. Toda v pohištvo in električne opreme del, je bilo ugotovljeno, da so nekateri državljani misel zakup s kratkoročnimi je bila dobičkonosna, če je čas uporabe teh izdelkov je bilo dolgo, boljši način je še, da gre za nakup na mart.
"Od lastnega nadzora, ki jih potrebuje spremembe v potrošniških mislih navadni ljudje." Soočajo različna mnenja tistih državljanov, je dejal Jiang Hongwei najeti ali kupiti odvisna od državljanov. Obstaja veliko tujih skupin v Shenzhen, da obstajajo številne tržne prostori za blago leasing. Vlada oddelek arhitekta ali podjetja lahko tudi član njih.

Luksuzni Uživanje Era Za kitajske moški

by Eluxuryblog.com | post a comment

Samice so bili vedno glavni cilj luksuzno znamko, saj so veliko lažje donos skušnjavi obleke in diamanti. Moški, šteje kot proizvajalec, se vedno niti ne zavedajo. Vendar pa je danes ta položaj, ko je šla nevtralno starosti prihaja. Men tudi začeti opravljati platforme T mode in nege, ki so, bodo začeli biti zlasti o sebi pred očmi drugih.
Kaže, nekateri ljudje v lokalnih ulicah modnih poslovanje: barva trak nosil majico z Paul Smith, ki jih izvajajo skrbno-set pričeska vreden več sto hoditi s katerim koli vrst konkurenčnih trgovinah oblačil. Ti ne bo nikoli pobegniti iz odražajo stvari, ampak o ulovu vse možnosti za izboljšanje same.
V nekaterih stavbe v Pekingu ZHAOWAI Street, uspeh predstavnik tehnike poslovnih Dong Shenglin, kot generalni direktor, je sedel na svoj stol šef igrati to mobiado mobilni telefon, ki je ročno izdelana z lesom materiali. Les veno sije s klasično lepoto. "Pod nekaterimi prijatelji varovanje, začnem skrbeti za luksuzne blagovne znamke. Včasih, bodo nekateri od nas ima sedež na pogovor in pogosto omenjajo Patek Philippe, Lacoste in tako naprej. Več slišim, bolj vem. "Zato lahko večina moških kot luksuzni potrošniki razumejo kolegi v ogromnih 60% reprezentance v raziskovalno poročilo, ki ga profesor Lu Xiao. Ti ne smejo imeti pozornost na nekaj blagovnih znamk, vendar je koliko gibanja je odpravljen. Tako ne boste vedeli točno dveh različnih blagovnih znamk, in skrbi več o njihovih cenah. Na večino časa, bodo dearer izberejo enega.

Paris dekleta Ljubezen Special Torbe

by Eluxuryblog.com | post a comment

Ko sem bil sprehod po ulicah v Parizu, sem vedno bodite pozorni na vreč, ki ga dekleta. In sem ugotovila, da ni vsaka ženska Paris izvaja oblikovalec torbice z opazno logotipi blagovnih znamk, kot so tiste iz Louis Vuitton, Celine in Fendi, ali prepoznajo modelov, kot so vrečke Kelly, Chanel Birkin torbe ali vrečke. Ko ste mimo njih, ki jih boste opazili, da veliko vrečk, ki jih opravljajo so vrečke s francoskih lokalnih značilnosti, namenjeni mladi oblikovalci. Na primer, nekoč zelo priljubljena veliko Školjkica torbici stila Bobo iz Vanessa Bruno, praktično in elegantno vrečo Jerome Dreyfuss, moda novo babe, ali bolj elegantna Elodie Piveteau vrečko, v kateri je izdelan z usnje in papir, Maire-Frace Annasse vrečko tkane z volnenega preje, cvetlična vrečke v različnih temah, cartoon vrečke z veliko humorja, ali vrečko Maron Bouillie Marie Bouillonski, ki jih lahko opravlja na trgu hrane. Izbirate lahko vrečke z različnimi vzorci, odvisno od trgovine boste zelenjave, kot so trgovina, Mesnica, trgovina sira in rib trgovca. Tudi naletite na dekleta, ki nosi isto vrečke, boste ugotovili, da bo Pariz dekleta dodali nekaj osebnih elementov za to, kar je edinstven vrečko svoje.
Mladi v Modna torbice Series Od Loewe Padec09

by Eluxuryblog.com | post a comment

Španija usnjenih izdelkov blagovne znamke Loewe je blizu sto let zgodovine in ta padec je imenovan Stuart Vevers kot kreativni direktor in ki je prižiganje pozitivno energijo, v novem iskre, da bi čisto nov svež občutek odzivanja na 09 zbirko padec.
Loewe je poznana po svojih usnjenih izdelkov mest, zlasti ročne torbice. Po oblikovalec Stuart Vevers pridruži Loewe, je namenjen sam za prepakiranje blagovne znamke in infundirati njegovo edinstveno stilov v klasični modeli blagovne znamke, ne glede na to, ali torbici linije oblačil linije, ki je popolna integracija tradicije in mode in je uspešno vložena sveže svojo značilnost blagovne znamke.
Stop Iščem Začetek Nakup v Designer torbice pri 40% Izključen

by Eluxuryblog.com | post a comment

Nedavno top blagovnih znamk, vključno z Miu Miu, Roberto Cvalli Jaymes in prodajajo svoje oblikovalec torbice na 40%, in si zagotovo ne morete zgrešiti! Woven torbe so, da se ohladi, in mehka na dotik, luksuznih rjavega usnja python torbe in to poletnih vročih barvite torbice so vsi čakajo na vas, in ne pozabite, da se roki! Torej stop je videti, da začnete nakup takoj.
Miu Miu Ruched rame 09 bo čarobno dodali v vaš omaro z edinstveno tkanje elegantno leskom oblog. V tem vroče poletje, ta mehka in kul Miu Miu vrečko bitja vas sonce.
Sore Spot Za razkošje Zeleni Tycoon Gucci načrtu

by Eluxuryblog.com | post a comment

Lead: V januarju 2009 Patrizio Di Marco nekoč pošalil, da "se zdi, da je moja usoda, da sprejme odgovornost v krizi in spodbuditi ljudi", ko je prevzel novo delovno mesto CEO of Gucci. Pred tem je imel bogate izkušnje, ki delajo za Louis Vuitton in Prada, in ko je prevzela pod Gucci's blagovne znamke Bottega Veneta, ki ga je podal od prepad bedo: leta 2007 je pomagal pridobiti blagovno znamko 49% povečanje prodaje in začeli klasično ročno tkane Cabat usnjeno torbico vredno 6000 dolarjev.
Vendar pa, čeprav je tako dosežke z letno stopnjo rasti v višini 46% za tri leta, po tej depresivni gospodarstva velikan industrija razkošje mora upočasniti svoj korak z ljudmi, ki ga vodijo sprašuje: »Kaj boš naredil?"
Gucci vodilni hranite v Nanjing West Road, Shanghai, to je 28. izključni skladišče Gucci v celinski Kitajski
Dne 6. junij Gucci vodilni hranite v Nanjing West Road, Shanghai je odločilo grand odprtju. Ta dva-shop zgodba 1600 kvadratnih metrov, je prvi na Kitajskem designed by top oblikovalec in Gucci je kreativni direktor Frida Giannini po New Yorku, Londonu in drugih mestih. Velik 19X43 metrov, zlato stekleno steno zavese odraža zaslepljevalne barve, medtem ko rdeči zmaj vrečko s kitajskimi elementov je omejena izdaja svetovni trgovini, zlasti za vzpostavitev praznovanje. Vse, kar se zdi, da ljudem povem, da je Gucci, tako kot druga podjetja, kot tudi Kitajska exhilarant pri spodbujanju trga.
Pravzaprav, načrt Kitajska je le eden od mnogih dejanj mode začetnik Gucci pozorno spremljanje svetovnih trendov. Skoraj ob istem času kot admiralska ladja Shanghai trgovina odprla, Gucci začela okolja Home dokumentarni sponzorirati svoje matere skupine PPR. Med Zemlje Teden od 19.-25. april, oblikovalcev in sub znamke Gucci skupine so sproščeni omejena izdaja okolju prijaznih proizvodov in podari vse svoje prihodke, da okoljevarstvene organizacije.
Dejansko je v zadnjih sto letu zgodovini Gucci, je bilo nekaj uspešnih primerov inovativnih zaradi svoje zelene zamisli. V času težko Mussolini, ga uporabljamo številne okoljske materiale za nadomestitev materialov v pomanjkanju, kot je usnje. Najbolj klasični vrečka Bambus je začela v poznih 1940 je uporabil visoko temperaturo obdelave ustvariti Bamboo ročaj, ki je osvojil srca mnogih znanih osebnosti, vključno Queen Federica Grčije.

Digitalna Moda Od Haute Couture

by Eluxuryblog.com | post a comment

Ali se čudite na zanimiv večer obleko in krilo, ki izhajajo iz Haute Couture, in občutljivo pričeska modelov? Ne moremo pomagati sprašujejo, koliko ljudi in stvari so se posveča svoja prizadevanja v popolnosti.
Tukaj spodaj je poročilo digitalnih informacij štirih modni reviji v zadnjih Paris Haute Couture Fashion Week, pripravite se, da se presenetiti!
Obstaja 2000 perja na ta sklop Jean Paul Gaultier Haute Couture
Pogosti tkanine: usnje, aligator usnja, celuloida
Količina uporabljenih vsake tkanine: več kot 90 metrov
Število klobuke: 4
Veil: 1
Vrste uporabljenih perja: noja, bele čaplje
Povprečno število dodatkov na kompleta: 2 ~ 5
Krojaške zaposlenih: 40
Čas, porabljen za vsak del: 80 ur do 300 ur
Finale oblačila: zlato obleko, ki jih nosijo Michelle Boswell
Teža: 12 £
Najdaljša zamujala: 5 metrov
Najvišje pete: 14 cm
Najbolj oddaljena porekla materialov: iz Indije v Pariz
Število modelov: 26
Show Chanel ima 450.000 sequins in biseri
Pogosti tkanine: Tweed, svila, svila tila, žamet, saten, čipke, modne preje
Količina uporabljenih vsake tkanine: najkrajša je 6 metrov, najdlje lahko doseže do 25m (za cocktail obleka) ~ 35m (dolga obleka)
Število klobuke: 20
Veil: 0
Vrste uporabljenih perja: petelin, raca, pegatka
Teža uporabljenih perja: 130 gramov
Sequins in biseri uporabljajo: 450000
Povprečno število dodatkov, ki na 3 do 4
Čas, porabljen za vsak kos: 2 tedna
Krojaške za finale kos: 3
Čas, porabljen za finale kosu: več kot 500 ur
Teža: 12 £
Najdaljša zamujala: 5 metrov
Najvišje pete: 14 cm
Najbolj oddaljena porekla materialov: od Japonske do Pariza
Ta del Christian Lacroix je sprejela krojače 200 ur do konca.
Pogosti tkanine: tkanine volnenega, Tweed, kožuh
Količina uporabljenih vsake tkanine: 6 metrov (za bunde), 5m (za plašče), 12m
Povprečno število dodatkov na set: 3
Povprečno število krojače za vsak sklop: 2
Število potrebnih za krojače Atelier Obleka: 13
Čas, porabljen za finale kosu: več kot 200 ur
Krojaške za poročna obleka: 4
Viri materialov: Italija, Francija, London, Belgija
Število modelov: 10
Ta telovnik of Margiela uporabljala 245pieces lažnih trepalnic
Skupna tkanine: Jagnjeća usnje usnja, semiša, volna
Število kape of pisala: 2000
Število lažnih trepalnic: 245
Dekorativni nakit verige: 20 m
Bike reflektorji: 300
Število ventilatorjev: 24
Povprečni čas, porabljen za vsako obleko: 20 ~ 26 ur (false trepalnic telovnik), 30 ur (cap-of-a-pero kajenje suite), 42 ur (jakna biker verigi)
Vrste krzna: zajec, lisica

Hermes Krepi Širjenje Razvoj Exclusive Stores

by Eluxuryblog.com | post a comment

Glede na sredine leta finančno poročilo francoske blaga luksuznih velikan Hermes Group, lastno blagovno znamko izključna trgovin je znatno povečanje obsega prodaje, in Hermes načrtuje krepitev razvoja svoje izključne skladišča za vstop na nov trg ali izberite up tempo odpiranja novih trgovin izključno v originalni trgih.
Podatki kažejo, da je bruto dohodek, ki delujejo v prvi polovici leta Hermes skupine se je povečal za 7,6% na 875 milijonov evrov, s prihodki iz lastne blagovne znamke izključno trgovinah povečala za 19%. In prihodki iz poslovanja svoje izključne trgovin po celem svetu, je pridobil vsa povečanja, razen na Japonskem, vendar pa debelo s parfumi, ure in dodatki je zmanjšala za 22%, kar je zaviralo rast prihodkov celotne stopnje.
Močan kontrast med dvema glavnima podjetja prisiljena Hermes Group izročitvi dejstvo. Hermes je trdil, da do konca tega leta, bi Hermes odpreti nove izključne 8 več trgovin, med katerimi bodo trije izmed njih so v Sao Paulu v Braziliji, Istanbul Turčija in Paname v Srednji Ameriki. To je bilo prvič za Hermes, da vstopijo teh treh trgov. Poleg tega bi ostalih pet izključni trgovin v Kitajski Taipei, Shenzhen, Hong Kong, Macao in Calgary v Kanadi.

Life-spreminjajoče Beth Ditto Oprijet Hlače

by Eluxuryblog.com | post a comment

Če si drznete reči, da je maščoba je skupina ljudi, osami modnih krog, potem Beth Ditto, vokalist bandm Gossip mora skočiti do dokazati, kako visoko stanje, kot jo imajo krivulje maščobe ljudi. Ona ni samo njeno presenetljivo pokazala golo telo na naslovnici prvenec vprašanje LOVE Magazine, vendar Karl Lagerfeld je vključil tudi v svoj seznam njegovih kaže. Lahko je Beth Ditto se je le površno poznavanje mode, z njo brez skrbi osebnosti je postala invicible hardliner nove sile v modni svet. Nekateri tim ago glavni uredniki v vseh modnih revij, so se pridružili v prizadevanju, da se skušajo odpraviti Velikost 0 od faze zgodovine, ter na novo in pomen lepote, da so Punačak.
Beth Ditto je bil povabljen, ki jih britanska veriga oblačil podjetja Evans za oblikovanje kolekcije za Punačak ženske. Zbiranje hitro proda določeno, ko bodo začela. Toda Beth Ditto je dosegla velik napor, da bi našli tesen pants, ki ustrezajo krivulje nog maščobe ljudi in ona je odločena, da reši ta problem. Par tesen pants opredeljena kot "življenje spreminja", pri čemer je bila vložena v skladu s predanostjo Beth Ditto je, in zaradi posebnega modela, na pasu, Punačak ljudi počuti veliko varnejše v hlače in njihove krivulje se zdi, da bolj gladko.
Dosežen je bil novice poročajo, da Beth Ditto je super model prijateljica Kate Moss je prepričal že povedano, da sprejme ponudbo Evans. Beth Ditto je bila znana po izredno dolgo za svoje divje noša na odru, in ona je strastno o oblikovanju, prepričanje, da telo oblika Punačak ljudi je še posebej posebna, in da je njena odgovornost ro popraviti svoje jutranje občutek, da razkrije njihovo edinstveno osebne sloge.
Če vas zanima v plus velikosti oblačil črto, ki Beth Ditto namenjen Evans, kliknite na http://www.top50watches.com, da preverite sami.

Nepogrešljiv Nylon Torbe za Padec

by Eluxuryblog.com | post a comment

V zadnjih letih so mnoge modne znamke so sodelovali z umetniki za začetek njihove Crossover serije, ki ne samo da vroče teme, ampak tudi da občutek svežine za dame. Na primer, je bilo usnje torbice sprosti s LV in Takashi Muradami, Tee shirts z Sportamx in Tajvan artistan Sky Wang. Franch blagovne znamke Longchamp tudi ne varčuje prizadevanja za spodbujanje umetnosti in inovacije, ki je sodelovala s številnimi mednarodnimi znanih umetnikov, da bi nove elemente klasične hangbags oblikovalec blagovne znamke.
Modni oblikovalec Jeremy Scott iz Amerike, je najboljši partner za Longchamp. To je tretje leto, odkar Jeremy Scott je začel sodelovati z Longchamp v letu 2006. Torbice so polne z vzorci, da je Jeremy Scott je dobro, da Le PliageR Stomp zbiranja v letu 2008 pomlad / poletje featuring odtisa kot vzorec je dobil uslugo Cory Kennedy's, in za to jesen in zimo tem dodaja, vojaških elementov blagovne znamke podpis krat žepov , na katerem zlato značko vzorec je prišit, daje močan občutek, da vedno velikodušno design. Če boste gledali natančno boste ugotovili, da je oblikovalec igrivo doda svoj portret v design.

Hermès Cilji Aziji in Ameriki V prihodnosti

by Eluxuryblog.com | post a comment

Čisti dobiček skupine Hermès v prvi polovici leta se je nekoliko zmanjšala, in družba trdila, da je predvideno ponovno polno leto, obseg prodaje, bi ostal stabilen, in poslovne uspešnosti bi bil padec malo.
Dobiček v prvi polovici leta so se zmanjšala za 7% na 125.4 milijonov EUR in prihodki iz poslovanja se je povečal za 7,6% na 874.9 milijonov EUR. Na fiksnega deviznega tečaja, promet Hermès je stabilen v primerjavi z enakim obdobjem lani.
Obseg poslovanja se je prodaja zmanjšala za 2% na 199.8 milijonov EUR in ugodnosti poslovanja padla na 22,8% obsega prodaje. Ravno nasprotno, delujejo ugodnost do konca junija lani je bilo 25,1%. Hermès je trdil, v poročilu, da "trend v prvi polovici leta je ostal stabilen z letnimi cilji prometa v stalnih tečajev, hkrati je prišlo do rahlega zmanjšanja pri opravljanju dnevnih aktivnosti".
Skupina namerava odpreti ali obnoviti deset ali tako izključno trgovin, predvsem v Aziji in ZDA.
Volja Martin Margiela Oditi Znamka?

by Eluxuryblog.com | post a comment

Glede na spletni strani New York Magazine, pred Maison Martin Margiela sprostitev 09 jesen / zima zbiranja, je družba objavila, da Maison Martin Margiela ne bo več služi kot glavni oblikovalec blagovne znamke, in on bo prehod do dela s krajšim svetovalec za blagovno znamko .
Blagovne znamke CEO, Giovanni Pungetti marec je nekoč dejal, da je oblikovanje skupine, potrebne Margiela več kot je potrebno sebe. Toda s približevanjem spomladi leta 2010 kažejo, da prihaja nova govorice o Margiela. Član ekipe modela Margiela JC poročilu povedal, da "je (Martin Margiela) ni prikazal od zadnjega sezona". JC Poročilo je dejal Margiela ni bil vesel znamko razvoj Margiela v okviru upravljanja Diesel. Diesel je pridobil to blagovno znamko v letu 2002.
Glede na vir New York Magazine, Margiela dosegla dogovor z italijansko prodajno njegov zastopnik, da če ena stranka zapusti podjetje, bo druga stranka dopusta ustrezno. Če Margiela ni zadovoljen s trga Diesel's instrumenti in podjetja, kot tudi promocijo, potem obe strani verjetno iti svoje poti.
2009 jesen / zima zbiranja je razočaranje, vendar spomladi zbiranje je tako čudovito, tako strokovnjaki, da sklep, da Margiela ni več sodelovala pri oblikovanju blagovne znamke, vendar morda družba noče priznati to.
Spot Najboljši Za Designer Items Shopping

by Eluxuryblog.com | post a comment

Čeprav so luksuzno blago zelo privlačne, njihova prepovedni cene ponavadi vodijo nakupovalci stran. Torej ni nobene možnosti, da lahko kupimo nekaj luksuznega blaga, in med tem prihranite denar? V nadaljevanju so nekaj res koristnih nasvetov.


Pojdi v tujini, če želite shraniti denar
Na splošno gledano, najbolj stroškovno učinkovit način je, da trgovina v kraju izvora. Ne samo, da fiksna cena je nižja, vendar jih lahko shranite več denarja, ko boste dobili povračilo davka.

Italija: dober kraj za ljubitelje Gucci
Italija je kraj porekla znamk, kot so Gucci, Prada in Salvatore Ferragamo. Fiksne cene svojih proizvodov, je samo 70% do 80%, da je v Tajvanu, in boste lahko uživali v 12% do 15% imuniteta iz obdavčenja. Najboljši shopping lise v Italiji so Rim, Firence, Verona, Milano in Benetke. Poleg tega so tovarne, ki imajo dovoljenje za proizvodnjo za Gucci in Prada, kjer lahko dobite predmete bi radi na približno polovico, kar boste morali plačati v Tajvanu.

Amerika: je največji popust
Moramo omeniti mlajše generacije najljubši trener, ko govorimo o nakupovanju v Ameriki. Ker je ameriška blagovna znamka, zato so njihove cene pa so le okrog 70%, da je v Tajvanu. Poleg tega, v Ameriki, ko je zadnji sezoni pa do konca, popust lahko resnično velik. S trenutne nizke menjalnega tečaja, je ekonomično, da trgovina v ZDA.

Francija: Louis Vuitton je morati-kupiti
Louis Vuitton, je najbolje kupiti v Franciji. Čeprav je Louis Vuitton je blagovna znamka, ki nikoli ne zagotavljajo popuste, lahko ljudje dobijo 12% davčni nadomestila, in boste našli končno ceno, ki jo plačate, je le približno 70%, ki jih morate plačati v Tajvanu. Na primer, če kupite vrečo, ki je vredna 30.000 NT, nato pa različne cene, je skoraj 10.000! Toda ne pozabite, da je količinska omejitev odkupa LV blaga, v Franciji, ki jih lahko kupite samo dva na šest mesecev, in vsa skladišča vodijo evidenco za to.

Velika Britanija: zaščititi najbolj davek
V Veliki Britaniji lahko uživate v kar 17% vračilo davka, ki je prva izbira davčni prihranek med vsemi državami. Zagotovo London je mesto najboljše nakupovanje s Bond Street zbira najbolj modnih butikov velik ime. Vse znamke, kot so britanski Burberry in Pringle prodajajo samo na približno 80% cene na Tajvanu. Če greste na tovarniške Burberry skladišča, lahko dobite 30% do 50% nižje še.

Hong Kong: tax free in nizka cena
Hong Kong nima lastnih mednarodno blagovno znamko, ampak zato, ker vsi prodanega blaga je brez davka, tako da cene številnih svetovno znanih blagovnih znamk so ponavadi nižje kot v Tajvanu. Da bi se Louis Vuitton, kot na primer, njegove cene v Hong Kongu je približno 15% nižji kot v Tajvanu, in kadar gre za znane nakupovanje Hong Kong's sezoni (junij in julij vsako leto), lahko ljudje dobijo svoje Gucci, Celine in tako naprej na kar 30% off.


News for Thursday 19 November, 2009


View all news for Thursday 19 November, 2009 on one page
Recent News
News archive